Libnet.ro
UNICEF

10:45

Volumul investitiilor pe piata imobiliara din Romania, in scadere

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Volumul investitiilor pe piata imobiliara din Romania, in scadere

Tim Wilkinson, C and W Echinox: Romania va beneficia de o tendinta naturala a investitorilor de a se orienta mai spre Est Piata imobiliara autohtona a consemnat, in primele sase luni ale anului curent, un volum investitional in scadere cu 27%, fata de perioada similara a anului precedent, de la 530 de milioane de euro, la aproximativ 386 de milioane de euro, arata calculele si estimarile Cushman and Wakefield Echinox. Scaderea vine, spun specialistii, pe fondul unui numar substantial de tranzactii care nu au fost semnate pana la data de 30 iunie, eventuala concretizare a acestora, in cea de-a doua jumatate a lui 2018, urmand sa impulsioneze piata spre un nivel al tranzactiilor comparabil cu cel atins in 2017, de circa un miliard de euro, mai transmite compania de consultanta in domeniul imobiliar. continuă pe Ziarul Bursa

Veridio: Piata imobiliara din Cluj-Napoca a crescut cu 30%

Piata imobiliara din Cluj-Napoca a crescut, anul trecut, cu 30% fata de anul anterior, atingand pragul de circa 600 de milioane de euro - suma ce reprezinta de peste doua ori bugetul Primariei 257 milioane de euro in prezent) sau costul integral estimat pentru realizarea metroului din Cluj-Napoca, arata specialistii din cadrul companiei de consultanta Veridio. Acestia realizeaza anual Ghidul tranzactiilor imobiliare din Cluj-Napoca. Editia aferenta lui 2017 subliniaza ca, din perspectiva pretului, Clujul s-a pozitionat, anul trecut, pe cea de-a doua pozitie la categoria preturilor medii pe metru patrat, pe primul loc fiind Sectorul 1 din Bucuresti. Pretul mediu in 2017 pe segmentul apartamentelor a crescut cu peste 20% fata de anul precedent, ajungand la 1. 211 euro/mp, de la 1. 000 euro/mp in 2016.

Investitii de 368 milioane de euro pe piata imobiliara

Volumul investitional pe piata imobiliara din Romania a scazut cu 27% in primul semestru al anului, fata de intervalul similar din 2017, pana la valoarea de 386 de milioane de euro. Cu toate acestea, piata locala a fost mai activa decat cele din Ungaria si Slovacia, conform unui raport de specialitate, dat publicitatii astazi.

Republica Moldova vrea sa copieze mitingul diasporei din Romania: Apelul pentru protest de amploare facut de Maia Sandu

Mitingul disaporei ce are loc vineri in Piata Victoriei din Bucuresti este sursa de inspiratie pentru liderii politici pro-europeni de la Chisinau care vor sa organizeze o manifestatie de acelasi fel si peste.

VIDEO si FOTO Destinatii de weekend: Cazanele Dunarii, unul dintre cele mai spectaculoase locuri din Romania

Daca nu ai ajuns inca la Cazanele Dunarii, e timpul sa iti rezervi un weekend pentru a vizita unul dintre cele mai spectaculoase locuri din Romania. Locul atrage in fiecare an o multime de turisti. Pe langa vizitarea obiectivele turistice, poti face.

Cea mai veche rafinarie din Romania se vinde pe OLX

Cea mai veche rafinarie din Romania se vinde pe OLX. Este vorba despre rafinaria Steaua Romana din Campina, care a intrat in insolventa in 2014. Pretul cerut de vanzator pentru rafinarie si pentru.

Revista Ultra, care se ocupa de fenomenul ultras din Romania, anunta ca nicio galerie nu participa la miting / Jandarmeria: in Piata au venit membrii galeriilor

Ultra, publicatia care trateaza fenomenul ultras in Romania, a transmis ca nicio galerie de fotbal nu va merge la mitingul Diasporei din Piata Victoriei. ii anuntam pe urmaritorii nostri ca nicio.

Masinile diesel, interzise OFICIAL: Vestea a venit chiar de la Comisia Europeana. Ce se intampla in marile orase din Romania si in Bucuresti

Comisarul european pentru piata interna si industrie, Elzbieta Bienkowska, a declarat ca masinile cu motor diesel vor fi istorie in timp foarte scurt. S-a terminat cu autovehiculele diesel. Cred ca in.

DIVORT cu scandal in SHOWBIZ! ILIE NASTASE a facut RAVAGII! A aflat TOTUL despre noua aventura a Brigittei! Bruneta a fugit din ROMANIA

Un nou episod tensionat din scandalul dintre Brigitte si Ilie Nastase a avut loc in aceasta saptamana. Brigitte Nastase l-a acuzat pe fostul campion ca a intrat in casa ei din Pipera, de unde ar fi luat.

Alcoolemie-record, pe drumurile publice din Romania. Cine este vedeta

Cu adevarat un record pe drumurile publice. Alcoolemia unui biciclist din Dambovita i-a uimit pe politisti. Recordul anului, pe bicicleta4,35 mg/l alcool pur in aerul expirat. Aceasta este valoarea cu.

UE nu doreste ursi din Romania

Ursii din tara noastra nu sunt doriti de niciun stat din Uniunea Europeana, nici macar de cele in care acest animal a disparut de peste o suta de ani, a declarat viceprim-ministrul Gratiela Leocadia Gavrilescu, ministrul mediului. Aflat la Alba Iulia, ministrul de resort a vorbit despre situatia din judetul Harghita, unde in ultima vreme au fost consemnate mai multe atacuri ale ursilor asupra oamenilor si mai multe prezente ale animalelor pe strazile localitatilor. Conform ministrului mediului, la Baile Tusnad s-a dispus deja masura relocarii a patru ursoaice cu pui.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2166 seconds )