Libnet.ro
UNICEF

01:05

Virgil Popescu: in ultimii 10 ani, nu prea s-a investit in sectorul energetic. Din acest an, vom dispune de foarte multi bani europeni. De proiecte avem nevoie (VIDEO)

B1 B1,
Virgil Popescu: in ultimii 10 ani, nu prea s-a investit in sectorul energetic. Din acest an, vom dispune de foarte multi bani europeni. De proiecte avem nevoie (VIDEO)

Virgil Popescu, ministrul Energiei, a declarat miercuri, pentru B1 TV, ca in utimii zece ani s-a investit foarte putin spre deloc in sectorul energetic national, dar in anii ce urmeaza vom beneficia de fonduri. continuă pe B1

Virgil Popescu: Consumurile estimate pe factura de energie reprezinta o practica inselatoare. Practic iau niste bani in avans. Exista amenzi pentru asa ceva

Virgil Popescu, ministrul Energiei, a vorbit, miercuri seara, in emisiunea Dosar de Politician de pe B1 TV despre modul in care furnizorii de energie electrica incarca facturile romanilor la curent prin.

DUPA 10 ANI DE ACTIVITATE A DEPARTAMENTULUI DE PROPERTY MANAGEMENT Colliers administreaza peste jumatate de milion de metri patrati de spatii de birouri si industriale

Divizia de Property Management a Colliers International gestioneaza un portofoliu total de peste jumatate de milion de metri patrati de spatii de birouri si industriale in Capitala si in tara, dupa 10 ani de la infiintare. in aceeasi perioada, echipa a oferit servicii de consultanta legate de activitati de administrare a proprietatii pentru inca 700. 000 de metri patrati.

Virgil Popescu: Statul trebuie sa fie actionar majoritar in toate societatile si companiile de interes strategic national din domeniul Energiei si asa va fi

Virgil Popescu, ministrul Energiei, a declarat ca listarea unor pachete minoritare de actiuni pe bursa nu inseamna privatizare, ci sansa de modernizare, de a face investitii, de care, evident, va beneficia.

Economia Rusiei, cea mai mare cadere din ultimii 11 ani

Produsul Intern Brut al Rusiei a inregistrat anul trecut o contractie de 3,1% in contextul pandemiei de coronavirus, acesta fiind cel mai grav declin din ultimii 11 ani, conform unei estimari preliminare publicate luni de Institutul National de Statistica Rosstat).

Economia Rusiei a inregistrat in 2020 cea mai grava contractie din ultimii 11 ani

Produsul Intern Brut al Rusiei a inregistrat anul trecut o contractie de 3,1% in contextul pandemiei de coronavirus, acesta fiind cel mai grav declin din ultimii 11 ani, conform unei estimari preliminare publicate luni de Institutul National de Statistica Rosstat), transmite Reuters. Economia SUA a avut cel mai rau an din 1946 incoace.

Economia Rusiei a inregistrat in 2020 cea mai grava contractie din ultimii 11 ani

Produsul Intern Brut al Rusiei a inregistrat anul trecut o contractie de 3,1% in contextul pandemiei de coronavirus, acesta fiind cel mai grav declin din ultimii 11 ani, conform unei estimari preliminare publicate luni de Institutul National de Statistica Rosstat), transmite Reuters si Agerpres.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2074 seconds )