Libnet.ro
UNICEF

23:00

Viorica Dancila: Mihai Fifor e potrivit pentru functia de comisar european, vor fi si alti candidati. Mi-as dori o femeie Ultimele nume vehiculate

Hotnews Hotnews,
 Viorica Dancila: Mihai Fifor e potrivit pentru functia de comisar european, vor fi si alti candidati. Mi-as dori o femeie Ultimele nume vehiculate

Liderul PSD, Viorica Dancila, spune ca secretarul general al PSD, Mihai Fifor, este potrivit pentru postul de comisar european, dar vor fi si alte propuneri in sedinta Comitetului Executiv al partidului, iar ea si-ar dori o femeie. Dancila a precizat ca in urma cu o zi a discutat la telefon cu sefa Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, despre nominalizarea unui nou candidat pentru postul de comisar european, nu si despre schimbarea portofoliului Transporturi, alocat Romaniei. continuă pe Hotnews

Viorica Dancila: Mihai Fifor e un candidat potrivit pentru postul de comisar; mi-as dori sa fie o femeie

Secretarul general al PSD, Mihai Fifor, ar fi un candidat potrivit pentru postul de comisar european, dar ar putea fi nominalizata si o femeie pentru aceasta functie, la Comitetul Executiv National al PSD de marti, a declarat, la Ploiesti, premierul.

Viorica Dancila: Mihai Fifor este un candidat potrivit pentru postul de comisar european (VIDEO)

Premierul Viorica Dancila a declarat, marti, ca Mihai Fifor ar putea fi un candidat potrivit pentru postul de comisar european, insa exista si alte optiuni care ar urma sa fie discutate in sedinta.

Viorica Dancila confirma ca Mihai Fifor ar putea fi noua propunere de comisar european: Nu este o obligatie ca Romania sa propuna o femeie

Premierul Viorica Dancila afirma ca PSD va decide, marti, in Comitetul Executiv National, care va fi noua propunere pentru postul de comisar european. Liderul PSD sustine ca nu exista o obligatie ca Romania sa propuna o femeie si ca Mihai Fifor ar fi un candidat potrivit. Adevarul a scris ieri ca Mihai Fifor, secretarul general al PSD, va fi propus pentru functia de comisar european pe Transporturi, dupa esecul Plumb.

Viorica Dancila: Fifior e un candidat potrivit pentru postul de comisar european

Secretarul general al PSD, Mihai Fifor, ar fi un candidat potrivit pentru postul de comisar european, dar ar putea fi nominalizata si o femeie pentru aceasta functie, la Comitetul Executiv National al PSD de.

Ciolos: Iohannis are datoria sa convoace de urgenta toate partidele ca sa desemneze o persoana capabila pentru functia de comisar european

Liderul PLUS, Dacian Ciolos, a reactionat dupa decizia Comisiei juridice a Parlamentului European de a o respinge definitiv pe Rovana Plumb pentru functia de comisar european. Ciolos spune ca premierul Viorica Dancila trebuie sa-si recunoasca greseala si sa nu mai insiste, iar presedintele Klaus Iohannis sa se implice de urgenta si sa convoace toate partidele care au obtinut mandate in Parlamentul European pentru a gasi o persoana capabila sa ocupe functia de comisar european pentru Transporturi. Doar convocarea doamnei Dancila nu va rezolva o situatie pe care aceasta a gestionat-o impotriva intereselor tarii, afirma Ciolos.

Cine este Gabriela Ciot, varianta de rezerva a lui Dancila pentru functia de comisar european: secretar de stat in MAE si conferentiar universitar

PSD a votat o varianta de rezerva la Dan Nica pentru functia de comisar european in persoana Melaniei-Gabriela Ciot. in varsta de 44 de ani, Ciot este secretar de stat pentru afaceri europene in cadrul MAE si conferentiar universitar la Universitatea Babes-Bolyai Cluj-Napoca. A intrat in PSD in 2004, fiind adusa de Vasile Puscas, ministru in cabinetul Nastase, iar in perioada mai 2014 noiembrie 2015 a fost consiliera lui Teodorovici la Ministerul Fondurilor Europene.

Viktor Orban il propune pe diplomatul Oliver Varhelyi pentru functia de comisar european

Premierul Ungariei, Viktor Orban, l-a propus luni pe diplomatul Oliver Varhelyi pentru functia de membru al Comisiei Europene, in contextul in care prima sa propunere a fost respinsa de Parlamentul European, relateaza Mediafax citand Reuters.

Surse. Dancila vine cu un candidat-surpriza pentru functia de comisar european. Nu mai respecta cota de gen

Premierul Viorica Dancila il va propune pe MIhai Fifor, secretarul general al PSD, pentru functia de comisar european pe Transporturi, sustin surse politice pentru Adevarul. Pe lista scurta s-a mai aflat si actualul ministru de Externe Ramona Manescu, fost europarlamentar, dar care nu are carnet de partid.

Surse: Premierul Dancila il va propune pe Mihai Fifor in locul Rovanei Plumb, pentru functia de comisar european

Premierul Viorica Dancila il va propune pe Mihai Fifor, secretarul general al PSD, pentru functiade comisar european in locul Rovanei Plumb. Surse din PSD spun ca in cursa interna pentru functia de.

Surse. Alegere-surpriza in PSD. Dan Nica va fi propus pentru functia de comisar european. Fifor, respins de partid

Europarlamentarul PSD Dan Nica va fi propus de Guvern pentru functia de comisar european pe Transporturi. Mihai Fifor, candidatul sustinut de Viorica Dancila, nu a fost agreat de partid din cauza duplicitatii, sustin surse politice pentru Adevarul. Nici Dan Nica nu este un candidat fara pete: a fost cercetat in dosarul Microsfot, a mintit in Parlamentul European, insa are o puternica sustinere in partid.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2133 seconds )