Libnet.ro
UNICEF

14:30

Vot in vremea pandemiei. Cum va trebui sa ne comportam la alegerile locale si ce masuri de siguranta trebuie respectate

Adevărul Adevărul,
Vot in vremea pandemiei. Cum va trebui sa ne comportam la alegerile locale si ce masuri de siguranta trebuie respectate

Peste doua saptamani, la urne, alegatorii vor trebui sa scoata masca de protectie de doua ori pentru identificare, iar cei aflati in carantina nu vor beneficia de urna mobila. continuă pe Adevărul

Ce avere are, de fapt, Adriana Bahmuteanu. Fosta sotie a lui Prigoana si-a publicat declaratia, inainte de alegerile locale 2020

Asa cum trebuie sa faca orice candidat la ALEGERILE LOCALE 2020, fosta sotie a lui Prigoana a fost nevoita sa divulge ce a agonisit pana acum. Iata ce avere are Adriana Bahmuteanu! Adriana Bahmuteanu si-a declarat averea Dupa ce a anuntat ca vrea sa candideze la postul de primar al Sectorului 1 din Capitala, loc .

Mircea Badea, reactie soc in direct la TV. Pe cine voteaza, de fapt, la alegerile locale. Mihai Gadea nu a avut replica

Suntem in plina febra a inceperii campaniei electorale pentru Alegerile Locale 2020, iar candidatii se bizuie foarte mult si peinfluenceri, dar si pe opiniile vedetelor si a moderatorilor cu un cuvant greu in fata alegatorilor. Mircea Badea, reactie soc in direct la TV in ultima editie a emisiunii Sinteza Zilei, ca de obicei, la final, .

Romanii care nu si-au facut vize de flotant pana pe 4 septembrie nu vor putea vota la alegerile locale decat in localitatea de domiciliu

Biroul Electoral Central BEC) a decis ca romanii care nu si-au facut vize de flotant pana cel tarziu la data de 4 septembrie 2020 nu vor putea vota la alegerile locale din 27 septembrie decat in localitatea unde isi au domiciliul, noteaza G4media. ro .

Trei primari din Buzau, fara rival la alegerile locale. Unul dintre ei candideaza singur de 12 ani

Alegerile locale in trei comune din Buzau sunt doar o formalitate, deoarece primarii de aici nu au niciun rival inscris in cursa electorala. Este vorba despre localitatile Chiliile, Bisoca si Valea Salciei din judetul Buzau, toate conduse de primari PSD.

Apel de ultima ora catre autoritati: Solicitam amanarea inceperii scolii pana dupa alegerile locale

Calin Popescu Tariceanu solicita de urgenta amanarea inceperii scolii, oferind mai multe argumente pertinente pentru solicitarea sa. Liderul ALDE se arata extrem de nemultumit cu privire la harta judetelor publicata de Ministerul Educatiei, acuzand autoritatile de lipsa unor masuri clare referitoare la siguranta elevilor si a cadrelor didactice. Insistenta Guvernului de a incepe scoala este .

Un primar PSD din Dambovita il trimite pe viceprimarul PNL, contracandidat la alegerile locale, sa lucreze noaptea si sa pazeasca baza sportiva

Un primar PSD din Dambovita il trimite pe viceprimarul PNL, care ii este contracandidat la alegerile locale, sa lucreze exclusiv noaptea, intr-o cladire aflata in conservare, unde trebuie sa pazaeasca baza sportivav si sa faca curatenie in comuna. Decizia a fost atacata in instanta de catre Prefectura.

ALDE solicita amanarea inceperii anului scolar pana dupa alegerile locale

Calin Popescu Tariceanu a anuntat ca ALDE cere amanarea inceperii scolii pana dupa alegerile locale din 27 septembrie si considerap ca este gresita insistenta Guvernului PNL de a incepe anul scolar pe 14 septembrie, cu toate ca nu a luat masurile necesare pentru a reduce raspandirea coronavirusului.

Rares Bogdan sare in apararea unui fost puscarias. E uluitor, candideaza la Alegerile Locale pentru PNL

Rares Bogdan apara un barbat care a fost trimis in spatele gratiilor din cauza a doua fapte ilegale. Ce spune politicianul si cum ii ia apararea barbatului? Rares Bogdan apara un dublu condamnat penal Vicepresedintele Partidului National Liberal a vorbit despre prezenta unui dublu condamnat penal pe listele PNL Timis pentru Consiliul Judetean. Pe pozitia .

Regulile pentru alegerile locale au fost schimbate de Biroul Electoral Central

Cetatenii cu acte de identitate expirate dupa 1 martie vor putea vota pe 27 septembrie dupa ce Biroul Electoral Central a schimbat regulile. BEC a decis sa le permita participarea la vot si celor ale caror acte de identitate au expirat dupa data de 1 martie si nu au reusit inca sa le schimbe.

Scenariu neasteptat pentru alegerile locale. PSD: Daca se amana scoala, amanam si scrutinul

PSD e hotarat si cere amanarea alegerilor locale, in cazul in care guvernul Orban decide sa amane redeschiderea anului scolar, a anuntat liderul social-democrat.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2288 seconds )