Libnet.ro
UNICEF

15:45

Vremea extrema pune stapanire pe Romania: Cod rosu de GRINDINA de MARI dimensiuni si vijelii puternice

B1 B1,
Vremea extrema pune stapanire pe Romania: Cod rosu de GRINDINA de MARI dimensiuni si vijelii puternice

Romania continua sa fie sub stapanirea fenomenelor meteorologice extreme! Administratia Nationala de Meteorologie a emis cod rosu de grindina de mari dimensiunii, vijelii puternice si averse torentiale. continuă pe B1

Mai multe locuinte si curti din Tecuci si alte trei localitati au fost inundate. Judetul Galati s-a aflat sub cod rosu de grindina si ploi

Pompierii intervin pentru a scoate apa din curtile si casele oamenilor. Timp de o ora, judetul Galati a fost afectat de vijelii, intensificari puternice ale vantului, descarcari electrice, averse torentiale si a cazut grindina de mari dimensiuni.

Vremea rea se dezlantuie in tara: Cod rosu de vant cu aspect tornadic in Ialomita si Calarasi. Circulatia feroviara intre Valea Calugareasca si Ploiesti, oprita din cauza inundatiilor (VIDEO)

Fenomenele meteo extreme continua sa puna stapanire pe Romania. Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis vineri seara o atentionare imediata cod rosu de grindina de mari dimensiuni si vant cu.

Cod rosu de vreme extrema in Romania

ANM a emis cod rosu si cod portocaliu pentru mai multe judete ale tarii. Cod rosu Valabil de la :03-06-2019 ora 14:50pana la :03-06-2019 ora 15:50 In zona :Judetul Galati:.

Cod rosu de tornada in Romania

ANM a emis Cod rosu de furtuna in judetul Ialomita Valabil de la :31-05-2019 ora 19:40pana la :31-05-2019 ora 20:30 In zona :Judetul Ialomita: Suditi, Cosambesti,.

Cod rosu de inundatii, in mai multe zone din tara. Anunt important de la hidrologi

Dupa ce meteorologii au emis cod portocaliu de vijelii, a fost emis cod rosu de inundatii in Prahova si Ialomita. Cod rosu: 01. 2019 ora 10:00 01. 2019 ora 15:00 Ca urmare a precipitatiilor.

Cod rosu de inundatii in judetele Ialomita si Prahova sambata, pana la ora 15:00

Judetele Ialomita si Prahova se afla sambata sub cod rosu de inundatii, in intervalul orar 10:00 - 15:00. Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta ISU) Prahova anunta ca doua podete au fost afectate de ape, 7 gospodarii fiind la acest moment izolate.

Cod ROSU de inundatii in judetele Prahova si Ialomita

O noua atentionare cod rosu de inundatii pe raul Cricovul Sarat, care strabate judetele Ialomita si Prahova a fost emisa de Institutului National de Hidrologie si Gopodarire a Apelor.

Cod rosu de inundatii in localitatea Adancata. Ce sunt sfatuiti oamenii sa faca

Autoritatile din judetul Ialomita sunt in alerta. Un cod rosu de inundatii a intrat in vigoare sambata, ora 10. Zona unde se prognozeaza viitura este localitatea Adancata.

Cod rosu de viituri in Prahova pana sambata dimineata. Sunt vizate raurile Prahova si Cricovul Sarat

ANM avertizeaza ca in afara codului portocaliu de ploaie, judetul Prahova se va confrunta pana maine cu doua coduri hidro pe raul Prahova si Cricovul Sarat. Astfel, a fost instaurat un COD ROSU pana maine la ora 10. 00 pe Cricovul Sarat. Vor fi importante scurgeri pe versanti, viituri rapide cu posibile efecte severe de inundatii.

Cod rosu de furtuni in Ialomita: meteorologii anunta ploi si vant cu aspect tornadic

Meteorologii au emis, vineri seara, o avertizare cod rosu de averse si vant cu aspect tornadic pentru judetul Ialomita. Avertizarea este valabila pana la ora 20.

ştiri de la B1

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2258 seconds )