Libnet.ro
UNICEF

01:05

Virgil Popescu: A inceput productia primelor masti in Romania

Hotnews Hotnews,
 Virgil Popescu: A inceput productia primelor masti in Romania

Ministrul economiei, energiei si mediului de afaceri, Virgil Popescu, a anuntat ca astazi n. n. duminica) a inceput productia primelor masti de protectie in Romania. Potrivit ministrului, au fost instalate utilajele si a fost facut testul de productie. Vezi cine produce si cate masti vor fi facute zilnic. continuă pe Hotnews

VIDEO A inceput productia primelor masti in Romania. Ministrul Economiei: Cu toate motoarele turate mergem inainte

Ministrul Economiei Virgil Popescu a anuntat ca duminica a inceput productia primelor masti de productie in Romania, iar in doua saptamani vom ajunge la productia a jumatate de milion de bucati pe zi.

Ministrul Economiei, Virgil Popescu: Am gasit o companie care va produce masti de protectie. Vom avea 15 milioane pe luna

Ministrul Economieia venit cu o veste buna pentru romani. Virgil Popescu sustine ca a gasit o companie privata care va incepe de saptamana viitoare sa produca masti de protectie.

Virgil Popescu anunta ca va incepe de saptamana viitoare prima productie de masti

Ministrul Economiei, Virgil Popescu, a anuntat, joi, la inceputul sedintei de Guvern, ca prima mare companie privata va incepe de saptamana viitoare prima productie de masti, urmand sa realizeze 150. 000 pe zi si aproximativ 4 milioane pe luna, iar din 15 aprilie va produce 500. 000 de masti pe zi FFP2 si 100. 000 de masti FFP3.

Ministrul Virgil Popescu a emis ordinul prin care este stabilita metodologia de solicitare si eliberare a Certificatelor de Situatie de Urgenta

Virgil Popescu, ministrul Economiei, Energiei si Mediului de Afaceri a emis Ordinul prin care este stabilita metodologia de solicitare si eliberare a Certificatelor de Situatie de Urgenta CSU). Prin.

Ce se intampla cu banii pensionarilor din Romania. Ministrul Muncii, anunt de ultima ora

Pandemia de coronavirus a zdruncinat toate domeniile de activitate din temelii. Astfel, atat in mediul privat, cat si la stat, oamenii se gandesc daca vor mai avea locuri de munca, ce se intampla cu salariile, dar si cu pensiile lor. intr-o postare pe facebook, ministrul muncii, Violeta Alexandru a transmis romanilor sa stea linistiti pentru .

Ford Otosan incepe productia de masti ca raspuns la pandemie

Ford Otosan a anuntat vineri ca firma va incepe productia de masti, in contextul eforturilor autoritatilor din Turcia pentru a tine sub control pandemia de coronavirus COVID-19), informeaza publicatia Daily Sabah.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2051 seconds )