Libnet.ro
UNICEF

01:05

Viorica Dancila cere ca Autoritatea de Management a POR sa desemneze cate o persoana pentru fiecare autoritate publica locala, care sa urmareasca stadiul proiectulor europene

Hotnews Hotnews,
 Viorica Dancila cere ca Autoritatea de Management a POR sa desemneze cate o persoana pentru fiecare autoritate publica locala, care sa urmareasca stadiul proiectulor europene

Premierul Viorica Dancila a avut vineri o intalnire de lucru cu primarii municipiilor resedinta de judet, reprezentantii Autoritatii de Management a Programului Operational Regional POR) si directorii Agentiilor de Dezvoltare Regionala pentru a discuta problemele intampinate in atragerea finantarii europene. O alta solutie concreta ceruta de premier a fost ca Autoritatea de Management a POR sa desemneze cate o persoana pentru fiecare autoritate publica locala, care sa urmareasca stadiul proiectului propus de primarii, de la momentul depunerii pana la semnarea contractului de finantare, si sa ofere sprijin si consiliere atunci cand este necesar, potrivit unui comunicat al Guvernului. continuă pe Hotnews

Viorica Dancila, in vizita de lucru la Chisinau. Care este agenda premierului Romaniei

Prim-ministrul Romaniei, Vasilica-Viorica Dancila, efectueaza marti, 27 februarie, o vizita de lucru in Republica Moldova. Oficialul roman are programate intrevederi cu premierul Pavel Filip si cu presedintele Parlamentului Andrian Candu. in cadrul vizitei, Viorica Dancila si Pavel Filip vor participa la o intalnire cu reprezentanti ai Euroregiunii Siret-Prut-Nistru si vor inaugura Asociatia Investitorilor Romani din Republica Moldova.

VIDEO Viorica Dancila: Tudorel Toader este ministru in guvernul meu, un ministru foarte bun

Viorica Dancila a declarat marti ca are foarte mare incredere in ministrul Tudorel Toader, despre care a spus ca face parte din guvernul meu. Intrebata ce mesaj are despre cererea de revocare a sefei DNA, initiata de Toader, Dancila a spus intr-o conferinta de presa la Chisinau ca raspunsul final va fi la presedintele Iohannis.

Viorica Dancila, intalnire de GRAD ZERO cu primarii. Anuntul de ULTIM MOMENT al premierului

Premierul Viorica Dancila a discutat, vineri, cu autoritatile locale pentru a se pune de acord cu privire la atragerea finantarilor europene. in cadrul unei intalniri de lucru cu primarii municipiilor.

Guvernul nu vrea sa comunice nimic despre intalnirea dintre Viorica Dancila si Frans Timmermans/ Purtatorul de cuvant al Executivului: Nu am niciun comentariu

Guvernul nu doreste sa transmita nimic despre intalnirea de joi dintre premierul Viorica Dancila si Prim-vicepresedintele Comisiei Europene, Frans Timmermans. Intrebat de jurnalisti de ce la inceputul sedintei de Guvern, premierul nu a facut nicio referire la aceasta intalnire, care se incheiase cu cateva minute in urma, purtatorul de cuvant al Guvernului, Nelu Barbu, a spus ca nu are niciun comentariu de facut. Acelasi lucru a raspuns si cand a fost intrebat daca Executivul va emite macar un comunicat de presa.

Premierul Viorica Dancila, avertisment pentru zilele cu temperaturi scazute

Premierul Viorica Dancila a solicitat, joi, ca in zilele cu temperaturi scazute sa fie acordata o atentie deosebita asigurarii utilitatilor publice si sa se intervina de urgenta pentru remedierea.

Vizita de lucru a premierului Viorica Dancila n Republica Moldova

Viorica Dancila declara recent ca i-a rugat pe domnii Juncker, Tusk si Tajani ca atunci cand vor informatii sa le ia de la Guvernul Romaniei pentru a arata care este adevarul. Aceasta filosofie s-a reflectat si in timpul vizitei de la Chisinau in care partea romana s-a informat exclusiv de la Guvernul din Republica Moldova, omitand sau ignorand pozitiile opozitiei extra parlamentare si societatii civile.

Sarutul de la Guvern: Cu cine s-a PUPAT Viorica Dancila in vazul tuturor (FOTO)

La sedinta de joide la guvern, un membru al Batalionului 30 de Garda Mihai Viteazu a avut onoarea sa ii ureze premierului Viorica Dancila o Primavara frumoasa, cu ocazia zilei de 1 martie. Premierul.

Viorica Dancila, atac dur la adresa lui Igor Dodon: Un presedinte trebuie sa fie al tuturor cetatenilor

Premierul Viorica Dancila a declarat, marti, ca are cunostinta despre declaratiile presedintelui Republicii Moldova, Igor Dodon, privitoare la Romania si ca, in opinia sa, fara a da sfaturi, un.

Premierul Viorica Dancila a convocat comandamentul de iarna la Palatul Victoria

Viorica Dancila a convocat, marti seara, la intoarcerea din Republica Moldova, un comandament de iarna la Palatul Victoria, care este programat sa inceapa la ora 20:30, au precizat surse.

Unde se afla Igor Dodon in timp ce Viorica Dancila avea intalniri cu Andrian Candu si Pavel Filip la Chisinau

Premierul Romaniei, Viorica Dancila, a venit marti, 27 februarie, in prima sa vizita oficiala in Republica Moldova. Oficialul roman a avut intrevederi bilaterale atat cu presedintele Parlamentului, Andrian Candu, cat si cu omologul sau, Pavel Filip. in acest timp, Igor Dodon a publicat un mesaj pe pagina sa de Facebook, in care anunta ca a plecat la Balti unde a discutat cu preotii despre pregatirile pentru sarbatoarea Pastelui.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,248 seconds )