Libnet.ro
UNICEF

06:00

Vladimir Putin saluta, in Crimeea, restabilirea unei dreptati istorice

Adevărul Adevărul,
Vladimir Putin saluta, in Crimeea, restabilirea unei dreptati istorice

Prin decizia voastra, ati restabilit dreptatea istorica, rupta in epoca sovietica, a declarat Vladimir Putin intr-un discurs pe care l-a sustinut in fata simpatizantilor sai la Sevastopol, in Crimeea, la un concert in sustinerea sa, relateaza AFP. continuă pe Adevărul

Crimeea nu va fi inapoiata niciodata Ucrainei, avertizeaza Vladimir Putin

Presedintele rus Vladimir Putin a exclus orice posibilitate a unei reveniri a peninsulei Crimeea la Ucraina, a carei anexare in martie 2014 se afla la originea unei serii de sanctiuni occidentale impotriva Rusiei, scrie Agerpres.

Vladimir Putin, reactie in cazul spionului rus otravit in Marea Britanie

Liderul Rusiei, Vladimir Putin, i-a spus luni unui jurnalist BBC ca urmeaza sa discute despre cazul spionului rus Serghei Skripal, care a fost otrabit in Marea Britanie, abia dupa ce autoritatile britanice vor fa.

Vladimir Putin nu are adversar la prezidentiale: 70% dintre rusi intentioneaza sa-l voteze

Presedintele in exercitiu Vladimir Putin este creditat cu 69% din intentiile de vot la alegerile prezidentiale de duminica din Rusia, potrivit ultimului sondaj oficial autorizat inainte de scrutin, a anuntat.

Vladimir Putin a dezvaluit rolul jucat de bunicul sau in URSS

Bunicul din partea tatalui al lui Vladimir Putin a lucrat ca bucatar atat pentru Vladimir Lenin, cat si pentru Iosif Stalin, a marturisit presedintele rus intr-un film documentar postat duminica pe internet,.

Bunicul lui Vladimir Putin a fost un apropiat al lui Stalin

Bunicul din partea tatalui al lui Vladimir Putin a lucrat ca bucatar atat pentru Vladimir Lenin, cat.

Vladimir Putin a cerut doborarea unui avion de pasageri crezand eronat ca a fost deturnat

Intr-un documentar aparut in mediul online se arata cum Vladimir Putin era sa fie implicat intr-o decizie eronata ce ar fi condus la moartea a 110 persoane nevinovate. Conform acestuia, presedintele rus a cerut.

Cum a ordonat Vladimir Putin, in 2014, ca un avion cu 110 pasageri la bord sa fie doborat

Presedintele rus Vladimir Putin a ordonat in 2014 ca un avion de pasageri despre care existau informatii ca ar fi avut o bomba la bord sa fie doborat, a dezvaluit liderul de la Kremlin intr-un documentar citat de Reuters.

Rusia: In 2014, Vladimir Putin a ordonat doborarea unui avion despre care se credea ca avea o bomba la bord

Presedintele rus Vladimir Putin a ordonat in 2014 doborarea unui avion de pasageri in legatura cu care exista informatia ca ar fi avut o bomba la bord si care ar fi vizat ceremoniile de deschidere ale Jocurilor Olimpice de iarna de la Soci, a povestit chiar liderul de la Kremlin intr-un documentar difuzat duminica, relateaza Agerpres citand Reuters.

Cum a reactionat Pamela Anderson cand a fost intrebata daca a avut o relatie amoroasa cu Vladimir Putin VIDEO

Actrita canadiana Pamela Anderson, in varsta de 50 de ani, a oferit cateva detalii despre relatia pe care o are cu presedintele rus Vladimir Putin 65 de ani), insa a evitat sa raspunda cand a fost intrebata daca legatura lor a fost mai mult decat profesionala.

Anastasia, veriga slaba dintre Donald Trump si Vladimir Putin

Afacerea Trump-Rusia capata dimensiunea unei soap opera exotica dupa arestarea unei tinere escort-gi.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2005 seconds )