Libnet.ro
UNICEF

13:00

Viorica Dancila, noi stangacii, marti seara: Desi a pretins ca a predat si meditatii de matematica, nu a reusit sa spuna care e aria cercului Moment hilar cand i s-a pus o intrebare in engleza (VIDEO)

B1 B1,
Viorica Dancila, noi stangacii, marti seara: Desi a pretins ca a predat si meditatii de matematica, nu a reusit sa spuna care e aria cercului Moment hilar cand i s-a pus o intrebare in engleza (VIDEO)

Viorica Dancila, reprezentanta PSD in finala prezidentialelor de duminica, a comis o noua gafa de proportii, marti seara, cand a organizat o conferinta de presa electorala. Desi a pretins ca este. continuă pe B1

Viorica Dancila: Luni voi fi presedintele Romaniei. Cred in victoria binelui in fata raului

Candidatul PSD la alegerile prezidentiale, Viorica Dancila, a afirmat, marti seara, ca luni va fi presedintele Romaniei. Cred in victoria binelui in fata raului,a spus Viorica.

Viorica Dancila a fost intrebata de ce crede ca ar fi un presedinte mai bun decat Iohannis. Cum a raspuns - VIDEO

Candidatul PSD la alegerile prezidentiale, Viorica Dancila, a spus, marti seara, la Sinteza zilei cu Mihai Gadea,de ce crede caar fi un presedinte mai bun decat Iohannis. Pentru ca imi.

Klaus Iohannis anunta ca Viorica Dancila nu va fi primita la dezbaterea de marti

Presedintele Klaus Iohannis a afirmat la Ploiesti, ca Viorica Dancila nu va fi primita daca va merge la dezbaterea pe care a anuntat-o pentru marti seara.

Sinteza zilei. Viorica Dancila, mutare-soc: Ma gandesc sa merg la dezbatere

Viorica Dancila a declarat, luni seara, ca se gandeste sa mearga la dezbaterea organizata marti de staff-ul PNL la Biblioteca Centrala Universitara. Nu este un candidat care fuge dupa celalalt candidat,.

Klaus Iohannis, despre posibilitatea ca Viorica Dancila sa vina la dezbaterea de marti: Nu va fi primita. Este o discutie cu jurnalisti, formatori de opinie

Klaus Iohannis a anuntat, luni, ca nu o va primi pe Viorica Dancila, contracandidata sa din finala prezidentialelor, la dezbaterea pe care presedintele in functie o desfasoara, marti, la Biblioteca Centrala.

Viorica Dancila anunta ca europarlamentarii PSD o vor vota pe Adina Valean pentru a deveni comisar european

Liderul PSD, Viorica Dancila, a anuntat luni seara ca europarlamentarii PSD o vor sustine pe Adina Valean in Parlamentul comunitar pentru a deveni comisar european la Transporturi. Aici este vorba despre un.

Viorica Dancila, declaratii despre afirmatia lui Emmanuel Macron conform careia NATO este in moarte cerebrala: Nu sunt de acord cu aceasta afirmatie

Viorica Dancila a declarat, duminica seara, ca nu este de acord cu afirmatiile sefului statului francez, Emmanuel Macron care a spus ca NATO este in moarte cerebrala. Aceasta afirma ca Alianta Nord.

Viorica Dancila, intrebata cate brose are: O sa spun cand o sa spuna Iohannis cate medidatii a dat ca sa-si poata lua 5 case Cum stie Dancila ca se calculeaza aria cercului

Viorica Dancila a fost intrebata, in conferinta de presa de marti seara, cate brose are si cum e cu ceasul, pe care promisese ca il va arata jurnalistilor. Daca initial a spus ca nu a facut un inventar, dar il va face si va raspunde, ea a spus apoi ca va da un raspuns despre ceasurile si brosele ei atunci cand va spune si Klaus Iohannis cati bani din meditatii a facut intr-un an si si-a putut cumpara 5 case.

Rasturnare de situatie in cazul dezbaterii organizate de Iohannis: Viorica Dancila poate sa participe - cu o conditie

Viorica Dancila ar putea participa la dezbaterea organizata de PNL, marti, la Biblioteca Centrala Universitara din Bucuresti. Ludovic Orban a anuntat, luni seara, ca Viorica ar putea fi acceptat in Aula,.

Viorica Dancila, despre sustinerea OUG 13: Nu vad probleme de legalitate

Candidatul PSD la prezidentiale si-a organizat marti seara o proprie dezbatere cu jurnalistii in care a vorbit, printre altele, si despre sustinerea Ordonantei 13.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2352 seconds )