Libnet.ro
UNICEF

01:05

Viorica Dancila, intrebata daca isi da demisia de la Guvern in caz ca nu va fi aleasa la congres: Exclus, ar insemna sa ii santajez pe colegi

Hotnews Hotnews,
 Viorica Dancila, intrebata daca isi da demisia de la Guvern in caz ca nu va fi aleasa la congres: Exclus, ar insemna sa ii santajez pe colegi

Premierul Viorica Dancila, presedintele interimar al PSD, a declarat vineri seara, intr-o interventie la Antena 3, ca este exclus sa isi dea demisia din functia de sef al Guvernului in cazul in care nu va fi aleasa la congresul social-democratilor de sambata presedinte al formatiunii politice, ea adaugand ca o astfel de abordare ar insemna un santaj la adresa colegilor din partid. continuă pe Hotnews

Scandal urias in PSD. Surse: Viorica Dancila ameninta ca isi da demisia din functia de premier

Se incinge lupta in PSD cu doar doua zile inainte de Congres, cand se va stabili foarte clar cine e urmasul lui Liviu Dragnea la sefia partidului. Un mesaj trimis azi de unul dintre candidati la o.

Viorica Dancila a fost intrebata daca i-a amenintat pe colegi ca isi da demisia din fruntea Guvernului. Cum a raspuns

Premierul Viorica Dancila a sustinut vineri ca nu si-a amenintat colegii social-democrati ca isi va da demisia din fruntea Guvernului. intrebata la inceputul sedintei Comitetului Executiv al.

Surse: A inceput lupta pentru putere in PSD. Viorica Dancila le-a transmis liderilor PSD ca demisioneaza din fruntea Guvernului daca pierde sefia partidului

Aseara, intr-o intalnire la Vila Lac, premierul Viorica Dancila le-a transmis liderilor PSD ca va demisiona din fruntea Guvernului in cazul in care nu va castiga sefia partidului la Congresul de sambata, sustin pentru Adevarul surse participante la discutie. Demisia Vioricai Dancila de la Palatul Victoria ar echivala cu pierderea puterii pentru PSD, un scenariu sumbru in partid. Practic, guvernarea o transforma pe Dancila in favorita la congres.

Viorica Dancila: Pana in august, stabilim candidatul PSD la prezidentiale

Premierul Viorica Dancila a declarat ca PSD isi va stabili candidatul la prezidentiale pana in luna august. Daca la europarlamentare am avut un rezultat care a nemultumit partidul, nu am reusit sa.

Viorica Dancila, anunt de ultima ora despre Congresul PSD: Cred ca am facut primii pasi spre reforma

Premierul Viorica Dancila a declarat, vineri seara, la Antena 3, cu privire la candiatura sa la sefia PSD, ca isi doreste sa reformeze partidul, pentru ca acesta sa devina cat mai unit si inchegat pe.

PSD a crescut in sondaje cu Viorica Dancila la conducere. Ce s-a intamplat dupa plecarea lui Dragnea

Viorica Dancila nu mai este ca la inceputul mandatului de premier si in timpul in care Liviu Dragnea era presedintele PSD. Atitudinea ei a devenit mai ferma si pare, in momentul de fata, membrul social democrat cel mai realist. Nu doar ca a inteles abordarea gresita pe care a avut-o partidul sub vechea conducere, dar .

VIORICA DANCILA: Drapelul National - simbol al identitatii noastre

Drapelul National, simbol al identitatii, trecutului si valorilor care ne definesc, ne insufleteste si ne aprinde inimile in toate momentele importante ale istoriei si ale succeselor noastre ca natiune, a declarat, astazi, premierul Viorica Dancila.

VIORICA DANCILA: Anchetele privind cazul de adoptie vor continua

Premierul Viorica Dancila a declarat, ieri, ca anchetele in cazul fetitei de la Baia de Arama vor continua pentru ca mai sunt multe intrebari care trebuie sa primeasca un raspuns.

VIORICA DANCILA: Guvernul, preocupat de stimularea economiei

Obiectivele pentru dezvoltare durabila ofera solutii concrete pentru imbunatatirea vietii oamenilor, de la reducerea consumului de antibiotice si pana la combaterea saraciei, Guvernul fiind preocupat de stimularea economiei si formarea unei societati sustenabile, a declarat, astazi, premierul Viorica Dancila.

Marian Oprisan: Liviu Dragnea o teroriza pe Viorica Dancila (VIDEO)

Baronul Marian Oprisan a declarat, vineri, dupa sedinta CEx a PSD ca Liviu Dragnea o teroriza pe Viorica Dancila. Oprisan a reiterat faptul ca o va sustine pe Dancila sa sefia partidului, sambata, la.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2459 seconds )