Libnet.ro
UNICEF

21:15

Viorica Dancila, declaratii despre afirmatia lui Emmanuel Macron conform careia NATO este in moarte cerebrala: Nu sunt de acord cu aceasta afirmatie

B1 B1,
Viorica Dancila, declaratii despre afirmatia lui Emmanuel Macron conform careia NATO este in moarte cerebrala: Nu sunt de acord cu aceasta afirmatie

Viorica Dancila a declarat, duminica seara, ca nu este de acord cu afirmatiile sefului statului francez, Emmanuel Macron care a spus ca NATO este in moarte cerebrala. Aceasta afirma ca Alianta Nord. continuă pe B1

Ludovic Orban despre declaratia lui Emmanuel Macron privind moartea cerebrala a NATO

Premierul Ludovic Orban a comentat declaratia presedintelui Frantei, Emmanuel Macron, care sustine ca NATO se afla in moarte cerebrala, spunand ca aceasta afirmatie nu are legatura cu modul de functionare al Aliantei Nord- Atlantice.

Viorica Dancila, anunt despre dezbaterea organizata de presedintele Klaus Iohannis

Viorica Dancila a declarat duminica, la Antena 3, ca nu stie inca daca va merge la dezbaterea organizata de presedintele Klaus Iohannis Ea si-a exprimat speranta ca presedintele sa fie sfatuit sa isi.

Viorica Dancila da explicatii despre cele patru case pe care le detine

Presedintele PSD, Viorica Dancila, afirma ca poate justifica toate cele patru case pe care le detine, spunand ca una a inceput sa o construiasca inca din 1999, iar celelalte sunt un apartament la Videle, o casa mostenita de la mama sa si o alta a socrilor, o casa de tara. Poate am avut ghinion sa nu am sase case care sa le iau din meditatii. Eu tot ceea ce am facut am facut prin munca mea si a sotului meu, sustine Dancila.

Dancila il contrazice pe Emmanuel Macron. Ce spune despremoartea cerebrala a NATO

Candidatul PSD pentru functia de presedinte al Romaniei, Viorica Dancila a declarat, duminica seara, la Antena 3, ca nu este de acord cu afirmatiile sefului statului francez, Emmanuel Macron care a spus ca NATO este in moarte cerebrala. Dancila afirma ca Alianta Nord Atlantica trebuie sa fie unita, iar pentru Romania este importanta relatia cu SUA.

Viorica Dancila, nou atac la adresa Presedintelui: Klaus Iohannis a devenit regele minciunilor

Klaus Iohannis a devenit regele minciunilor, este afirmatia facuta de Viorica Dancila la Buzau. De asemenea, fostul premier sustine ca Presedintele are discurs de dictator. Klaus Iohannis are discurs d.

Viorica Dancila, noi declaratii de presa

Viorica Dancila va sustine o noua declaratie de presa, joi, la ora 18:00. Viorica Dancila a transmis un mesaj tuturor romanilor care au sustinut-o in ultima perioada. Candidatul PSD la alegerile.

Tentativa de asasinat a presedintelui Frantei, Emmanuel Macron. Doi barbati, arestati

Presedintele Frantei, Emmanuel Macron a fost tinta unei tentative de asasinat. in mometul de fata, doi indivizi suspectati au fost retinuti in localitatea Moselle in detentie preventiva si sunt cercetati pentru tentativa de asasinare. Tentativa de asasinat la adresa presedintelui Frantei. Autoritatile franceze au retinut doi suspecti in anul 2018, autoritatile franceze au retinut patru .

Doi barbati au fost inculpati pentru tentativa de asasinare a presedintelui francez Emmanuel Macron

Doi indivizi suspectati de implicare intr-un plan de asasinare a presedintelui Frantei, Emmanuel Macron, au fost inculpati vineri pentru activitati teroriste.

VIDEO Viorica Dancila, despre Klaus Iohannis: Vedem un nou Ceausescu Avem Guvernul Ludovic I din dinastia Iohannis

Viorica Dancila l-a comparat pe Klaus Iohannis cu dictatorul comunist Nicolae Ceausescu, acuzandu-l pe presedinte de discurs extremist, antidemocratic si antieuropean si vorbind despre Guvernul Ludovic I din dinastia Iohannis.

Ana Birchall, despre presiunile facute asupra Ministerului Justitiei. Viorica Dancila acuzata de o noua minciunica

Ana Birchall o acuza pe Viorica Dancila ca minte cand sustine ca nu a stiut despre asaltul si asediul la care a fost supusa ea, la fel ca Ministerul Justitiei. Fostul ministru al Justitiei arata.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2456 seconds )