Libnet.ro
UNICEF

14:00

Petre Daea, despre pesta porcina africana: Romania va fi in stare sa treaca peste acest moment greu. Pe unii ii intereseaza doar daca cresc in sondaje

Antena3 Antena3,
Petre Daea, despre pesta porcina africana: Romania va fi in stare sa treaca peste acest moment greu. Pe unii ii intereseaza doar daca cresc in sondaje

Romania va fi in stare sa treaca peste acest moment greu in care se afla din cauza pestei porcine africane, daca nu sunt puse zilnic la indoiala procedurile si nu se fac interpretari de tot felul, a declarat,. continuă pe Antena3

Daea admite ca e invins de pesta porcina africana. Fermierii cer solutii extreme: toti porcii din gospodarii sa fie dusi in fermele conduse de profesionisti

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, a spus marti ca in Romania nu exista specialisti in pesta porcina africana, acesta fiind motivul pentru care au existat focare care au fost inchise si au izbucnit din nou. Fermierii cred ca virusul nu mai poate oprit decat printr-o masura extrema.

Pesta porcina africana nu mai poate fi oprita decat printr-o masura extrema, afirma unul dintre marii crescatori de porci din Romania

Pesta porcina africana nu poate fi oprita decat daca statul ia toti porcii din micile gospodarii si ii duce in ferme conduse de profesionisti. Este opinia unui mare crescator de porci din judetul Braila.

Fermier, despre pesta porcina: E un masacru de nedescris! Cineva a fost delasator sau hot si platesc altii...

Marturie cutremuratoare a unui fermier dintr-o localitate aflata la numai 25 de kilometri distanta fata de un nou focar de pesta porcina africana. Sorin Tiberiu Hategan a sustinut ca totul este un masacru de.

Klaus Iohannis, reactie privind pesta porcina africana

Presedintele Klaus Iohannis a cerut Guvernului sa adopte de urgenta masurile pentru stoparea cresterii numarului focarelor de pesta porcina africana. Redam mai jos continutul integral al.

Suspiciune de pesta porcina africana in satul Vames. judetul Galati. Probele au fost trimise la Bucuresti

Daca se va confirma, acesta ar fi al patrulea caz de pesta porcina africana din judetul Galati. Primele trei au fost descoperite in urma cu cateva saptamani in localitatea Suceveni doua in sat si unul la o stana), unde au fost ucisi preventiv circa 200 de porci.

Petre Daea: in Romania, nu exista niciun specialist in pesta porcina africana! Pana acum au fost sacrificati peste 120.000 de porci

Dezvaluire socanta a ministrului Agriculturii! Pe cand focarul de pesta porcina se intinde in aproape toata tara, Petre Daea a spus, marti, ca la noi in tara nu exista specialisti care sa trateze o.

Seful ANSVSA: Exista 781 de focare de pesta porcina africana. Peste 123.000 au fost UCISI (FOTO)

Geronimo Branescu, seful ANSVSA, a declarat ca de laconfirmarea primului focar de pesta porcina pana in prezent au fost ucisi 123. 411 porci. Exista 781 de focare, in 10 judete. 165 de localitati sunt.

Seful ANSVSA: Exista 781 de focare de pesta porcina africana. Peste 123.000 de porci au fost UCISI pana acum (FOTO)

Geronimo Branescu, seful ANSVSA, a declarat ca de laconfirmarea primului focar de pesta porcina pana in prezent au fost ucisi 123. 411 porci. Exista 781 de focare, in 10 judete. 165 de localitati sunt.

Adevarul despre pesta porcina. Date naucitoare de la Uniunea Europeana despre ce se intampla in Romania

Radu Tudor a prezentat, marti, la Punctul de intalnire, harta cu judetele afectate de pesta porcina. Cele mai multe judete in care boala lovit se afla in estul si sud-estul Romaniei, insa si in.

Comisie solicitata la cea mai mare ferma de porci din Romania, unde a fost confirmata pesta porcina africana

Patronul SC TEBU Consult Braila, cea mai mare ferma de porci din Romania, a doua ca marime din Europa, unde sambata a fost confirmata existenta virusului de pesta porcina africana, a cerut intrunirea unei co.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,231 seconds )