Libnet.ro
UNICEF

19:16

Ce vrea sa realizeze Klaus Iohannis in primul an, al primului mandat

Antena3 Antena3,
Ce vrea sa realizeze Klaus Iohannis in primul an, al primului mandat

Presedintele Klaus Iohannis s-a intalnit joi cu reprezentantii comunitatii de romani din Polonia, care au fost interesati de aderarea Romaniei la Schengen, investitiile economice, educatie si autostrazi,. continuă pe Antena3

Klaus Iohannis, la primul bilantul MAPN, in calitate de presedinte: Actiunile militare de tip hibrid reprezinta o provocare directa la adresa spatiului european (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, marti, in cadrul sedintei de bilant a MAPN, ca militarii armatei romane fac poporul sa redescopere mandria si increderea in forta natiuniii noastre. Prezent pentru.

Klaus Iohannis, la primul bilant al MApN in calitate de presedinte: Actiunile militare de tip hibrid reprezinta o provocare directa la adresa spatiului european (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, marti, in cadrul sedintei de bilant a MApN, ca militarii armatei romane fac poporul sa redescopere mandria si increderea in forta natiuniii noastre. Prezent pentru.

Presedintele Klaus Iohannis vrea o noua strategie de aparare nationala

Presedintele Klaus Iohannis vrea o noua strategie de aparare. Acesta a anuntat la bilantul MApN ca e nevoie de o lege clara si de mai putina birocratie, pe masura noilor provocari din domeniul apararii cum.

Care este programul lui Klaus Iohannis in Polonia

Presedintele Klaus Iohannis se afla intr-o vizita oficiala in Polonia, joi si vineri, unde se va intalni cu omologul sau, Bronislaw Komorowski, presedintele maresalul) Senatului Republicii Polone, domnul Bogdan Borusewicz si cu Primul-ministru al Republicii Polone, Ewa Kopacz.

Presedintele Klaus Iohannis anunta adoptarea unei declaratii comune pentru amplificarea Parteneriatului strategic cu Polonia

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat joi adoptarea cu omologul sau polonez, Bronislaw Komorowski, o declaratie comuna pentru amplificarea Parteneriatului strategic cu Polonia. Asta, deoarece s-a impus o.

Klaus Iohannis, primit cu onoruri militare la Palatul prezidential din Varsovia de presedintele polonez, Bronislav Komorowschi

Presedintele Klaus Iohannis a fost primit in aceasta dimineata cu onoruri militare la Palatul prezidential din Varsovia de presedintele polonez, Bronislav Komorowschi, informeaza stiripesurse. ro. Dupa.

Corespondenta de la Varsovia. Klaus Iohannis se intalneste astazi cu omologul sau polonez, Bronislaw Komorowski

Presedintele Klaus Iohannis se afla intr-o vizita de doua zile in Polonia. Pe agenda de lucru, seful statului are stabilite intalniri cu omologul sau polonez, Bronislaw Komorowski, cu presedintele Seimului, Radoslaw Sikorski, si cu presedintele Senatului, Bogdan Burusewicz.

Vizita extrem de importanta pentru Romania a presedintelui Klaus Iohannis. Astazi se va intalni cu presedintele Poloniei, la Varsovia

Presedintele Klaus Iohannis se va intalni astazi cu omologul sau polonez, la Varsovia, la invitatia presedintelui polonez. inainte de plecarea de pe aeroportul Henri Coanda, Iohannis a declarat ca va discuta.

Presedintele Klaus Iohannis, prima vizita oficiala in Polonia

Presedintele Klaus Iohannis face prima sa vizita in Polonia. inainte de aceasta vizita oficiala a vorbit despre o istorie comuna a celor doua tari si despre solidaritatea de care au dat dovada in momentele.

Presedintele Klaus Iohannis: invatamantul universitar si sportul de performanta sunt in suferinta in Romania

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, marti,in cadrul lansarii oficiale a proiectului Candidatura Romaniei pentru Universiada de Vara 2021, ca trebuie regandite noi strategii in ceea ce priveste.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2203 seconds )