Libnet.ro
UNICEF

12:15

Premierul demis Viorica Dancila, intrebata daca va majora valoarea salariului minim prin Hotarare de Guvern: Categoric da!

Adevărul Adevărul,
Premierul demis Viorica Dancila, intrebata daca va majora valoarea salariului minim prin Hotarare de Guvern: Categoric da!

Presedintele PSD, Viorica Dancila, spune ca executivul va majora in mod categoric valoarea salariului minim, prin Hotarare de Guvern, aceasta catalogand drept un gest incalificabil si socant gestul lui Ludovic Orban de a soma Guvernul demis sa nu faca acest lucru. continuă pe Adevărul

Viorica Dancila, intrebata daca are vreo operatie estetica: Doamne fereste! Nimic. Absolut nimic

Viorica Dancila a fost intrebata daca si-a facut operatii estetice. Dupa lansarea candidaturii dumneavoastra, multa lume spunea ca v-ati facut implant. Aveti vreo operatie estetica?, a.

Viorica Dancila, intrebata daca protejarea lui Tariceanu de DNA a fost o greseala: Cred ca da (VIDEO)

Viorica Dancila a declarat, luni, ca a fost o greseala a PSD ca l-a protejat pe liderul ALDE, Calin Popescu Tariceanu, prin respingerea Senatului a cererii DNA pentru inceperea urmaririi penale. Cred.

Dancila:Daca e posibil, Guvernul va adopta o hotarare pentru deblocarea rezidentiatului (VIDEO)

Premierul demis Viorica Dancila a declarat ca, daca va fi posibil, va avea grija ca Guvernul sa emita o hotarare care sa deblocheze examenul de rezidentiat. intrebata de ce nu da Guvernul o hotarare.

Guvernul demis majoreaza salariul minim pe economie. Viorica Dancila a anuntat cu cat va creste

Guvernul demis majoreaza salariul minim pe economie. Viorica Dancila a anuntat, marti, intr-un moment prielnic, cu cat va creste. Viorica Dancila a anuntat ca va majora salariul minim pe economie Momentele trebuie alese si asa a gandit si premierul demis Viorica Dancila. Mai clar, oficialul a declarat, marti, in timpul unei actiuni electorale la Botosani, .

Viorica Dancila, intrebata daca si-a facut operatii estetice: Nimic, absolut nimic! Ar fi incorect sa zici astfel de lucruri si sa nu le poti demonstra! (VIDEO)

Aflata in campanie la Botosani, Viorica Dancila a fost intrebata de un reporter daca si-a facut operatii estetice. Premierul a negat ca ar fi recurs la astfel de proceduri si a declarat ca totul se.

Viorica Dancila, noi declaratii despre ancheta de la TAROM: Daca a gresti cineva din Guvern, voi fi necrutatoare

Premierul demis Viorica Dancila a declarat miercuri, la Suceava, ca in ceea ce priveste ancheta de la TAROM doreste doar adevarul, ea adaugand ca, personal, nu crede ca cineva ar fi fost atat de.

Viorica Dancila, noi declaratii despre ancheta de la TAROM: Daca a gresit cineva din Guvern, voi fi necrutatoare

Premierul demis Viorica Dancila a declarat miercuri, la Suceava, ca in ceea ce priveste ancheta de la TAROM doreste doar adevarul, ea adaugand ca, personal, nu crede ca cineva ar fi fost atat de.

Gafele continua: Viorica Dancila l-a confundat pe Ludovic Orban cu Viktor Orban, premierul Ungariei VIDEO

Premierul demis Viorica Dancila a comis o noua gafa joi, la Maramures, unde l-a confundat pe presedintele PNL Ludovic Orban cu premierul Ungariei Viktor Orban.

Viorica Dancila a vorbit despre operatii estetice. Cate interventii are: Ar fi incorect sa vii cu astfel de lucruri si sa nu le poti demonstra!

Premierul demis Viorica Dancila a vorbit despre operatii estetice. Oficialul a mai fost pus sub lupa, la inceputul campaniei electorale. Care este adevarul? Viorica Dancila a vorbit despre operatii estetice Viorica Dancila 55 de ani) participa in aceste zile la mai multe activitati de campanie. Pregatirile pentru iesirea in lume nu au constat doar in .

Viorica Dancila: Sunt singurul contracandidat care conteaza pentru Klaus Iohannis

Premierul demis Viorica Dancila, candidat al PSD la alegerile prezidentiale, a declarat miercuri, la Suceava, ca este singurul candidat care conteaza in lupta electorala pentru presedintele Klaus Iohannis, la.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2382 seconds )