Libnet.ro
UNICEF

00:07

Viorica Dancila: PSD nu asigura cvorum la votarea Guvernului Orban

B1 B1,
Viorica Dancila: PSD nu asigura cvorum la votarea Guvernului Orban

Viorica Dancila reitereaza faptul ca social-democratii nu vor asigura cvorum in sala de plen la momentul votului guvernului Orban. Nu stiu daca va fi cvorum . ) Noi nu ne prezentam la vot . ) Asa cum. continuă pe B1

Tariceanu anunta un acord cu PNL pentru votarea Guvernului Orban

Calin Popescu-Tariceanu a anuntat marti ca a ajuns la un acord cu PNL pentru a vota in favoarea Guvernului Orban, fiind acceptate toate cele 12 conditii formulate de ALDE, printre care si infiintarea unui fond de investitii.

ALDE, replica pentru Victor Ponta: O simpla intrebare - Daca nu voteaza guvernul Orban, o sustine pe Viorica Dancila si se intoarce in PSD?!

Purtatorul de cuvant al ALDE, Varujan Vosganian, il taxeaza dur pe Victor Ponta, dupa ce acesta a spus ca Tariceanu se intoarce in tabara PNL, prin votarea guvernului Orban, si ca e incerta sustinerea.

Tensiuni in alianta ALDE - Pro Romania. Vosganian il ataca pe Ponta: O sustine pe Viorica Dancila si se intoarce in PSD?

Purtatorul de cuvant al ALDE Varujan Vosganian l-a criticat miercuri pe liderul Pro Romania Victor Ponta pentru decizia acestuia de a nu sprijini formarea guvernului Orban si il intreaba ironic daca se va intoarce in PSD. Se pare ca nu mai avem aceiasi adversari politici, a adaugat Vosganian.

Sedinta de urgenta a liderilor PSD. Social-democratii, plan anti-Orban. Dancila: Ma gandesc sa il suspend pe Klaus Iohannis

Sedinta de urgenta a liderilor PSD cu Viorica Dancila. Social-democratii se regrupeaza si stabilesc noul plan de bataie pentru a bloca guvernul Orban.

Ludovic Orban: Vasilica Viorica Dancila se tine de glume

Vasilica Viorica Dancila se tine de glume - asa a reactionat presedintele PNL, Ludovic Orban, dupa ce Viorica Dancila, premierul demis, a vorbit despre ipoteza suspendarii din functie a presedintelui Klaus Io.

Orban, dupa ce Viorica Dancila a vorbit despre suspendarea lui Iohannis: Se tine de glume

Presedintele PNL, Ludovic Orban, catalogheaza drept hilara ipoteza suspendarii din functie a presedintelui Klaus Iohannis si spune ca premierul demis, Viorica Dancila, se tine de glume cand vorbeste despre acest subiect.

Klaus Iohannis poate fi suspendat. PSD si Viorica Dancila au nevoie de o conditie minima

Klaus Iohannis poate fi suspendat din functia de presedinte al tarii, sustine Augustin Zegrean, fostul presedinte al Curtii Contitutionale. Totul vine pe fondul declaratiilor oferite, duminica seara, de catre fostul premier Viorica Dancila, care spunea ca va discuta cu liderii PSD despre o posibila suspendare a lui Klaus Iohannis. Klaus Iohannis poate fi suspendat Bazat .

Viorica Dancila: intr-o Romanie normala, nu va asigurati intai ca nu aruncati tara in haos inainte de a da jos Executivul fara niciun fel de motiv clar articulat?

Viorica Dancila, premierul demis de Parlamentul Romaniei prin motiune de cenzura, sustine ca negocierile pentru Guvernul Orban par sa esueze, motiv pentru care isi acuza adversarii politici, printre.

Viorica Dancila: Niciun social-democrat nu va vota Guvernul

Premierul demis Viorica Dancila a afirmat ca niciun social-democrat nu va vota Guvernul pe care-l va propune premierul desemnat, Ludovic Orban. Ea a spus ca nu stie daca pana la alegerile prezidentiale va fi.

Viorica Dancila, despre investirea noului guvern: Nu depinde de PSD. Noi nu ne prezentam la vot

Premierul Viorica Dancila, presedinte al PSD, a declarat miercuri, intr-o conferinta de presa la Suceava, miercuri, ca investirea noului guvern nu depinde de social-democrati, ea reiterand ca.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2096 seconds )