Libnet.ro
UNICEF

15:15

Viorica Dancila merge astazi la Strasbourg si va avea o interventie in plenul Parlamentului European

Hotnews Hotnews,
 Viorica Dancila merge astazi la Strasbourg si va avea o interventie in plenul Parlamentului European

Premierul Viorica Dancila merge astazi la Strasbourg, unde ar urma sa aiba o intrevedere cu noul presedinte al Parlamentului European, David-Maria Sassoli, si sa aiba o interventie in plenul PE. continuă pe Hotnews

Viorica Dancila merge marti la Strasbourg. Va tine un discurs in Parlamentul European

Premierul Viorica Dancila merge marti, la Strasbourg, acolo unde principalul eveniment este interventia pe care o va avea in Parlamentul European pe tema detinerii presedintiei UE. De la ora 15.

Viorica Dancila merge azi la Strasbourg. Premierul va prezenta Parlamentulului European realizarile presedintiei romane a Consiliului UE

Premierul Viorica Dancila merge marti, la Strasbourg, acolo unde principalul eveniment este interventia pe care o va avea in Parlamentul European pe tema detinerii presedintiei UE.

VIORICA DANCILA: Candidatul care se va pozitiona bine in sondaje merge la prezidentiale

Presedintele PSD, premierul Viorica Dancila, a declarat, astazi, ca persoana care se va pozitiona bine in sondajele de opinie, dar va avea si sustinerea partidului, va candida la alegerile prezidentiale.

PENTRU O INTALNIRE CU PRESEDINTELE PARLAMENTULUI EUROPEAN: Premierul Dancila face astazi o vizita de lucru la Strasbourg

Premierul Viorica Dancila face, astazi, o vizita de lucru la Strasbourg, urmand sa aiba o intrevedere cu presedintele Parlamentului European, David-Maria Sassoli.

VIORICA DANCILA: Unii membri ai partidului nostru nu au invatat nimic

Premierul Viorica Dancila a declarat, astazi, dupa ce ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, si-a anuntat demisia din functie inaintea sedintei Comitetului Executiv National al PSD, ca unii membri ai PSD nu au invatat nimic si au crezut ca, daca ies in spatiul public inainte de a vorbi in forul statutar, ii va aprecia cineva.

Viorica Dancila, discurs in plenul Parlamentului European: Romania a aratat ca poate performa cu succes

Viorica Dancila face, marti, o vizita de lucru la Strasbourg, urmand sa aiba o intrevedere cu presedintele Parlamentului European, David-Maria Sassoli. Premierul Romaniei are o interventie in plenul.

VIORICA DANCILA: Nu am decis remanierea pentru ca asa vrea Iohannis

Premierul Viorica Dancila, presedinte al PSD, a declarat, luni, ca a luat decizia de remaniere a ministrilor de Interne si Externe nu pentru ca asa vrea presedintele Iohannis, ci pentru ca asa crede ca Guvernul va avea mai multa credibilitate, mai multa incredere, informeaza Agerpres.

Viorica Dancila, interviu in presa internationala despre Laura Kovesi: Daca va ajunge sef al Parchetului European, imaginea Romaniei va avea de suferit

Premierul Viorica Dancila a explicat intr-un interviu pentru britanicii de la The Guardiande ce Guvernul nu o sustine pe Laura Codruta Kovesi pentru postul de procuror sef european. Liderul.

Viorica Dancila, motivul pentru care i-a cerut demisia lui Carmen Dan: E o decizie corecta, menita sa faca dreptate

Viorica Dancila a explicat ca i-a cerut demisia ministrului de Interne casa faca dreptate. I-am cerut astazi demisia doamnei Carmen Dan, Ministrul Afacerilor Interne. Este o decizie.

PSD, pregatiri pentru prezidentiale. Viorica Dancila nu exclude sa candideze, daca partidul i-o va cere

Presedintele PSD, premierul Viorica Dancila, a declarat, sambata la Calarasi, ca persoana care se va pozitiona bine in sondajele de opinie, dar va avea si sustinerea partidului, va candida la alegerile prezidentiale.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2288 seconds )