Libnet.ro
UNICEF

19:16

Viorica Dancila a vorbit despre operatii estetice. Cate interventii are: Ar fi incorect sa vii cu astfel de lucruri si sa nu le poti demonstra!

Playtech Playtech,
Viorica Dancila a vorbit despre operatii estetice. Cate interventii are: Ar fi incorect sa vii cu astfel de lucruri si sa nu le poti demonstra!

Premierul demis Viorica Dancila a vorbit despre operatii estetice. Oficialul a mai fost pus sub lupa, la inceputul campaniei electorale. Care este adevarul? Viorica Dancila a vorbit despre operatii estetice Viorica Dancila 55 de ani) participa in aceste zile la mai multe activitati de campanie. Pregatirile pentru iesirea in lume nu au constat doar in . continuă pe Playtech

Orban, dupa ce Viorica Dancila a vorbit despre suspendarea lui Iohannis: Se tine de glume

Presedintele PNL, Ludovic Orban, catalogheaza drept hilara ipoteza suspendarii din functie a presedintelui Klaus Iohannis si spune ca premierul demis, Viorica Dancila, se tine de glume cand vorbeste despre acest subiect.

Viorica Dancila, intrebata daca si-a facut operatii estetice: Nimic, absolut nimic! Ar fi incorect sa zici astfel de lucruri si sa nu le poti demonstra! (VIDEO)

Aflata in campanie la Botosani, Viorica Dancila a fost intrebata de un reporter daca si-a facut operatii estetice. Premierul a negat ca ar fi recurs la astfel de proceduri si a declarat ca totul se.

Viorica Dancila, intrebata daca are vreo operatie estetica: Doamne fereste! Nimic. Absolut nimic

Viorica Dancila a fost intrebata daca si-a facut operatii estetice. Dupa lansarea candidaturii dumneavoastra, multa lume spunea ca v-ati facut implant. Aveti vreo operatie estetica?, a.

Cate operatii estetice are, de fapt, Andreea Esca. Prezentatoarea Stirilor Pro Tv a recunoscut

De o buna perioada incoace, fanii celei mai cunoscute prezentatoare de stiri se tot intreaba daca a apelat sau nu la maestria medicilor esteticieni, pentru ca arata mai bine decat in tinerete. Cum a incercat Andreea Esca sa corecteze un defect? Ce operatii estetice are Andreea Esca? Stirile de la orele 19:00 au deja o .

Ludovic Orban: Vasilica Viorica Dancila se tine de glume

Vasilica Viorica Dancila se tine de glume - asa a reactionat presedintele PNL, Ludovic Orban, dupa ce Viorica Dancila, premierul demis, a vorbit despre ipoteza suspendarii din functie a presedintelui Klaus Io.

Liviu Dragnea, dezvaluiri despre Viorica Dancila, in plina campanie electorala pentru presedintia Romaniei

Viorica Dancila primeste o lovitura grea din partea lui Liviu Dragnea, in plina campanie electorala pentru alegerile prezidentiale. Fostul lider PSD vrea sa sesizeze Curtea de Justitie a Uniunii Europene cu privire la dosarul de la Curtea de Apel Bucuresti in care contesta noua conducere a partidului. Dragnea i-a luat prin surprindere pe social-democrati, acuzand-o .

Viorica Dancila, noi declaratii despre ancheta de la TAROM: Daca a gresti cineva din Guvern, voi fi necrutatoare

Premierul demis Viorica Dancila a declarat miercuri, la Suceava, ca in ceea ce priveste ancheta de la TAROM doreste doar adevarul, ea adaugand ca, personal, nu crede ca cineva ar fi fost atat de.

Viorica Dancila, noi declaratii despre ancheta de la TAROM: Daca a gresit cineva din Guvern, voi fi necrutatoare

Premierul demis Viorica Dancila a declarat miercuri, la Suceava, ca in ceea ce priveste ancheta de la TAROM doreste doar adevarul, ea adaugand ca, personal, nu crede ca cineva ar fi fost atat de.

Viorica Dancila, despre investirea noului guvern: Nu depinde de PSD. Noi nu ne prezentam la vot

Premierul Viorica Dancila, presedinte al PSD, a declarat miercuri, intr-o conferinta de presa la Suceava, miercuri, ca investirea noului guvern nu depinde de social-democrati, ea reiterand ca.

Klaus Iohannis poate fi suspendat. PSD si Viorica Dancila au nevoie de o conditie minima

Klaus Iohannis poate fi suspendat din functia de presedinte al tarii, sustine Augustin Zegrean, fostul presedinte al Curtii Contitutionale. Totul vine pe fondul declaratiilor oferite, duminica seara, de catre fostul premier Viorica Dancila, care spunea ca va discuta cu liderii PSD despre o posibila suspendare a lui Klaus Iohannis. Klaus Iohannis poate fi suspendat Bazat .

ştiri de la Playtech

actualitate, 19:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2086 seconds )