Libnet.ro
UNICEF

01:05

Viorica Dancila: Nu am facut niciun asalt asupra Justitiei. Eu am corectat ce a vrut sa faca ministrul Justitiei

Antena3 Antena3,
Viorica Dancila: Nu am facut niciun asalt asupra Justitiei. Eu am corectat ce a vrut sa faca ministrul Justitiei

Viorica Dancila sustine ca nu a facut niciodata un asalt asupra Justitiei. De asemenea, fostul premier a spus ca a incercat sa corecteze lucrurile cand ministrul Justitiei a incercat sa intervina in. continuă pe Antena3

Dancila a uitat ca a contribuit la asaltul PSD asupra Justitiei: Nu-mi asum aceste lucruri. Toate deciziile se iau in forul statutar al partidului

Viorica Dancila a ales din nou sa ia distanta de dezastrul creat de PSD in sistemul judiciar, desi a fost chiar in conducerea partidului in toti acesti ani. Marti seara, candidata PSD la prezidentiale a.

VIDEO Primarul PSD din Buzau, despre Viorica Dancila: Nu-i nici geniu, n-a luat niciun premiu Nobel, cel putin pana acum, dar este reprezentantul nostru

Viorica Dancila nu-i nici geniu, n-a luat niciun premiu Nobel, cel putin pana acum, dar este reprezentantul nostru. Asa a descris-o primarul Buzaului, Constantin Toma, pe Viorica Dancila, prezidentiabilul PSD, aflata in campanie electorala la Buzau.

Candidata Viorica Dancila despre ea insasi: Buturuga mica care va rasturna carul mare

Presedintele PSD, Viorica Dancila, a lansat un nou atac asupra lui Klaus Iohannis, in contextul apro.

Viorica Dancila, intrebata cate brose are: O sa spun cand o sa spuna Iohannis cate medidatii a dat ca sa-si poata lua 5 case Cum stie Dancila ca se calculeaza aria cercului

Viorica Dancila a fost intrebata, in conferinta de presa de marti seara, cate brose are si cum e cu ceasul, pe care promisese ca il va arata jurnalistilor. Daca initial a spus ca nu a facut un inventar, dar il va face si va raspunde, ea a spus apoi ca va da un raspuns despre ceasurile si brosele ei atunci cand va spune si Klaus Iohannis cati bani din meditatii a facut intr-un an si si-a putut cumpara 5 case.

VIDEO Viorica Dancila, in dialog deschis cu jurnalistii in paralel cu dezbaterea lui Iohannis: Vad un om las si arogant, un presedinte cu o abordare extremista Iohannis nu s-a intalnit cu astia din diaspora Ea a facut un bilant al ei si al presedintelu

Viorica Dancila l-a atacat sistematic timp de doua ore si jumatate, in cadrul dialogului deschis cu jurnalistii de la Parlament, pe contracandidatul sau, Klaus Iohannis, in timp ce acesta avea propria dezbatere. Prezidentiabilul PSD l-a acuzat din nou pe Iohannis de lasitate si aroganta pentru ca nu vrea sa participe la o dezbatere electorala impreuna cu ea. De asemenea, aceasta a spus ca nu a mers la dezbaterea lui Iohannis cu jurnalisti pentru ca nu este nevoie de circ. Aceasta si-a facut bilantul mandatului de premier, dar si pe acela al presedintelui Iohannis.

Viorica Dancila SFIDEAZA opozitia: Si-a adaugat Vasilica la numele de pe Facebook, dupa ce s-a facut misto de ea (FOTO)

Prezidentiabilul PSD vrea sa dea dovada ca nu ii este rutsine cu numele sau, astfel ca Viorica Dancila si-a completat, luni, numele pe Facebook. Concret, aceasta si-a adaugat si al doilea prenume,.

Ce se va intampla daca Viorica Dancila merge la dezbaterea anuntata de Klaus Iohannis. Rares Bogdan, marturisiri neasteptate

Rares Bogdan a facut marturisiri neasteptate despre dezbaterea anuntata de Klaus Iohannis. Ce se va intampla daca Viorica Dancila isi va face aparitia? Ce se va intampla daca Viorica Dancila merge la dezbaterea anuntata de Klaus Iohannis? Scoala Nationala de Studii Politice si Administrative SNSPA) a anuntat ca va gazdui dezbaterea de marti a sefului .

Viorica Dancila, despre greselile de exprimare: Mi le asum. Eu macar nu am luat nicio masura impotriva romanilor

Viorica Dancila a vorbit si despre greselile de exprimare pe care le-a facut destul de des in timpul declaratiilor de-a lungul timpului. Fostul premier a declarat ca si le asuma, insa important e sa nu.

Viorica Dancila il critica pe Klaus Iohannis, printr-un discurs citit: ii sfideaza pe romani si vrea dezbateri doar cu cei agreati S-a intors din SUA cu o sapca si trei poze (VIDEO)

Viorica Dancila, reprezentantul PSD in finala prezidentialelor din 24 noiembrie, a venit, marti, la Palatul Parlamentului, unde a citit un discurs prin care i-a adus mai multe reprosuri presedintelui Klaus.

Dezbatere Viorica Dancila, candidat in turul 2 la alegerile prezidentiale 2019. Live Video

UPDATE 18:45 Liviu Dragnea daca a gresit, a platit pentru ceea ce a facut. Klaus Iohannis cum plateste, pentru ca avem un presedinte care a incalcat Constitutia. in primul rand a incalcat decizia Curtii Constitutionale, pentru ca nu a numit ministri interimari, va dau acest exemplu. , mai sustine candidatul PSD la prezidentiale.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2262 seconds )