Libnet.ro
UNICEF

10:31

Viorica Dancila si-a facut deja planurile pentru dupa alegeri. Nu voi fi somera. Pot face performanta!

Playtech Playtech,
Viorica Dancila si-a facut deja planurile pentru dupa alegeri. Nu voi fi somera. Pot face performanta!

In ciuda speculatiilor aparute conform carora premierul demis, ar putea fi somera dupa incheierea alegerilor prezidentiale, Viorica Dancila ofera asigurari clare ca nu se va intampla acest lucru. Aleasa formatiunii social-democrate pentru cursa prezidentiala din acest an este convinsa ca nu va ramane fara loc de munca dupa finalul lunii noiembrie. Viorica Dancila a participat . continuă pe Playtech

Viorica Dancila s-a intors la catedra dupa 22 de ani - FOTO

Premierul demis Viorica Dancila, fosta profesoara la Liceul Industrial Videle, a tinut vineri o scurta lectie despre viitorul Romaniei in fata unui grup de studenti timisoreni. Am avut ocazia de a ma.

Victor Negrescu, propus comisar european de premierul demis Viorica Dancila

Viorica Dancila confirma ca Victor Negrescu este propunerea Guvernului Dancila pentru functia de comisar european, scrisoarea catre Bruxelles urmand sa fie trimisa.

Viorica Dancila, prima declaratie dupa ce sondajul IMAS a plasat-o pe locul al treilea

Candidatul social-democratilor la alegerile prezidentiale, Viorica Dancila, a declarat, joi, in exclusivitate la Sinteza zilei, ca este sigura ca va ajunge in turul al doilea al alegerilor pentru.

Viorica Dancila: Iesirea presedintelui, furibunda, inca o incercare de sabotare a intereselor tarii Ea publica o scrisoare a sefei CE care recomanda desemnarea unei femei

Premierul Viorica Dancila il acuza pe Klaus Iohannis de inca o incercare de sabotare a intereselor tarii, dupa ce seful statului a avertizat-o ca nu are nicio legitimitate de a propune un candidat pentru postul de comisar european. Dancila, care l-a propus pe Victor Negrescu pentru aceasta functie, isi argumenteaza demersul prin solicitarea presedintelui ales al Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, ca Romania sa faca fara intarziere o nominalizare.

Viorica Dancila, raspuns transat dupa iesirea lui Klaus Iohannis: inca o incercare de sabotare a intereselor tarii

Premierul demis Viorica Dancila a avut o reactie dura, la scurt timp dupa iesirea lui Klaus Iohannis privind propunerea lui Victor Negrescu drept comisar european. Presedintele PSD sustine ca seful.

Klaus Iohannis, dupa nominalizarea lui Negrescu drept comisar european: Premierul demis, Viorica Dancila, nu are nicio legitimitate de a propune un candidat din partea Romaniei

Presedintele Klaus Iohannis a reactionat dupa ce premierul demis Viorica Dancila a anuntat ca va inainta la Bruxelles nominalizarea lui Victor Negrescu pentru functia de comisar european. intr-un comunicat.

Primarul Timisoarei, Nicolae Robu, o lauda pe Viorica Dancila: A prelevat ratiunea

Primarul PNL al Timisoarei, Nicolae Robu, a laudat-o pe premierul demis Viorica Dancila dupa ce aceasta din urma a anuntat ca sala polivalenta de 16. 000 de locuri urmeaza sa fie construita la Timisoara si nu la Giroc, asa cum dorea PSD Timis.

Iulia Scantei (PNL), dupa ce un cetatean din Salaj a refuzat sa se fotografieze cu Viorica Dancila: Cresterile artificiale de salarii si pensii ale PSD s-au tradus in nimic (VIDEO)

Senatoarea PNL Iulia Scantei a comentat, joi seara, in direct pe B1 TV, episodul din Salaj, unde premierul demis Viorica Dancila a intrebat un cetatean daca doreste sa faca o fotografie impreuna, iar el.

Viorica Dancila: Nu a fost inca respins comisarul european Iohannis a sunat la Comisie si a incercat sa stopeze aceasta desemnare

Premierul demis Viorica Dancila spune ca nu a fost inca respins comisarul european si il acuza pe presedintele Klaus Iohannis ca a sunat la Comisia Europeana si a incercat sa impiedice numirea lui Victor Negrescu in functia de comisar european. Declaratiile au loc la o zi dupa ce Comisia a transmis ca exista indoieli serioase ca noua propunere de comisar european din partea Romaniei a fost facuta de guvernul roman in mod legitim, intrucat acesta nu s-a coordonat cu seful statului.

Viorica Dancila, la a doua vizita in Salaj. Care este programul premierului demis

Aceasta este cea de-a doua vizita pe care Viorica Dancila o face in acest an in judetul Salaj, dupa cea din luna mai.

ştiri de la Playtech

actualitate, 10:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2064 seconds )