Libnet.ro
UNICEF

14:00

Viorica Dancila (PSD): Judecati candidatii in functie de ce au facut pentru voi si cat respect v-au aratat

B1 B1,
Viorica Dancila (PSD): Judecati candidatii in functie de ce au facut pentru voi si cat respect v-au aratat

Viorica Dancila, reprezentanta PSD in finala prezidentialelor, le-a cerut, vineri, romanilor sa-i judece pe candidati in functie de ceea ce au facut pentru ei in acesti ani si cat respect le-au aratat,. continuă pe B1

Viorica Dancila (PSD): Voi lupta pentru aderarea la spatiul Schengen si la Zona Euro, intrarea in programul Visa Waiver si intarirea Parteneriatului Strategic cu SUA

Viorica Dancila, reprezentanta PSD in finala prezidentialelor de duminica, a afirmat, joi seara, intr-o conferinta de presa electorala, ca obiectivele pe care si le propune sunt aderarea la spatiul.

Sinteza zilei. Viorica Dancila: PSD, motiune impotriva ministrului de finante

Viorica Dancila a prezentat, miercuri, la Sinteza zilei, ce planuri are pentru finalul campaniei electorale pentru turul 2. in plus, liderul social-democrat a anuntat ca saptamana viitoare PSD va depune o.

Sinteza zilei. Viorica Dancila: PSD va depune o motiune impotriva ministrului de finante

Viorica Dancila a prezentat, miercuri, la Sinteza zilei, ce planuri are pentru finalul campaniei electorale pentru turul 2. in plus, liderul social-democrat a anuntat ca saptamana viitoare PSD va depune o.

VIORICA DANCILA: Daca devin presedinte, persoanele condamnate pentru coruptie nu vor beneficia de clementa prezidentiala

Presedintele PSD, Viorica Dancila, sustine ca, daca devine presedintele Romaniei, persoanele condamnate pentru coruptie nu vor beneficia de clementa prezidentiala.

VIORICA DANCILA: Venirea noului ambasador al SUA la Bucuresti va marca inceputul unei noi etape a Parteneriatului strategic

Presedintele PSD, Viorica Dancila, saluta votul din Senatul american pentru confirmarea lui Adrian Zuckerman in functia de ambasador al SUA in Romania si arata ca venirea acestuia in tara noastra va marca inceputul unei noi etape a Parteneriatului strategic.

Uniunea Militarilor si Politistilor Mihai Viteazul o sustine pe Viorica Dancila pentru functia de presedinte al Romaniei

Uniunea Militarilor si Politistilor Mihai Viteazul anunta ca o sustine pe social-democrata Viorica Dancila in cursa pentru Cotroceni. Membrii UMPMV si Sindicatele din Armata si Politie care au.

VIORICA DANCILA, MESAJ PENTRU ROMANI: Judecati-i pe cei care va cer votul in functie de ce au facut pentru voi

Candidatul PSD la alegerile prezidentiale, Viorica Dancila, le-a cerut, vineri, romanilor sa-i judece pe cei care vin si le cer votul, in functie de ceea ce au facut pentru ei in acesti ani si cat respect le-au aratat.

Ce studii are Viorica Dancila si in ce specializari are competenta. Cum a ajuns in PSD

Viorica Dancila si Klaus Iohannis se lupta pentru Palatul Cotroceni, iar specializarile si competentele celor doi candidati la alegerile prezidentiale au fost subiect de discutie pentru alegatori in ultima perioada. Multi au vrut sa afle ce studii are Viorica Dancila si cum a reusit sa intre in PSD. Ce studii are Viorica Dancila si in .

Cine este jurnalista care a intrebat-o pe Viorica Dancila care este aria cercului. Andreea Dumitrescu, presiuni pentru intrebarile incomode adresate PSD

Andreea Dumitrescu este jurnalista care a intrebat-o pe Viorica Dancila care este aria cercului, punand-o in dificultate pe candidata PSD la alegerile prezidentiale. Este vorba despre aceeasi jurnalista care a lucrat la TVR si care a fost retrasa de pe PSD deoarece ar fi fost prea agresiva. Jurnalista Andreea Dumitrescu a pus-o in incurcatura pe .

Viorica Dancila: Nu am facut niciun asalt asupra Justitiei. Eu am corectat ce a vrut sa faca ministrul Justitiei

Viorica Dancila sustine ca nu a facut niciodata un asalt asupra Justitiei. De asemenea, fostul premier a spus ca a incercat sa corecteze lucrurile cand ministrul Justitiei a incercat sa intervina in.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,218 seconds )