Libnet.ro
UNICEF

00:07

Primarul Timisoarei, Nicolae Robu, o lauda pe Viorica Dancila: A prelevat ratiunea

Adevărul Adevărul,
Primarul Timisoarei, Nicolae Robu, o lauda pe Viorica Dancila: A prelevat ratiunea

Primarul PNL al Timisoarei, Nicolae Robu, a laudat-o pe premierul demis Viorica Dancila dupa ce aceasta din urma a anuntat ca sala polivalenta de 16. 000 de locuri urmeaza sa fie construita la Timisoara si nu la Giroc, asa cum dorea PSD Timis. continuă pe Adevărul

Nicolae Robu a dat ordin de intensificare a procesului de spalare a strazilor

Primarul municipiului Timisoara, Nicolae Robu, a dat ordin de intensificare a procesului de spalare a strazilor, dupa ce in Timisoara a aparut smogul. Edilul spune ca depasirile de particule poluatoare sunt inca sub media permisa.

Gabriela Firea: Viorica Dancila mi-a propus sa fiu candidata Romaniei pentru postul de comisar european. Am refuzat-o!

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, arunca bomba pe scena politica. Si anunta ca marti a primit o propunere-soc din partea premierului Viorica Dancila: sa fie candidata Romaniei la functia de.

Firea: Viorica Dancila mi-a propus postul de comisar european. Am declinat oferta. Nu pot sa parasesc Primaria Capitalei

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, sustine ca premierul Viorica Dancila i-a propus functia de comisar european. Firea a refuzat, pe motiv ca vrea sa-si duca mandatul la bun-sfarsit.

Rusinea pe care a patit-o Viorica Dancila, intr-o comuna din judetul Salaj. Un cetatean a taxat-o dur

Premierul demis Viorica Dancila a efectuat o vizita, miercuri, in comuna Buciumi, din judetul Salaj. in cadrul evenimentului, oficialul a purtat o discutie cu un localnic, ce a taxat-o dur, punand-o intr-o postura rusinoasa. Viorica Dancila, postura rusinoasa. Un cetatean din Salaj a taxat-o dur Ziua de miercuri a fost marcata de vizita Vioricai Dancila .

Liderul PSD l-a indemnat pe Iohannis ca la prezidentiale sa voteze Viorica Dancila

Liderul PSD, Viorica Dancila, a spus despre presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, ca este dictatorul de la Cotroceni, care isi doreste un nou mandat, si l-a indemnat ca la alegerile prezidentiale sa voteze Viorica Dancila.

Viorica Dancila si-a facut deja planurile pentru dupa alegeri. Nu voi fi somera. Pot face performanta!

In ciuda speculatiilor aparute conform carora premierul demis, ar putea fi somera dupa incheierea alegerilor prezidentiale, Viorica Dancila ofera asigurari clare ca nu se va intampla acest lucru. Aleasa formatiunii social-democrate pentru cursa prezidentiala din acest an este convinsa ca nu va ramane fara loc de munca dupa finalul lunii noiembrie. Viorica Dancila a participat .

VIORICA DANCILA: Nu am avut timp sa ma gandesc la locul de munca

Premierul Viorica Dancila a declarat, vineri, la Timisoara ca nu a avut timp sa se gandeasca la un loc de munca, pentru cand nu va mai fi premier al Romaniei, dar s-a declarat convinsa ca isi va gasi si va face performanta.

VIORICA DANCILA: Sa nu va temeti o clipa ca am sa fac un pas inapoi

Presedintele PSD, Viorica Dancila, a afirmat, marti seara, la Cluj-Napoca, in fata social-democratilor prezenti la un eveniment, ca nu va face niciun pas inapoi si nu ii este frica de niciunul dintre politicieni si ca daca ar fi corect acestia ar trebui sa poarte fusta si ea pantaloni.

VIORICA DANCILA: Daca Paul Stanescu va participa la votul din Parlament ca va fi exclus din partid

Presedintele PSD, Viorica Dancila, sustine ca senatorul Paul Stanescu a gresit in prima parte a declaratiei facute privind investirea Guvernului. Eu nu cred ca Paul Stanescu este de acord cu votarea unui guvern care vrea sa desfiinteze programele de dezvoltare locala, spune Dancila, mentionand ca in a doua parte a declaratiei Stanescu a afirmat ca va respecta decizia partidului. Cei care vor merge in Parlament si vor iesi din deciziile luate in Comitetul Executiv National, aceea de a nu merge la vot, vor fi exclusi automat din partid, subliniaza Dancila.

VIDEO Viorica Dancila, asteptata la Timisoara de cativa protestatari care i-au strigat Mincinoasa si Analfabeta

Premierul demis Viorica Dancila a fost asteptata, vineri, la Consiliul Judetean Timis, de cativa protestatari care i-au strigat: Mincinoasa si Analfabeta in momentul in care aceasta a ajuns la sediul institutiei. Oamenii inarmati cu pancarte cu mesaje anti PSD au huiduit-o pe Dancila.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2089 seconds )