Libnet.ro
UNICEF

12:15

VIORICA DANCILA: Sunt singurul contracandidat al lui Iohannis

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
VIORICA DANCILA: Sunt singurul contracandidat al lui Iohannis

Candidatul PSD la alegerile prezidentiale, premierul demis Viorica Dancila, a declarat duminica, la Focsani, ca pentru ea nu exista varianta sa nu intre in turul doi al alegerilor, adaugand ca este singurul contracandidat al lui Klaus Werner Iohannis, iar ceilalti candidati sunt soldati disciplinati ai acestuia pentru ca i-au ascultat ordinele atunci cand le-a spus sa voteze motiunea de cenzura. continuă pe Ziarul Bursa

Viorica Dancila: Nu exista sa nu intram in turul doi. Sunt singurul contracandidat al lui Iohannis

Candidatul PSD la alegerile prezidentiale, premierul demis Viorica Dancila, a declarat duminica, la Focsani, ca pentru ea nu exista varianta sa nu intre in turul doi al alegerilor,.

Viorica Dancila, un nou apel catre Klaus Iohannis. Ce ii cere premierul demis presedintelui

Premierul demis Viorica Dancila a lansat un nou apel catre contracandidatul Klaus Iohannis sa accepte o dezbatere publica pe realizarile de pana acum si proiectele pe care le au ambii candidati, inainte de.

Viorica Dancila, apel catre romani: Le doresc ca in cabina de vot sa se gandeasca la propria familie

Candidatul PSD la alegerile prezidentiale, premierul demis Viorica Dancila, i-a indemnat pe alegatori sa voteze, duminica viitoare, la scrutinul pentru alegerile prezidentiale, pentru familie si pentru tara.

Viorica Dancila i-a indemnat pe alegatori sa voteze pentru familie si pentru tara lor

Candidatul PSD la alegerile prezidentiale, premierul demis Viorica Dancila, i-a indemnat pe alegatori sa voteze, duminica viitoare, la scrutinul pentru alegerile prezidentiale, pentru familie si pentru tara lor.

Viorica Dancila ii indeamna pe alegatori sa voteze pentru familie si pentru tara lor

Candidatul PSD la alegerile prezidentiale, premierul demis Viorica Dancila, i-a indemnat pe alegatori sa voteze, duminica viitoare, la scrutinul pentru alegerile prezidentiale, pentru familie si pentru tara lor.

Viorica Dancila, despre programul Guvernului Orban: Comasarea spitalelor presupune inchiderea unor institutii medicale

Candidatul PSD la alegerile prezidentiale, premierul demis Viorica Dancila, a declarat duminica, la Focsani, dupa ce a vizitat Spitalul Judetean de Urgenta, la care s-au facut mai multe investitii in.

Liderul PSD l-a indemnat pe Iohannis ca la prezidentiale sa voteze Viorica Dancila

Liderul PSD, Viorica Dancila, a spus despre presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, ca este dictatorul de la Cotroceni, care isi doreste un nou mandat, si l-a indemnat ca la alegerile prezidentiale sa voteze Viorica Dancila.

Viorica Dancila, prima declaratie dupa ce sondajul IMAS a plasat-o pe locul al treilea

Candidatul social-democratilor la alegerile prezidentiale, Viorica Dancila, a declarat, joi, in exclusivitate la Sinteza zilei, ca este sigura ca va ajunge in turul al doilea al alegerilor pentru.

Viorica Dancila a aprins o lumanare pentru Iohannis: Sa-i dea bunul Dumnezeu gandul cel bun si sa ma voteze (VIDEO)

Premierul demis Viorica Dancila a declarat duminica, la Focsani, dupa ce a participat pentru scurt timp la slujba oficiata de preoti in Catedrala Ortodoxa din centrul orasului ca a aprins o lumanare si.

Viorica Dancila insista, cerandu-i candidatului Klaus Iohannis sa o voteze

Liderul PSD, Viorica Dancila, a spus despre presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, ca este dictator.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2239 seconds )