Libnet.ro
UNICEF

00:07

Vladimir Putin isi doreste reluarea legaturilor cu SUA

Antena3 Antena3,
Vladimir Putin isi doreste reluarea legaturilor cu SUA

Presedintele rus Vladimir Putin a declarat marti, primindu-l pe seful diplomatiei americane Mike Pompeo, ca vrea sa restabileasca relatii complete cu SUA, in pofida numeroaselor dezacorduri intre cele doua. continuă pe Antena3

Presedintele Rusiei, declaratii cordiale catre seful diplomatiei americane: Vladimir Putin afirma ca vrea sa restabileasca relatii complete cu SUA

Presedintele rus Vladimir Putin a declarat, marti, ca vrea sa restabileasca relatii complete cu SUA, in pofida numeroaselor dezacorduri intre cele doua puteri rivale, pe fondul vizitei desfasurate de Mike.

Vladimir Putin a devenit tata de gemeni. Cine este mama copiilor

Vladimir Putin, presedintele Rusiei, a devenit tata de gemeni la varsta de 66 de ani. Tarul de la Kremlin a incercat sa tina departe de ochii presei relatia pe care o are, iar jurnalistii care au incercat sa investigheze viata sa privata au fost luati in vizor. Presedintele Rusiei, Vladimir Putin, ar fi devenit tata [] .

Vladimir Putin, gata sa se intalneasca cu Donald Trump oriunde: Anunt de ultima ora facut de presedintele Rusiei

Vladimir Putin, presedintele Federatiei Ruse, a declarat, miercuri, ca s-ar putea intalni cu omologul sau american Donald Trump in marja summitului G20 din Japonia, dar a precizat ca este dispus sa aiba.

Vladimir Putin a devenit din nou tata. Actuala sa iubita a nascut gemeni

Presedintele Federatiei Ruse s-a bucurat din nou de sentimentul de a fi tata. Pe sapte mai, iubita presedintelui rus Vladimir Putin, fosta gimnasta Alina Kabaeva, a nascut gemeni intr-o clinica din Moscova.

PRESEDINTELE TARII A DEVENIT TATA! Cine este FEMEIA care i-a adus pe lume DOI BAIETI (FOTO)

Presedintele rus Vladimir Putin a devenit tata de gemeni, sustine site-ul Dom2Life. ru, preluat pe larg de presa rusa. Iubita liderului de la Kremlin, fosta gimnasta Alina Kabaeva, a nascut pe 7 mai la.

PENTRU A FACE FATA UNOR PRESIUNI FARA PRECEDENT DIN PARTEA SUA: Presedintele iranian Hassan Rouhani face apel la unitate

Presedintele iranian, Hassan Rouhani, a facut apel ieir, la unitate intre factiunile politice din Iran pentru a face fata unor conditii care ar putea sa fie mai grele decat cele din razboiul cu Irakul din anii '80, a informat presa de stat.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2822 seconds )