Libnet.ro
UNICEF

13:15

Vizita IMPORTANTA la Bucuresti! CANCELARUL vine sa vorbeasca cu Iohannis si Dancila

B1 B1,
Vizita IMPORTANTA la Bucuresti! CANCELARUL vine sa vorbeasca cu Iohannis si Dancila

Mai sunt doar cateva zile pana cand Romania va prelua presedintia Consiliului Uniunii Europene. Cancelarul Austriei Sebastian Kurz, tara care a asigurat aceasta presedintie in ultimele sase luni, a aj. continuă pe B1

Iohannis l-a primit la Palatul Cotroceni pe cancelarul Austriei. Romania preia, simbolic, presedintia Consiliului UE (VIDEO, FOTO)

UPDATE: Presedintele Klaus Iohannis l-a primit la Palatul Cotroceni pe cancelarul Austriei,Sebastian Kurz. Vineri, in mod simbolic, Romania va prelua de la Austria presedintia rotativa a Consiliului UE.

Cristian Tudor Popescu, atac dezlantuit la Klaus Iohannis: Dancila l-a dat afara!

Jurnalistul si scriitorul Cristian Tudor Popescu a lansat un atac dezlantuit la adresa prestatiei presedintelui Klaus Iohannis de la sedinta de guvern de joi. Dancila l-a dat afara pe domnul Iohannis.

Politic show: Victor Ponta: Viorica Dancila a mintit chiar n Parlament spunnd ca nu va introduce nicio taxa noua; Hrjoana Iohannis-Dancila pe marginea prezentei presedintelui la sedintele de Guvern; Florin Iordache, despre amnistie si gratiere: Detinutii

Principalul martor al acuzarii in procesul lui Darius Valcov: Mi-a dat 1,5 milioane de lei cash. A luat banii dintr-un seif. Ionut Barbulescu este. Ilan Laufer numit consilier onorific al premierului Viorica Dancila. Ilan Laufer, care l-a acuzat pe.

Harjoana Iohannis-Dancila pe marginea prezentei presedintelui la sedintele de Guvern. Ce spune Constitutia

Dupa ce seful statului i-a cerut premierului sa ii trimita agenda de lucru a fiecarei sedinte de Guvern, Klaus Iohannis a solicitat, marti, ca pe ordinea de zi a Executivului sa fie introduse teme de politica externa, avand, astfel, un pretext pentru a participa la intalnirile de la Palatul Victoria. in replica, Viorica Dancila l-a anuntat ca invitatia va veni numai daca va considera necesar.

ştiri de la B1

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2281 seconds )