Libnet.ro
UNICEF

05:30

Volkswagen spune ca ancheta interna in scandalul emisiilor va dura cel putin cateva luni/Justitia germana face un pas inapoi si spune ca nu are dovezi care sa-l incrimineze pe fostul CEO Martin Winterkorn

Hotnews Hotnews,
 Volkswagen spune ca ancheta interna in scandalul emisiilor va dura cel putin cateva luni/Justitia germana face un pas inapoi si spune ca nu are dovezi care sa-l incrimineze pe fostul CEO Martin Winterkorn

Grupul Volkswagen, aflat in centrul scandalului mondial al emisiilor trucate, spune ca ancheta interna menita sa gaseasca persoanele responsabile va dura cel putin cateva luni, scrie Reuters. Joi, procurorii din oprasul Braunschweig au spus ca, in mod contrar celor anuntate de ei la inceputul saptamanii, nu exista dovezi care sa-l incrimineze pe Martin Winterkorn, fostul sef al companiei. continuă pe Hotnews

Martin Winterkorn, fostul sef al Volkswagen, cercetat penal in Germania in scandalul emisiilor

Procuratura din Germania a lansat luni o investigatie penala impotriva lui Martin Winterkorn, fostul director general al grupului Volkswagen, dupa ce producatorul auto a trisat in testele privind emisiile poluante ale unora dintre automobilele diesel, potrivit presei internationale.

Cinci tari au retras de pe piata masinile Volkswagen implicate in scandalul emisiilor

Volkswagen AG VW), cel mai mare producator european de autorurisme, este pe punctul sa anunte modalitatea prin care va repara sistemele de emisii care au permis manipularea testelor de poluare, in conditiile in care in tot mai multe tari a fost oprita vanzarea vehiculelor echipate cu motoare diesel manipulate, anunta Bloomberg.

Victor Ponta, anunt important despre autoturismele Volkswagen vizate de scandalul emisiilor poluante

Premierul Victor Ponta a declarat, joi, ca autoturismele Volkswagen vizate de scandalul emisiilor poluante si care se afla inca pe stocurile din Romania vor fi oprite de la vanzare, decizie luata in urma unei.

Volkswagen rechema pana la 11 milioane de vehicule diesel implicate in scandalul emisiilor

Volkswagen va rechema pana la 11 milioane de vehicule diesel implicate in scandalul emisiilor, pentru a se asigura ca motoarele acestora respecta standardele referitoare la nivelul noxelor, a declarat marti noul.

Volkswagen recheama 11 MIL. vehicule, in scandalul emisiilor

Volkswagen va rechema pana la 11 milioane de vehicule diesel implicate in scandalul emisiilor, pentru a se asigura ca motoarele acestora respecta standardele referitoare la nivelul noxelor, a declarat marti noul director general al grupului german,.

Dupa scandalul emisiilor Volkswagen, Samsung pare sa fi umblat la consumul de curent

Abia ce ne-am obisnuit ca numele Volkswagen ca fie asociat cu poluarea, o noua companie intra intr-un scandal similar. S-ar parea ca cei de la Samsung spun ca televizoarele sale consuma mai putin curent decat in realitate. Totul a pornit de un articol realizat de The Guardian, bazat pe un studiu efectuat de ComplainTV, un [] Dupa scandalul emisiilor Volkswagen, Samsung pare sa fi umblat la consumul de curent Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Dupa scandalul emisiilor Vokslwagen, Samsung pare sa fi umblat la consumul de curent

Abia ce ne-am obisnuit ca numele Volkswagen ca fie asociat cu poluarea, o noua companie intra intr-un scandal similar. S-ar parea ca cei de la Samsung spun ca televizoarele sale consuma mai putin curent decat in realitate. Totul a pornit de un articol realizat de The Guardian, bazat pe un studiu efectuat de ComplainTV, un [] Dupa scandalul emisiilor Vokslwagen, Samsung pare sa fi umblat la consumul de curent Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Milioane de masini Skoda diesel, vizate de scandalul emisiilor

Circa 1,2 milioane de vehicule Skoda echipate cu motoare pe motorina, din intreaga lume, au dispozitive de manipulare a emisiilor, a anuntat divizia ceha a grupului Volkswagen.

Cate automobile Audi sunt afectate de scandalul emisiilor poluante

Audi, divizie a Volkswagen VW), a anuntat luni ca 2,1 milioane de automobile ale marcii, din intreaga lume, sunt echipate cu softul care a permis grupului german sa triseze in timpul testelor de emisii poluante.

Dieselgate: 2,1 milioane de automobile Audi sunt afectate de scandalul emisiilor

Scandalul VW profilat ca o gaura neagra incepe sa inghita si ale marci ale grupului, inclusiv Audi marca premium a grupului, scrie Mashable. com.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2211 seconds )