Libnet.ro
UNICEF

05:30

Viorica Dancila: Este foarte greu sa predau mandatul unei persoane care mi-a facut plangere penala de inalta tradare. Este foarte greu sa trec cu vederea

B1 B1,
Viorica Dancila: Este foarte greu sa predau mandatul unei persoane care mi-a facut plangere penala de inalta tradare. Este foarte greu sa trec cu vederea

Liderul PSD Viorica Dancila a explicat, marti seara, in cadrul unei emisiuni televizate, de ce a refuzat sa se prezinte la Palatul Victoria pentru a-i preda mandatul noului premier, Ludovic. continuă pe B1

VIDEO Viorica Dancila: Este o zi neagra pentru democratie - ziua in care Iohannis a reusit sa-si impuna locotenentii la Palatul Victoria Avem un presedinte dictator si abuziv

Aceasta este o zi neagra pentru Romania, in care presedintele Iohannis a reusit sa isi impuna locotenentii la Palatul Victoria, a sustinut fostul premier PSD Viorica Dancila, care a facut o declaratie de presa la sediul de partid, dupa votul de investitura primit in Parlament de Guvernul PNL condus de Ludovic Orban.

Viorica Dancila a primit cadou o sabie de samurai si o icoana, din partea PSD Arad: Am vazut cum va iubesc oamenii (VIDEO)

Viorica Dancila a primit, sambata, o sabie de samurai din partea organizatiei PSD Arad. Presedintele filialei, Dorel Caprar, a afirmat ca Viorica Dancila este curata ca lacrima, ca un samurai,.

Liderul Opozitiei, Viorica Dancila, fata in fata cu Radu Tudor - LIVE TEXT

Liderul PSD, Viorica Dancila, este invitata lui Radu Tudor, de la ora 20. 00, la Punctul de intalnire. Stire in curs de actualizare .

Liderul Opozitiei, Viorica Dancila, la Punctul de intalnire, de la ora 20.00

Liderul PSD, Viorica Dancila, este invitata lui Radu Tudor, de la ora 20. 00, la Punctul de intalnire. Stire in curs de actualizare .

Dancila este sustinuta de un al treilea partid pentru prezidentiale

Candidatul PSD la alegerile prezidentiale, Viorica Dancila, este sustinuta in cursa electorala si de.

Viorica Dancila spulbera misterul. De ce nu i-a predat mandatul lui Ludovic Orban

Presedintele PSD, Viorica Dancila, a declarat, marti, ca motivul pentru care nu a fost prezenta, la Palatul Victoria, pentru a-i preda mandatul noului premier a fost acela ca Ludovic Orban i-a facut plangere.

Cum arata Viorica Dancila, in urma cu 27 de ani. Diferenta uriasa! Multi au vazut poza, dar putini au recunoscut-o

Viorica Dancila arata cu mult diferit, in anii tineretii, fata de cum o stiu romanii, in prezent. Mai mult, contracandidata lui Klaus Iohannis in cursa pentru Cotroceni poate fi cu greu recunoscuta de catre alegatori. intr-o imagine din urma cu 27 de ani, aceasta poate fi vazuta alaturi de fiul ei, Victor. De asemenea, fostul .

AUDIO De ce candideaza Viorica Dancila: Lupt impotriva unei tari in care sa se regaseasca toti romanii

Viorica Dancila a facut o noua gafa majora, in plina campanie electorala, afirmand, intr-o vizita la Marasesti, ca obiectivul ei in aceste alegeri prezidentiale este de a lupta impotriva unei tari in care sa se regaseasca toti romanii.

Viorica Dancila, la De-a viata ascunselea: Am plans si am suferit pentru orice lucru nedrept

Premierul Viorica Dancila a declarat, la Antena 3, ca aplans si asuferit pentru orice lucru nedrept. Pot sa recunosc ca am si plans, dar nu asa de mult. Am suferit foarte mult pentru orice luc.

Cine este mama biologica a fiului adoptat de Viorica Dancila. Ce mesaj are pentru Victor

Mama biologica a fiului adoptat de Viorica Dancila a dezvaluit motivul pentru care a decis sa il dea spre adoptie pe Victor, in urma cu aproape 30 de ani. Femeia a marturisit ca saracia a impins-o sa faca acest gest si i-a multumit premierului demis pentru tot ce a facut pentru copil. Mama biologica a .

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2138 seconds )