Libnet.ro
UNICEF

12:16

Vladimir Putin: Rusia va face totul pentru un proces de pace si incetarea varsarii de sange in Ucraina

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Vladimir Putin: Rusia va face totul pentru un proces de pace si incetarea varsarii de sange in Ucraina

Presedintele rus, Vladimir Putin, a declarat la o intrevedere cu omologul sau ucrainean - Petro Porosenko, ca Rusia va face totul pentru un proces de pace si pentru incetarea varsarii de sange in Ucraina, relateaza agentia RIA Novosti, citata de. continuă pe Wall-Street Ro

VIDEO Criza din Ucraina, discutata la Summit-ul de la Minsk. Petro Porosenko: Toate partile au sprijinit propunerile de incheiere a luptelor din estul Ucrainei / Putin: Rusia va sprijini procesul de pace

Vladimir Putin si Petro Porosneko si-au strans mainile in deschiderea summit-ului Uniunii Vamale Rusia-Belarus-Kahastan de la Minsk, unde se discuta criza din estul Ucrainei, prilej cu care, in premiera, participa trei comisari europeni - Catherine Ashton politica externa), Karel De Gucht comert) si Gunther Oettinger energie). UPDATEPresedintele ucrainean Porosenko a declarat ca toate partile, inclusiv Rusia, au sprijinit propunerile sale de a pune capat luptelor din estul Ucrainei.

EU Observer: Merkel da semne ca doreste sa faca o pace cu Vladimir Putin/ Wall Street Journal: Preocupat cu Orientul Mijlociu, Washingtonul a transferat Germaniei dosarul Ucraina

Cancelarul Angela Merkel, care a facut recent o vizita importanta la Kiev unde s-a intalnit cu presedintele ucrainean Petro Poroshenko, a declarat intr-un interviu la sfarsitul saptamanii ca vizita sa a fost menita sa pregateasca discutiile dintr Porosenko si Vladimir Putin ce vor avea loc marti la Minsk. Ea a declarat de asemena ca Ucraina este libera sa mearga in Uniunea Eurasiatica a Rusiei si a mentionat descentralizarea Ucrainei, un acord asupra preturilor la gaze si relatiile comerciale ale Ucrainei cu Rusia ca elemente ale unui viitor acord, scrie EU Observer.

Vladimir Putin: Criza din Ucraina nu poate fi rezolvata prin escaladarea utilizarii fortei

Criza ucraineana nu poate fi rezolvata prin escaladarea utilizarii fortei sau fara lansarea unui dialog pentru pace cu regiunile estice ale Ucrainei, a declarat, marti, Vladimir Putin la Minsk, relateaza.

VIDEO Criza din Ucraina, discutata la Summit-ul de la Minsk. Vladimir Putin: Escaladarea militara nu va rezolva situatia/ Poroshenko doreste controale mai dure la granita cu Rusia

Vladimir Putin si Petro Porosneko si-au strans mainile in deschiderea summit-ului Uniunii Vamale Rusia-Belarus-Kahastan de la Minsk, unde se discuta criza din estul Ucrainei, prilej cu care, in premiera, participa trei comisari europeni - Catherine Ashton politica externa), Karel De Gucht comert) si Gunther Oettinger energie). Vladimir Putin a declarat ca rezolvarea crizei din Ucraina nu se poate realiza printr-o escaladare militara suplimentara sau fara dialog cu reprezentantii regiunilor rusofone.

Vladimir Putin si Petro Porosenko ar putea avea o intrevedere marti, la summit-ul regional de la Minsk

Presedintii Rusiei si Ucrainei, Vladimir Putin si Petro Porosenko, ar putea avea o intrevedere, marti, in capitala belarusa Minsk, relateaza Itar-Tass, citat de Mediafax. Liderii celor doua tari ar putea discuta despre solutionarea conflictului ucrainean, probleme umanitare si relatii bilaterale, a declarat purtatorul de cuvant al presedintiei ruse, Dmitri Peskov. Vladimir Putin si Petro Porosenko se vor deplasa pe 26 august la Minsk, pentru un summit regional, la care vor participa si lideri ai statelor Uniunii Europene. La reuniune vor fi prezenti si Catherine Ashton, Inaltul reprezentant UE pentru Afaceri Externe, comisarul UE al Energiei, Gunther Oettinger, si comisarul UE al Comertului, Karel De Gucht.

Minsk: Petro Porosenko si Vladimir Putin si-au strans mana inaintea unei reuniuni cu UE

Vladimir Putin si Petro Porosenko se afla la Minsk pentru un summit regional, la care vor participa si Catherine Ashton, inaltul reprezentant UE pentru Afaceri Externe, comisarul UE al Energiei, Gunther Oettinger, si comisarul UE al Comertului, Karel De Gucht.

FOTO Minsk: Petro Porosenko si Vladimir Putin si-au strans mana inaintea unei reuniuni cu UE

Vladimir Putin si Petro Porosenko se afla la Minsk pentru un summit regional, la care vor participa si Catherine Ashton, inaltul reprezentant UE pentru Afaceri Externe, comisarul UE al Energiei, Gunther Oettinger, si comisarul UE al Comertului, Karel De Gucht.

NATO incearca sa-l descurajeze pe Vladimir Putin. Planuieste sa stationeze trupe in baze noi din Europa de Est

NATO va stationa in premiera trupe in baze noi din Europa de Est, ca raspuns la criza ucraineana si in incercarea de a-l descuraja pe Vladimir Putin sa provoace tulburari in fostele republici sovietice.

Vladimir Putin si omologul sau ucrainean au o intreverede bilaterala, la Minsk

Presedintii Ucrainei si Rusiei, Petro Porosenko si Vladimir Putin, au o intrevedere bilaterala cu ocazia summitului regional de la Minsk, relateaza AFP. intrevederea a fost confirmata de Presedintia Rusiei.

Obama: Se va face dreptate pentru uciderea jurnalistului american

Presedintele SUA Barack Obama a declarat categoric, ieri, ca SUA nu va uita uciderea brutala a jurnalistului american James Foley si a promis ca se va face dreptate, transmite CNN.

actualitate, 12:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2376 seconds )