Libnet.ro
UNICEF

06:30

La Washington, Viorica Dancila s-a cazat la hotelul lui Trump (presa)

Hotnews Hotnews,
 La Washington, Viorica Dancila s-a cazat la hotelul lui Trump (presa)

Premierul roman Viorica Dancila a fost cazata, in timpul vizitei sale la Washington, la hotelul presedintelui Donald Trump, fiind primul sef al unui guvern strain despre care se stie ca a rezervat o camera la acest hotel in ultimul an, relateaza WNYC, postul public de radio din New York. continuă pe Hotnews

La Washington, Viorica Dancila s-a cazat la hotelul lui Trump, relateaza postul public de radio din New York

Premierul roman Viorica Dancila a fost cazata, in timpul vizitei sale la Washington, la hotelul presedintelui Donald Trump, fiind primul sef al unui guvern strain despre care se stie ca a rezervat o camera la acest hotel in ultimul an, relateaza WNYC, postul public de radio din New York.

Dovada foto. Viorica Dancila a fost cazata intr-un hotel detinut de Trump in vizita sa la Washington

Premierul Romaniei Viorica Dancila a fost cazata intr-un hotel care apartine presedintelui SUA, Donald Trump, in timpul vizitei sale la Washington. Potrivit WNYC, Dancila este primul lider de guvern care a ales sa se cazeze in hotelul respectiv in ultimul an.

Premierul Viorica Dancila, in direct din Washington: Declaratia presedintelui Iohannis nu a facut decat sa ma dezamageasca

Premierul Viorica Dancila face declaratii la Antena 3 din Washinton. Stire in curs .

Premierul Viorica Dancila, in direct din Washington, despre mutarea ambasadei la Ierusalim: Declaratia lui Iohannis ma dezamageste, opinia mea este ca trebuie sa facem acest pas

Premierul Viorica Dancila face declaratii la Antena 3 din Washinton. Stire in curs .

Viorica Dancila, intalnire cu mari companii americane. Ce au DISCUTAT cele doua parti (VIDEO)

Prim-ministrul Viorica Dancila a avut o intalnire cu reprezentanti ai companiilor americane care au investitii in Romania, in cadrul vizitei pe care o efectueaza in Washington DC. , se arata intr-un.

Viorica Dancila a avut o intrevedere cu vicepresedintele SUA. Ce i-a spus Mike Pence la intalnirea din Washington

Premierul Romaniei Viorica Dancila a avut o intrevedere cu vicepresedintele SUA, Mike Pence, in marja reuniunii AIPAC ce are loc la Washington. Potrivit unui anunt al Guvernului, discutiile s-au desfasurat.

Viorica Dancila: Ma astept la o noua plangere penala din partea lui Ludovic Orban

Premierul Viorica Dancila a spus ca se asteapta la o noua plangere penala din partea lui Ludovic Orban in urma declaratiilor sustinute la Washington privind mutareaAmbasadeiRomaniei din.

Carmen Avram: Am prins drag de PSD. Momentul decisiv a fost speech-ul pe care Viorica Dancila l-a tinut in Parlamentul European. O pledoarie pentru Romania

Carmen Avram, locul doi pe lista PSD pentru alegerile europarlamentare, a explicat, la Antena 3, de ce a trecut de la presa la politica. Jurnalista i-a criticat pe romanii care au iesit in strada la inceputul anului 2017 dupa Ordonanta 13 si a laudat-o pe Viorica Dancila pentru discursurile de la Bruxelles.

Viorica Dancila, intalnire cu secretarul pentru Comert din SUA

In cadrul vizitei pe care o efectueaza in Statele Unite ale Americii, prim-ministrul Romaniei, Viorica Dancila, a avut o intrevedere cu secretarul pentru Comert, Wilbur Ross, transmite Guvernul intr-un.

LUDOVIC ORBAN: Solicitam demisia premierului Viorica Dancila

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, luni, ca partidul sau solicita demisia premierului Viorica Dancila, in urma declaratiei privind mutarea ambasadei Romaniei de la Tel Aviv la Ierusalim. Orban a apreciat ca, daca DIICOT ar fi facut cu adevarat o cercetare cu privire la contextul adoptarii si anuntarii publice a memorandumului referitor la mutarea ambasadei, poate ca o asemenea noua gafa monumentala facuta de un reprezentant al Romaniei nu s-ar mai fi facut.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2109 seconds )