Libnet.ro
UNICEF

13:15

Liderul Opozitiei, Viorica Dancila, la Punctul de intalnire, de la ora 20.00

Antena3 Antena3,
Liderul Opozitiei, Viorica Dancila, la Punctul de intalnire, de la ora 20.00

Liderul PSD, Viorica Dancila, este invitata lui Radu Tudor, de la ora 20. 00, la Punctul de intalnire. Stire in curs de actualizare . continuă pe Antena3

Liderul Opozitiei, Viorica Dancila, fata in fata cu Radu Tudor - LIVE TEXT

Liderul PSD, Viorica Dancila, este invitata lui Radu Tudor, de la ora 20. 00, la Punctul de intalnire. Stire in curs de actualizare .

Viorica Dancila, la Antena 3: Romanii vor un presedinte care sa uneasca

Liderul PSD, Viorica Dancila, a fost, marti, invitata lui Radu Tudor, la Punctul de intalnire.

Viorica Dancila: Este foarte greu sa predau mandatul unei persoane care mi-a facut plangere penala de inalta tradare. Este foarte greu sa trec cu vederea

Liderul PSD Viorica Dancila a explicat, marti seara, in cadrul unei emisiuni televizate, de ce a refuzat sa se prezinte la Palatul Victoria pentru a-i preda mandatul noului premier, Ludovic.

Viorica Dancila, despre social-democratii care au votat Guvernul Orban: Toti cei care au tradat au fost deja exclusi din PSD (VIDEO)

Liderul PSD Viorica Dancila a anuntat, luni, ca social-democratii care au votat investirea Guvernului Orban au fost exclusi din partid. De astazi, Partidul Social Democrat intra in mod oficial in.

Viorica Dancila, la final de mandat. Declaratii de ultima ora, dupa ce a fost investit Guvernul Orban

Viorica Dancila a ajuns la final de mandat. Aceasta a facut primele declaratii, dupa ce a fost investit Guvernul Orban. Dancila a profitat de prilej si le-a transmis romanilor un mesaj important. Viorica Dancila, la final de mandat. Romania are un nou Guvern Saptamana a inceput cu mari emotii pentru Ludovic Orban! in urma sedintei .

Viorica Dancila face declaratii de presa, la ora 19

Presedintele PSD, Viorica Dancila, va sustine o declaratie de presa marti, incepand cu ora 19. 00, la.

VIDEO Viorica Dancila: Este o zi neagra pentru democratie - ziua in care Iohannis a reusit sa-si impuna locotenentii la Palatul Victoria Avem un presedinte dictator si abuziv

Aceasta este o zi neagra pentru Romania, in care presedintele Iohannis a reusit sa isi impuna locotenentii la Palatul Victoria, a sustinut fostul premier PSD Viorica Dancila, care a facut o declaratie de presa la sediul de partid, dupa votul de investitura primit in Parlament de Guvernul PNL condus de Ludovic Orban.

Guvernul Orban a primit votul de investitura. Viorica Dancila, prima reactie dupa vot

Viorica Dancila, premierul demis prin motiune de cenzura, va face declaratii, de la ora 18:00, dupa ce Guvernul Ludovic Orban a primit votul de investitura, in Parlament. Stire in curs de.

Viorica Dancila, o alta gafa. S-a facut din nou de ras. Ce a putut sa spuna de data asta

Premierul demis al Romaniei a facut o gafa de proportii, cand se afla, cu doar o zi in urma, in Vrancea. Asta deoarece Viorica Dancila a inceput sa spuna lucruri cu adevarat ireale, fiind in plina campanie electorala pentru prezidentiale, precum contracandidatii sai din alte partide politice. Viorica Dancila, o alta gafa. Ce a putut .

Motivul nebanuit pentru care Viorica Dancila nu a avut copii: S-a dus o lupta in mine, mi-a fost teama

Viorica Dancila a facut declaratii neasteptate, despre viata personala. Candidatul la prezidentiale a facut dezvaluiri legate de motivul pentru care nu a devenit vreodata mama si nu a ramas insarcinata. Desi are un fiu, pe Victor, acesta a fost adoptat de catre fostul premier si sotul ei, Viorica Dancila oferind si cateva detalii nestiute, duminica .

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2176 seconds )