Libnet.ro
UNICEF

11:15

Viorica Dancila: Mihai Fifor este un candidat potrivit pentru postul de comisar european (VIDEO)

B1 B1,
Viorica Dancila: Mihai Fifor este un candidat potrivit pentru postul de comisar european (VIDEO)

Premierul Viorica Dancila a declarat, marti, ca Mihai Fifor ar putea fi un candidat potrivit pentru postul de comisar european, insa exista si alte optiuni care ar urma sa fie discutate in sedinta. continuă pe B1

Viorica Dancila: Fifior e un candidat potrivit pentru postul de comisar european

Secretarul general al PSD, Mihai Fifor, ar fi un candidat potrivit pentru postul de comisar european, dar ar putea fi nominalizata si o femeie pentru aceasta functie, la Comitetul Executiv National al PSD de.

Viorica Dancila: Mihai Fifor e un candidat potrivit pentru postul de comisar; mi-as dori sa fie o femeie

Secretarul general al PSD, Mihai Fifor, ar fi un candidat potrivit pentru postul de comisar european, dar ar putea fi nominalizata si o femeie pentru aceasta functie, la Comitetul Executiv National al PSD de marti, a declarat, la Ploiesti, premierul.

Viorica Dancila: Mihai Fifor e potrivit pentru functia de comisar european, vor fi si alti candidati. Mi-as dori o femeie Ultimele nume vehiculate

Liderul PSD, Viorica Dancila, spune ca secretarul general al PSD, Mihai Fifor, este potrivit pentru postul de comisar european, dar vor fi si alte propuneri in sedinta Comitetului Executiv al partidului, iar ea si-ar dori o femeie. Dancila a precizat ca in urma cu o zi a discutat la telefon cu sefa Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, despre nominalizarea unui nou candidat pentru postul de comisar european, nu si despre schimbarea portofoliului Transporturi, alocat Romaniei.

Dancila: Fifor e un candidat potrivit pentru postul de comisar; mi-as dori sa fie o femeie

Secretarul general al PSD, Mihai Fifor, ar fi un candidat potrivit pentru postul de comisar european.

Surse: Premierul Dancila il va propune pe Mihai Fifor in locul Rovanei Plumb, pentru functia de comisar european

Premierul Viorica Dancila il va propune pe Mihai Fifor, secretarul general al PSD, pentru functiade comisar european in locul Rovanei Plumb. Surse din PSD spun ca in cursa interna pentru functia de.

Klaus Iohannis o cheama la consultari pe Viorica Dancila: Discutiile, pe tema nominalizarii unei persoane pentru functia de comisar european

Presedintele Klaus Iohannis o cheama la consultari pe Viorica Dancila pentru a discuta despre nominalizarea unui nou comisar european, dupa respingerea Rovanei Plumb, potrivit unui comunicat de presa al.

Viorica Dancila confirma ca Mihai Fifor ar putea fi noua propunere de comisar european: Nu este o obligatie ca Romania sa propuna o femeie

Premierul Viorica Dancila afirma ca PSD va decide, marti, in Comitetul Executiv National, care va fi noua propunere pentru postul de comisar european. Liderul PSD sustine ca nu exista o obligatie ca Romania sa propuna o femeie si ca Mihai Fifor ar fi un candidat potrivit. Adevarul a scris ieri ca Mihai Fifor, secretarul general al PSD, va fi propus pentru functia de comisar european pe Transporturi, dupa esecul Plumb.

Surse. Dancila vine cu un candidat-surpriza pentru functia de comisar european. Nu mai respecta cota de gen

Premierul Viorica Dancila il va propune pe MIhai Fifor, secretarul general al PSD, pentru functia de comisar european pe Transporturi, sustin surse politice pentru Adevarul. Pe lista scurta s-a mai aflat si actualul ministru de Externe Ramona Manescu, fost europarlamentar, dar care nu are carnet de partid.

Victor Ponta: Viorica Dancila ramane un candidat ridicol pentru alegerile prezidentiale, cu tot sprijinul institutiilor statului si al coruptilor

Victor Ponta, liderul Pro Romania, a afirmat, sambata, ca Viorica Dancila, propunerea PSD pentru alegerile prezidentiale din noiembrie, ramane un candidat ridicol, cu toti banii, dar si cu.

Surse: Viorica Dancila a sunat-o pe Ursula von der Leyen sa-l anunte pe Dan Nica. Sefa Comisiei Europene i-ar fi cerut si o varianta de rezerva

Viorica Dancila a discutat telefonic cu Ursula von der Leyen pentru a o informa de propunerea social-democratilor de comisar european, Dan Nica. Potrivit unor surse social-democrate, sefa desemnata a Comisiei Europene i-ar fi solicitat si o varianta de rezerva. PSD a votat o varianta de rezerva pentru functia de comisar european in persoana Gabrielei Ciot in prezent secretar de stat in MAE.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2751 seconds )