Libnet.ro
UNICEF

01:05

Vrei o vacanta linistita? Iata care sunt cele mai sigure destinatii din lume

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Vrei o vacanta linistita? Iata care sunt cele mai sigure destinatii din lume

Dezastrele naturale, cum a fost cutremurul recent din Italia, nu ar trebui sa ne descurajeze sa calatorim, mai ales ca exista locuri privilegiate in care putem merge linistiti. Iata, asadar, care sunt cele mai sigure destinatii din lume, cu risc minim. continuă pe Wall-Street Ro

Cele mai celebre sprancene din lume

Vedetele din lumea fimului, a muzicii sau a industriei modei au trasat, in ultimul secol, trendurile in cee ce priveste forma sprancenelor. Stilurile s-au schimbat de la o decada la alta, de la sprancenele perfect arcuite, la cele dese, apoi la cele decolorate si, in prezent, mergand pe o directie cat mai naturala. Iata care sunt cele mai celebre sprancene din lume.

Sunt cele mai bune! Nu astepta noul iPhone, alege un telefon din lista asta

Avand in vedere ca lansarea noului iPhone 7 se apropie, vom enumera cateva dintre cele mai bune telefoane mobile din 2016. Anul 2016 a fost unul foarte interesant pentru cei care au urmarit evenimentele de pe piata .

Care au fost cele mai urmarite competitii sportive de la Jocurile Olimpice, la TVR

Competitiile de gimnastica din cadrul Jocurilor Olimpice de la Rio au fost cele mai urmarite de catre romani, peste 880. 000 de telespectatori din toata tara urmarind la TVR evolutia Catalinei Ponor.

ANOFM da startul programelor de formare incepand din septembrie. Care sunt cele mai cautate meserii

Incepand cu luna septembrie 2016, 185 de programe de formare profesionala vor fi organizate de Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca.

Cele mai frumoase parcuri din lume: oaze de relaxare si muzee in aer liber care atrag milioane de turisti in fiecare an VIDEO

Parcurile din marile aglomerari urbane au un rol extrem de important, oferind locuitorilor spatiul atat de necesar pentru relaxare. in timp ce unele sunt adevarate gradini cu vegetatie luxurianta si aranjamente florale spectaculoase, altele par adevarate muzee in aer liber. Iata cateva dintre cele mai frumoase parcuri din toata lumea, recomandate de publicatia Business Insider.

Lefkada, insula cu cele mai spectaculoase plaje din Grecia

Cunoscute pentru peisajele uimitoare si apele in nuante de albastru luminos, plajele insulei Lefkada sunt printre cele mai frumoase din Marea Mediterana. Egremni, Porto Katsiki si Kathisma sunt cele mai.

Cele mai frumoase fecioare din showbiz

Am intrat in zodia fecioarei, iar showbiz-ul international este bogat in exemple de femei celebre, extrem de frumoase si apreciate, ce apartin acestui semn zodiacal. Iata doar o parte din acestea! .

Ungaria, Polonia si Germania trimit cei mai multi turisti in judetul Satu Mare. Monumentele istorice sunt cele mai vizitate

Castelul din Carei si Cetatea din Ardud sunt punct de atractie principale in rutele turistice propuse celor care viziteaza judetul Satu Mare. Turistii straini provin in special din Ungaria, Polonia si Germania.

Angajari prin reteaua EURES in 16 state. in Spania, cele mai multe locuri libere

Peste 1. 400 de locuri de munca sunt puse la dispozitia somerilor romani care doresc sa lucreze in strainatate. Angajatorii din Spatiul Economic European ofera, prin intermediul retelei EURES Romania, 1. 455 locuri de munca vacante, cele mai multe in Spania, pentru muncitorii necalificati in agricultura.

Cele mai simple prajiturele cu pere si firimituri

O reteta speciala, perfecta pentru mesele la care toti cei dragi iti sunt alaturi. invata pas cu pas cum sa prepari cele mai simple prajiturele cu pere si firimituri! Poti prepara prajitura cu orice alte fructe preferi: piersici, nectarine sau chiar mere dulci. Tine toate ingredientele, pentru aluat, la temperatura camerei inainte de a incepe sa framanti. Pune aluatul la dospit, acoperit, intr-un loc cald.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2441 seconds )