Libnet.ro
UNICEF

12:00

Viorica Dancila, mesaj pentru Ana Birchall: Nu am sa intru intr-o disputa cu ea. ii inteleg frustrarile

Antena3 Antena3,
Viorica Dancila, mesaj pentru Ana Birchall: Nu am sa intru intr-o disputa cu ea. ii inteleg frustrarile

Presedintele PSD, Viorica Dancila, a declarat vineri ca nu vrea sa ii mai raspunda Anei Birchall, pentru ca nu este cu ea in campanie si pentru ca aceasta este suparata ca a fost exclusa din partid. continuă pe Antena3

Viorica Dancila, mesaj pentru Klaus Iohannis, dupa ce acesta a anuntat public motivul pentru care nu participa la o confruntare directa

Viorica Dancila a postat un mesaj, pe internet, pentru adversarul sau la prezidentiale, Klaus Iohannis, dupa ce acesta a anuntat public motivul pentru care nu participa la o confruntare directa. Viorica Dancila, mesaj pentru Klaus Iohannis, dupa ce acesta a anuntat public motivul pentru care nu participa la o confruntare directa Primul tur de scrutin .

Viorica Dancila, despre discursul Anei Birchall: Parca ar face parte din staff-ul de campanie al lui Iohannis

Presedintele PSD, Viorica Dancila, a sustinut joi ca fostul ministru al Justitiei Ana Birchall pare apropiata de presedintele Klaus Iohannis si i-a reprosat ca nu a explicat declaratiile despre.

Viorica Dancila, mesaj transant la adresa lui Klaus Iohannis: Poate nu are ce justifica nici pentru cinci luni

Viorica Dancila, candidata PSD la prezidentiale, a explicat ca vor fi consecinte pentru societatatea romaneasca, din prismaacestui gest al presedintelui nedemocratic de a nu accepta nicio dezbatere. in.

Viorica Dancila, mesaj catre romani. Candidatul PSD la prezidentiale arunca bomba despre Iohannis

Viorica Dancila a transmis un mesaj tuturor romanilor care au sustinut-o in ultima perioada. Candidatul PSD la alegerile prezidentiale nu a ratat ocazia si a venit cu acuzatii grave la adresa lui Klaus.

Viorica Dancila, replica pentru Iohannis: Am vazut ca a prins glas. Dar se teme de o confruntare cu mine. Eu sunt un om rabdator, inca il astept sa gaseasca intelepciunea

Presedintele PSD, Viorica Dancila, sustine o declaratie de presa de la ora 20 la sediul central al PSD.

Viorica Dancila, replica pentru Iohannis, dupa ce a refuzat dezbaterea: Cred ca ii e teama de o confruntare directa cu mine, in fata tuturor romanilor

Viorica Dancila ii da replica lui Klaus Iohannis, dupa ce actualul presedintele al Romaniei a refuzat dezbaterea propusa de PSD. Eu cred ca domnului Iohannis ii este teama de o confruntare.

Ana Birchall o ataca virulent pe Viorica Dancila: I-as aduce aminte despre corespondenta noastra pe tema OUG 13

Ana Birchall, fosta ministra a Justitiei exclusa din PSD dupa primul tur al alegerilor prezidentiale, o acuza pe Viorica Dancila de minciuni spuse cu nonsalanta si tupeu.

Ana Birchall, despre presiunile facute asupra Ministerului Justitiei. Viorica Dancila acuzata de o noua minciunica

Ana Birchall o acuza pe Viorica Dancila ca minte cand sustine ca nu a stiut despre asaltul si asediul la care a fost supusa ea, la fel ca Ministerul Justitiei. Fostul ministru al Justitiei arata.

Ana Birchall a fost exclusa din PSD. Dancila sustine ca s-a abtinut de la vot (VIDEO)

Viorica Dancila a anuntat marti seara, la finalul sedintei Comitetului Executiv National al PSD, excluderea din partid a Anei Birchall. Am hotarat excluderea celor care au votat pentru investirea.

ANA BIRCHALL: in prea marea sa intelepciune, doamna Dancila mi-a reprosat ca am vorbit despre Justitie

Fostul ministru al Justitiei Ana Birchall spune ca Viorica Dancila i-a reprosat ca a continuat sa discute despre Justitie, desi partidul a decis dupa alegerile europarlamentare, sa nu se mai abordeze acest subiect.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2098 seconds )