Libnet.ro
UNICEF

18:00

Viorica Dancila vorbeste despre o noua REMANIERE: Vom avea sedinta de coalitie (VIDEO)

B1 B1,
Viorica Dancila vorbeste despre o noua REMANIERE: Vom avea sedinta de coalitie (VIDEO)

Premierul Viorica Dancila a anuntat, vineri, la Vaslui, o noua remaniere a Guvernului. Premierul a spus ca va discuta in aceasta toamna noi schimbari in Executiv cu partenereii de la ALDE. continuă pe B1

Dancila vorbeste despre protestele din 10 august si iti arata ca nu a inteles nimic

Protestul din 10 august 2018 este o pata neagra in istoria Romaniei, un moment terifiant in care mii de oameni au suferit teribil la mana jandarmeriei. Dancila crede totusi reactiile fortelor de ordine a fost justificata, pentru seamana cu o lovitura de stat. Din motive greu de inteles, Viorica Dancila a vorbit aseara la Digi .

Oprisan (PSD): Viorica Dancila este o solutie pentru alegerile prezidentiale. Ar avea sanse mari intr-o competitie cu presedintele Iohannis

Marian Oprisan, liderul PSD Vrancea, considera ca Viorica Dancila este o solutie pentru alegerile prezidentiale, dar a precizat ca decizia va fi luata abia dupa discutiile din Comitetul Executiv si Biroul.

Viorica Dancila: Am cerut ministrului de Interne sa mearga la Caracal. Vom lua masuri foarte ferme

Premierul Viorica Dancila a declarat vineri, despre cazul fetei care a fost ucisa in Olt, ca ministrul Afacerilor Interne Nicolae Moga se va deplasa la Caracal pentru a avea concluziile anchetei cat mai rapid posibil, scrie Mediafax. Aceasta a spus ca vor fi luate masuri foarte ferme in ceea ce priveste interventia autoritatilor.

Viorica Dancila, despre controversata numire la sefia CNAS, Vasile Ciurchea, anchetat de DNA: Am considerat ca e un specialist. Daca se atesta ca a incalcat legea, il vom schimba (VIDEO)

Viorica Dancila a declarat, marti, ca Vasile Ciurchea este o nominalizare provizorie la Casa Nationala de Asigurari de Sanatate CNAS). intrebata de jurnalisti de problemele cu justitia ale acestuia,.

Oficial. Viorica Dancila este candidatul PSD in cursa pentru Cotroceni: Este un vot care ma onoreaza. Am incredere in mine si in colegii mei Ea a anuntat sanctiuni pentru social-democratii care critica partidul sau pe ea in public

Premierul Viorica Dancila a fost validata, marti, si de Comitetul Executiv al PSD candidat al partidului la alegerile prezidentiale din toamna, dupa ce obtinuse un prim vot in Biroul Permanent National. Decizia finala de validare a candidatului va fi luata la congresul PSD din 3 august. Viorica Dancila a spus, la finalul sedintelor partidului, ca ea crede ca are sanse in fata lui Klaus Iohannis, ca are incredere in ea si in colegii sai si ca cetatenii pot avea incredere ca este timpul unui presedinte al Romaniei femeie. De asemenea, Viorica Dancila a anuntat ca social-democratii care vor critica in spatiul public partidul sau pe ea, in calitate de candidat PSD la prezidentiale, vor fi sanctionati, sustinand ca orice pas gresit va fi decontat de partid.

Rares Bogdan: inainte de a candida la prezidentiale, Viorica Dancila ar trebui sa urmeze inca o data scoala liceala

Inainte de a candida la alegerile prezidentiale, Viorica Dancila ar trebui sa urmeze inca o data scoala liceala, a declarat la RFI eurodeputatul PNL Rares Bogdan. El considera ca actualul premier nu ar avea nici o sansa sa intre in turul al doilea, apreciind ca ar fi rusinos pentru alegatorii din partea stanga sa o aleaga pe Dancila.

Viorica Dancila, prima reactie dupa tragedia de la Caracal: Este un apel ferm catre toate institutiile

Premierul Romaniei Viorica Dancila a avut prima reactie in urma tragediei de la Caracal. Aceasta a cerut sa fie demarata o ancheta completa si solicita ajutorul Presedintelui Romaniei pentru o analiza riguroasa. Viorica Dancila, despre crima din Caracal: O drama cumplita, o tragedie care ne-a inghetat inimile Cazul de la Caracal, care a ingrozit .

Viorica Dancila, despre 10 august: in momentul in care se forteaza intrarea in Guvernul Romaniei, eu cred ca acest lucru seamana cu o lovitura de stat

Premierul Viorica Dancila a sustinut miercuri, intr-o emisiune televizata, ca ceea ce s-a intamplat la protestul din 10 august 2018 a fost o tentativa de lovitura de stat. in acest context, Dancila.

Viorica Dancila, despre protestele din 10 august: Au semanat cu o lovitura de stat

Premierul Viorica Dancila a afirmat miercuri seara la Digi24 despre protestele de anul trecut din 10 august ca au semanat cu o lovitura de stat.

Viorica Dancila: Voi demisiona daca nu intru in turul doi; in sondaje nu sunt o locomotiva, dar sper sa devin una

Presedintele PSD, Viorica Dancila, a afirmat miercuri seara la Digi 24 ca desi initial planul era de a avea un candidat comul la prezidentiale cu ALDE, in urma rezultatelor de la europarlamentare s-a razgandit. Totodata, premierul a afirmat ca daca nu va ajunge in turul doi, isi va da demisia.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2293 seconds )