Libnet.ro
UNICEF

11:45

Vladimir Putin, convins ca vitalitatea si optimismul lui Trump il vor ajuta sa invinga noul coronavirus

Hotnews Hotnews,
 Vladimir Putin, convins ca vitalitatea si optimismul lui Trump il vor ajuta sa invinga noul coronavirus

Presedintele rus Vladimir Putin a apreciat vineri, intr-un mesaj personal adresat lui Donald Trump, ca vitalitatea sa ii va permite sa depaseasca periculosul nou coronavirus, dupa ce liderul american a fost testat pozitiv, scrie AFP. continuă pe Hotnews

Vladimir Putin i-a oferit lui Donald Trump vaccinul Sputnik-V, dupa ce presedintele american s-a infectat cu coronavirus

Vladimir Putin sare in ajutorul lui Donald Trump, dupa ce presedintele american a anuntat ca s-a infectat cu coronavirus. Un oficial rus a anuntat ca Rusia se ofera sa il vaccineze pe presedintele american cu Sputnik-V, vaccinul rusesc aflat intr-o faza avansata de testare.

Vladimir Putin e dispus ii ofere lui Donald Trump vaccinul Sputnik V. Ce a declarat oficialul rus din fruntea institutului care a dezvoltat serul

Un oficial de la Kremlin a anuntat ca Rusia este dispusa sa ii ofere presedintelui Donald Trump vaccinul dezvoltat de cercetatorii rusi impotriva COVID-19, asa-zisul Sputnik V, care se afla intr-o.

Aleksei Navalnii sustine ca in spatele otravirii sale s-a aflat Vladimir Putin

Liderul opozitiei ruse Aleksei Navalnii l-a acuzat pe presedintele Vladimir Putin ca s-ar fi aflat in spatele atacului cu Novichok, care aproape i-a curmat viata, transmite Euronews. Aleksei Navalnii,.

Seful Dumei de Stat: Aleksei Navalnii este un ticalos. Vladimir Putin i-a salvat viata

Presedintele Dumei de Stat a Federatiei Ruse, Veaceslav Volodin, a reactionat la acuzatiile opozantului rus Aleksei Navalnii, care sustine ca presedintele Federatiei Ruse, Vladimir Putin, ar sta in spatele otravirii sale cu noviciok. Volodin a afirmat ca Aleksei Navalnii a fost salvat datorita actiunilor intreprinse de catre piloti, medicii rusi si de catre Putin.

Aleksei Navalnii: Am fost otravit de catre Vladimir Putin

Opozantul rus Aleksei Navalnii considera ca a fost otravit cu noviciok la comanda liderului de la Kremlin, Vladimir Putin.

Vladimir Putin a denuntat marti presiuni externe fara precedent asupra Republicii Belarus

Presedintele rus Vladimir Putin a denuntat marti presiuni externe fara precedent asupra Republicii Belarus, zguduita de o miscare de protest inedita impotriva presedintelui Aleksandr Lukasenko, dupa realegerea lui controversata pe 9 august, informeaza AFP.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,212 seconds )