Libnet.ro
UNICEF

01:05

Viorica Dancila, cu ochii pe tricolori: Mesajul fostului premier pentru echipa Romaniei

Antena3 Antena3,
Viorica Dancila, cu ochii pe tricolori: Mesajul fostului premier pentru echipa Romaniei

Nationala de fotbal a Romaniei joaca cu echipa Suediei, vineri seara, pe Arena Nationala din Bucuresti, in Grupa F a preliminariilor, intr-un meci capital pentru calificarea la EURO 2020. La partida asista. continuă pe Antena3

Ce sa dezbata Klaus Iohannis cu Viorica Dancila, despre cum se pun gogosarii in otet pentru iarna?

Mare suparare, mare, generata de refuzul lui Klaus Iohannis de a participa la o dezbatere cu Viorica Dancila. Candidatul Dancila a declarat ca vrea sa vorbeasca despre realizarile din mandatul sau de premier. Doar ca nu acesta ar fi subiectul dezbaterii. Ci abilitatile, calitatile, cunostintele, competentele, pe care trebuie sa le aiba un viitor sef de stat.

Sinteza Zilei. Viorica Dancila, fata in fata cu Mihai Gadea

Fostul premier al Romaniei, Viorica Dancila, este invitata lui Mihai Gadeala Sinteza Zilei, joi seara, incepand cu ora 21,00. Klaus IohannissiViorica Dancilase vor infrunta in turul.

Cote la pariuri pentru turul 2 al alegerilor prezidentiale 2019. Cat castigi daca pariezi pe Viorica Dancila

Casele de pariuri din Romania au afisat cotele pentru turul 2 al alegerilor prezidentiale. Marea batalie pentru Palatul Cotroceni se da intre Klaus Iohannis si Viorica Dancila. Presedintele Romaniei este mare favorit la pariuri, dar cei care isi pun banii pe Viorica Dancila pot castiga o suma uriasa, daca liderul PSD castiga alegerile. Viorica Dancila .

Viorica Dancila, la Sinteza Zilei: Mi-as fi dorit sa fie si Klaus Iohannis

Fostul premier al Romaniei, Viorica Dancila, invitata lui Mihai Gadeala Sinteza Zilei l-a criticat pe presedintele Klaus Iohannis pentru decizia sa de a nu veni la nicio dezbatere in fata.

Adevaratul motiv pentru care Viorica Dancila nu vorbeste in engleza

Viorica Dancila, fostul premier si candidatul PSD la alegerile prezidentiale, a explicat intr-o conferinta de presa de ce nu vorbeste in limba engleza. Vorbesc limba engleza si inteleg, dar nu.

Viorica Dancila rupe tacerea: ce admira cel mai mult la Klaus Iohannis

Fostul premier Viorica Dancila, invitata lui Mihai Gadea joi seara la Sinteza Zilei, a marturisitca ceea ce admira cel mai mult la presdintele Klaus Iohannis este modul in care priveste lucrurile,.

Viorica Dancila ii recomanda lui Florin Citu sa nu se mai comporte ca la gradinita: il compatimesc cu sinceritate

Fostul premier Viorica Dancila i-a recomandat actualului ministru alFinantelor, Florin Citu, sa nu se mai comporte ca la gradinita si sa-si pondereze discursul in functie de realitatile.

Viorica Dancila, despre dosarul 10 august: Eram in concediu. N-am ce sa le spun anchetatorilor

Fostul premier Viorica Dancila a afirmat joi seara, intr-o conferinta de presa, ca era in concediu in timpul evenimentelor din 10 august, ca nu are ce sa-si reproseze si ca nu are ce sa le comunice anchetatorilor.

Viorica Dancila: Iohannis nu da dovada de barbatie, nu vrea sa vina la o confruntare cu o femeie

Viorica Dancila a dezmintit zvonurile conform carora ar fi avut o disputa cu Claudiu Manda in timpul sedintei PSD. Fostul premier a spus ca doar au existat discutii cu privire la turul doi al alegerilor.

Mesajul lui Iohannis pentru votantii PSD: Drag electorat PSD-ist, e bine asa? Daca nu, votati Iohannis! (VIDEO)

Klaus Iohannis a declarat ca nu ar avea ce sa o intrebe pe Viorica Dancila, dar i-ar spune electoratului PSD sa-l voteze pe el daca nu e multumit de cum a ajuns Romania sub guvernarea PSD. intrebat ce.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2148 seconds )