Libnet.ro
UNICEF

20:45

Ce vrea sa faca Viorica Dancila daca va ajunge presedinte: Premierul va fi cel care va avea majoritatea in Parlament

Antena3 Antena3,
Ce vrea sa faca Viorica Dancila daca va ajunge presedinte: Premierul va fi cel care va avea majoritatea in Parlament

Presedintele Partidului Social Democrat PSD) si candidat la functia de presedinte al Romaniei, Viorica Dancila, sustine ca, in cazul in care va castiga alegerile, va desemna un premier propus de. continuă pe Antena3

Viorica Dancila: Iohannis este un presedinte repetent si cred ca romanii nu-l vor trece clasa

Presedintele are un mandat esuat, sustine premierul demis Viorica Dancila. Presedintele Romaniei trebuie sa isi reprezinte tara, nu anumite persoane. Presedintele Romaniei trebuie sa actioneze in.

VIORICA DANCILA: Nu avem nevoie de un presedinte care nu lucreaza in weekend

Candidatul Partidului Social Democrat la alegerile prezidentiale, Viorica Dancila, spune ca Romania nu are nevoie de un presedinte sau de un partid care nu lucreaza sambata si duminica si care nu lucreaza dupa ora 18 pentru ca are somnul de frumusete. Dancila a mai afirmat ca este nevoie de un presedinte care sa nu dea dovada de aroganta.

Viorica Dancila s-a razgandit si nu mai vrea suspendarea presedintelui Iohannis, invocand o interdictie care nu exista in Constitutie

Premierul demis Viorica Dancila s-a razgandit, dupa ce in urma cu o zi anunta ca ia in calcul suspendarea presedintelui Klaus Iohannis, afirmand luni ca, din punct de vedere al Constitutiei, cu sase luni inainte de finalizarea mandatului prezidential, acest lucru nu este posibil. De notat ca in legea fundamentala nu este prevazuta vreo interdictie cu privire la intervalul de timp in care presedintele poate fi suspendat.

Viorica Dancila: Niciodata pana acum PSD nu s-a confruntat cu atata ura

Premierul demis Viorica Dancila a afirmat marti, la Botosani, ca niciodata PSD nu s-a confruntat cu atata ura si a adaugat ca nicaieri in Europa un presedinte cere desfiintarea unui partid politic, in.

Viorica Dancila: Niciun social-democrat nu va vota Guvernul

Premierul demis Viorica Dancila a afirmat ca niciun social-democrat nu va vota Guvernul pe care-l va propune premierul desemnat, Ludovic Orban. Ea a spus ca nu stie daca pana la alegerile prezidentiale va fi.

Dancila:Daca e posibil, Guvernul va adopta o hotarare pentru deblocarea rezidentiatului (VIDEO)

Premierul demis Viorica Dancila a declarat ca, daca va fi posibil, va avea grija ca Guvernul sa emita o hotarare care sa deblocheze examenul de rezidentiat. intrebata de ce nu da Guvernul o hotarare.

Klaus Iohannis poate fi suspendat. PSD si Viorica Dancila au nevoie de o conditie minima

Klaus Iohannis poate fi suspendat din functia de presedinte al tarii, sustine Augustin Zegrean, fostul presedinte al Curtii Contitutionale. Totul vine pe fondul declaratiilor oferite, duminica seara, de catre fostul premier Viorica Dancila, care spunea ca va discuta cu liderii PSD despre o posibila suspendare a lui Klaus Iohannis. Klaus Iohannis poate fi suspendat Bazat .

Guvernul demis majoreaza salariul minim pe economie. Viorica Dancila a anuntat cu cat va creste

Guvernul demis majoreaza salariul minim pe economie. Viorica Dancila a anuntat, marti, intr-un moment prielnic, cu cat va creste. Viorica Dancila a anuntat ca va majora salariul minim pe economie Momentele trebuie alese si asa a gandit si premierul demis Viorica Dancila. Mai clar, oficialul a declarat, marti, in timpul unei actiuni electorale la Botosani, .

Liviu Dragnea, dezvaluiri despre Viorica Dancila, in plina campanie electorala pentru presedintia Romaniei

Viorica Dancila primeste o lovitura grea din partea lui Liviu Dragnea, in plina campanie electorala pentru alegerile prezidentiale. Fostul lider PSD vrea sa sesizeze Curtea de Justitie a Uniunii Europene cu privire la dosarul de la Curtea de Apel Bucuresti in care contesta noua conducere a partidului. Dragnea i-a luat prin surprindere pe social-democrati, acuzand-o .

Viorica Dancila, atac dur la adresa lui Klaus Iohannis: El este presedintele zero!

Candidata PSD la prezidentiale, Viorica Dancila, afirma ca seful statului, Klaus Iohannis, este un presedinte zero pentru romani si pentru Romania. Liderul PSD a declarat marti, in cadrul unei.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2362 seconds )