Libnet.ro
UNICEF

23:45

Viorica Dancila: Niciodata pana acum PSD nu s-a confruntat cu atata ura

Antena3 Antena3,
Viorica Dancila: Niciodata pana acum PSD nu s-a confruntat cu atata ura

Premierul demis Viorica Dancila a afirmat marti, la Botosani, ca niciodata PSD nu s-a confruntat cu atata ura si a adaugat ca nicaieri in Europa un presedinte cere desfiintarea unui partid politic, in. continuă pe Antena3

Dancila, despre o eventuala fuziune PSD-UNPR: Luam in calcul acest lucru

Viorica Dancila a declarat ca este dorinta UNPR, formatiune condusa de fostul vicepremier Gabriel Oprea, sa fuzioneze cu PSD, dar ca aceasta solicitare va fi decisa de membrii Comitetului Executiv National al Partidului Social Democrat. Luam in calcul acest lucru, a spus ea.

Viorica Dancila il sfideaza pe Liviu Dragnea: Va garantez ca de fiecare data am respectat legea. Nu mi-e frica

Premierul demis Viorica Dancila a afirmat ca niciodata nu a incalcat legea. Nu inteleg de ce toti si-au ales ca tinta o femeie-premier, nu inteleg de ce acest lucru, dar vreau sa le spun tuturor ca.

Klaus Iohannis poate fi suspendat. PSD si Viorica Dancila au nevoie de o conditie minima

Klaus Iohannis poate fi suspendat din functia de presedinte al tarii, sustine Augustin Zegrean, fostul presedinte al Curtii Contitutionale. Totul vine pe fondul declaratiilor oferite, duminica seara, de catre fostul premier Viorica Dancila, care spunea ca va discuta cu liderii PSD despre o posibila suspendare a lui Klaus Iohannis. Klaus Iohannis poate fi suspendat Bazat .

Viorica Dancila, ironii la adresa lui Iohannis: Sunt convinsa ca urmareste acum cu ingrijorare criza in care a aruncat Romania

Dupa ce a picat Guvernul pe care il conducea si a fost data jos din functia de premier, Viorica Dancila lanseaza o serie de ironii la adresapresedinteluiKlaus Iohannis. Sunt convinsa ca.

Liviu Dragnea, RAZBOI TOTAL cu Viorica Dancila: Fostul lider PSD o acuza pe sefa social-democratilor ca ar fi fraudat banii UE

Continua razboiul dintre fostul lider PSD, Liviu Dragnea, si actuala sefa a partidului, Viorica Dancila. Din spatele gratiilor, Dragnea o acuza pe prezidentiabila PSD ca ar fi fraudat banii de la Uniunea.

Viorica Dancila: Nu mizez pe alegeri anticipate, trebuie facute la termen. Dar daca se va hotari, PSD este pregatit

Partidul Social Democrat nu vede o solutie in alegerile anticipate, dar este pregatit pentru acestea, a declarat luni presedintele formatiunii, Viorica Dancila. Nu mizez pe alegeri anticipate. Din punctul meu.

Viorica Dancila: Dorinta PSD e sa intre in opozitie

Dorinta PSD e sa intre in opozitie, a spus premierul demis Viorica Dancila, duminica seara, la Antena 3. Dorinta noastra este sa intram in opozitie. Cred ca acest lucru a fost evident si l-am.

Viorica Dancila, miscare surpriza: Luam in calcul o fuziune intre PSD si UNPR

Presedintele PSD, Viorica Dancila, a declarat ca social-democratii iau in calcul o fuziune cu UNPR. Este dorinta UNPR-ului, luam in calcul acest lucru, vom discuta acest subiect in cadrul Comitetului.

Viorica Dancila, atac dur la adresa lui Klaus Iohannis: El este presedintele zero!

Candidata PSD la prezidentiale, Viorica Dancila, afirma ca seful statului, Klaus Iohannis, este un presedinte zero pentru romani si pentru Romania. Liderul PSD a declarat marti, in cadrul unei.

VIORICA DANCILA: Eu nu cred ca cineva si-ar fi permis sa opreasca avioanele la sol

Presedintele PSD, Viorica Dancila, a declarat luni ca nu crede ca cineva si-ar fi permis sa opreasca avioanele la sol, afirmatie legata de faptul ca ministrul Transporturilor, Razvan Cuc, a fost acuzat ca ar fi facut acest lucru in ziua motiunii de cenzura, pentru ca parlamentarii Opozitiei sa nu poata ajunga la Bucuresti.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3544 seconds )