Libnet.ro
UNICEF

05:00

Vor ajunge dozele de vaccin anti-COVID-19 pentru toti romanii? Explicatiile premierului Ludovic Orban (VIDEO)

B1 B1,
Vor ajunge dozele de vaccin anti-COVID-19 pentru toti romanii? Explicatiile premierului Ludovic Orban (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat, luni, ca procedurile privind achizitionarea vaccinurilor anticoronavirus la nivel european sunt desfasurate de Comisia Europeana. Ea cumpara dozele, apoi acestea sunt. continuă pe B1

Fructele care te scapa de boli in sezonul rece. Sunt ieftine, toti romanii trebuie sa le consume

Ce fructe trebuie sa consumi special pentru sezonul rece? Meniul tau trebuie sa varieze si sa fie eficient pentru ca organismul sa poata lupta cu bacteriile si virozele momentului. Ce trebuie ca mananci mai des? Fructe pe care trebuie sa le consumi in sezonul rece Organismul tau are nevoie de un suport in plus in .

Atentie, soferi. Ce probleme rare au toti romanii care pleaca azi cu masina

Soferii trebuie sa fie atenti la cateva detalii daca pleaca azi cu masina. Ce se intampla si care sunt problemele pe care ar putea sa le intampine pe carosabil?O avertizare a specialistilor ii pune pe conducatorii auto pe ganduri. Avertizare pentru soferi! Ce probleme ar putea sa intampine pe carosabil? Meteorologii au emis o noua .

Toti romanii trebuie sa afle. Ce a putut sa faca Lidl Romania unei angajate care a refuzat sa se conformeze

Imagini incredibile dintr-un magazin Lidl din Romania unde s-au petrecut lucruri deosebite acestor vremuri. Scandalul a fost de neinteles pentru restul personalului. Ce s-a intamplat? Ce a facut Lidle Romania unei angajate O angajata a avut curajul sa se intoarca impotriva sefilor dupa ce a fost obligata sa participe la o competitie sportiva. Din pacate, .

Veste uriasa pentru toti clientii Lidl Romania. Gratuit in toate magazinele, chiar din acest moment

Retailer-ul Lidl Romania, a anuntat recent, anumite facilitati gratuite pentru clientii sai. Vin sarbatorile de iarna, si Lidl Romania spera la cat mai multi romani sa le treaca pragul. Asa ca au facut anumite facilitati clientilor, tocmai in ideea de a sta mai mult in magazinele Lidl Gratuitate la internet in magazinele Lidl Romania Perioada .

Anuntul Kaufland care vizeaza toti romanii: ce gest a putut sa faca in pandemie

Kaufland intervine pentru a-i sprijini pe producatorii loviti de pandemie. Anuntul a fost facut acum. Kaufland a decis sa intervina pentru a-i ajuta pe producatorii mici de legume si fructe.

Anuntul dezastruos pentru toti cei cu masini pe benzina, motorina si nu numai. Vor scoate mai multi bani din buzunare

Toti soferii din Romania ar trebui sa se informeze urgent despre noile schimbari. E vorba de pretul RCA si de data asta nu mai e de joaca. Conform noilor schimbari, soferii care provoaca.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2094 seconds )