Libnet.ro
UNICEF

01:05

Volksbank trebuie sa vanda subsidiara din Romania pana la sfarsitul anului 2017

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Volksbank trebuie sa vanda subsidiara din Romania pana la sfarsitul anului 2017

Volksbank trebuie sa vanda pana la sfarsitul anului 2017 subsidiara din Romania, conform unui plan de restructurare a grupului austriac, care prevede si renuntarea la alte active, aprobat miercuri de Comisia Europeana, potrivit Mediafax. continuă pe Ziarul Bursa

Dan Diaconescu vrea Oltchim: Actiunile vor fi distribuite fiecarui doritor din Romania.

Presedintele PP-DD, Dan Diaconescu, a declarat pentru NewsIn ca a depus oferta pentru privatizarea combinatului chimic Oltchim pentru a stopa jaful, urmand ca, in cazul castigarii licitatiei, actiunile sa fie distribuite catre fiecare doritor din Romania, potrivitRealitatea. net. Citeste si: Privatizarea Oltchim, AMANATA pana in 20 septembrieDan Diaconescu a cerut SUSPENDAREA PRIVATIZARII OltchimVulpescu: Reprezentantii Gazprom cer amanare cu doua saptamani pentru analiza litigiilor la .

Surse diplomatice: Criza politica din Romania a blocat aderarea la Schengen. Principalii oponenti - Germania, Olanda si Belgia

Indoielile cu privire la vointa Guvernului roman de a respecta statul de drept au constrans presedintia cipriota a UE sa anuleze o reuniune dedicata aderarii la Schengen, au declarat marti, pentru AFP, surse diplomatice de la Bruxelles. Potrivit acelorasi surse, Germania, Olanda si Belgia se opun aderarii invocand situatia politica din Romania.

Asociatia Producatorilor de Polistiren Expandat din Romania a aderat la APMCR

Asociatia Producatorilor de Polistiren Expandat din Romania ROMEPS), organizatie care reprezinta interesele producatorilor romani de polistiren expandat si membra a EUMEPS organismul European de profil a aderat la Asociatia Producatorilor de Materiale de Constructii din Romania APMCR), potrivit unui comunicat de presa.

Numarul superbogatilor din Romania a stagnat in ultimul an, dar averea lor a scazut - studiu.

Numarul superbogatilor din Romania, cu o avere de peste 30 milioane dolari, s-a mentinut constant in intervalul august 2011-iulie 2012, la 125, insa valoarea averilor cumulate a coborat cu 8,4%, de la 15 miliarde dolari la 14 miliarde dolari, potrivit unui studiu al firmei de cercetare Wealth-X, potrivit Mediafax. Romania se plaseaza astfel pe pozitia 26 in randul a 45 de state europene analizate, la distanta de Monaco, pe 25 cu 195 de superbogati, si inaintea Belarusului, locul 27 cu 115 .

Criza economica determina studentii greci sa aleaga universitati din Romania si Bulgaria.

Criza economica din Grecia determina numerosi studenti eleni sa aleaga universitati din Romania si Bulgaria, din cauza costurilor de trai mai mici, relateaza news247. gr, citat Mediafax. Citeste si:Incepe SCOALA, cu o saptamana intarziere Cotidianul grec Imerissia a anuntat, de asemenea, ca opt din zece studenti greci care s-au inscris deja la Universitati din Cehia si Slovacia incearca sa se transfere in Romania si Bulgaria din cauza costurilor de trai mai mici. In afara de studentii greci, si .

Presedintele Partidului Civic Maghiar propune fuziunea celor trei formatiuni politice maghiare din Romania, sub denumirea de Uniunea Maghiarilor

Presedintele Partidului Civic Maghiar, Szasz Jeno, declara ca le-a propus liderilor UDMR, Kelemen Hunor, si Partidului Popular al Maghiarilor din Transilvania PPMT), Toro T. Tibor, fuziunea celor trei formatiuni politice, intr-o noua organizatie, denumita Uniunea Maghiarilor. Szasz Jeno a spus, joi, intr-o conferinta de presa, ca cele trei formatiuni politice maghiare din Romania ar trebui sa fuzioneze si sa creeze o noua organizatie sau un nou partid, care sa fie numit eventual Uniunea Maghiarilor, potrivit Mediafax. El a precizat ca a lansat aceasta propunere, intr-o scrisoare, liderilor UDMR, Kelemen Hunor, si Partidului Popular al Maghiarilor din Transilvania PPMT), Toro T. Tibor.

Presedintele PCM propune fuziunea celor trei formatiuni politice maghiare din Romania.

Presedintele Partidului Civic Maghiar PCM), Szasz Jeno, declara ca le-a propus liderilor UDMR, Kelemen Hunor, si Partidului Popular al Maghiarilor din Transilvania PPMT), Toro T. Tibor, fuziunea celor trei formatiuni politice, intr-o noua organizatie, denumita Uniunea Maghiarilor. Szasz Jeno a spus, joi, intr-o conferinta de presa, ca cele trei formatiuni politice maghiare din Romania ar trebui sa fuzioneze si sa creeze o noua organizatie sau un nou partid, care sa fie numit eventual .

Guvernul a cerut acordul CE, FMI si BM pentru modificarea legii dialogului social. Liviu Pop: Legea blocheaza functionarea dialogului social din Romania

Ministrul delegat pentru Dialog Social, Liviu Pop, a declarat joi, la Guvern, ca a discutat cu colegii de cabinet despre legea dialogului social, o lege care care in momentul de fata blocheaza functionarea dialogului social din Romania si ca a inaintat Comisiei Europene, Fondului Monetar International si Bancii Mondiale o forma de modificare a legii dialogului social.

Cum va arata cea mai inalta cladire din Romania in interior?

Sky Tower, cea mai inalta cladire din Romania se apropie de finalizare. Dupa ce in mai putin de un an structura a fost ridicata acum se lucreaza intens la finisajele interioare. Cladirea destinata spatiilor de birouri, are o inaltime de 137 de metri si 37 de etaje. Articol webPR).

Lego Group deschide oficial reprezentanta din Romania

Compania si-a dublat cota de piata in perioada iulie 2011 - iulie 2012 Compania daneza de materiale de joaca Lego Group a inaugurat, ieri, reprezentanta din Romania, care se va ocupa de vanzarile directe pe piata romaneasca, pe fondul unei dublari a cotei de piata la nivel local, in perioada iulie 2011 - iulie 2012.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2128 seconds )