Libnet.ro
UNICEF

20:15

Vremea face prapad: 11 masini, avariate din cauza copacilor cazuti in Bucuresti

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Vremea face prapad: 11 masini, avariate din cauza copacilor cazuti in Bucuresti

Unsprezece autoturisme au fost avariate in ultimele sapte ore, in Capitala, de copaci doborati de vantul puternic, a anuntat, luni, purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta ISU) Bucuresti, Daniel Vasile. continuă pe Wall-Street Ro

Incepe calvarul pe sosea! Autostrada A2 Bucuresti-Fetesti si 23 de drumuri nationale, inchise din cauza ninsorii

Autostrada A2 pe tronsonul Bucuresti - Fetesti si 23 de drumuri din 11 judete sunt inchise din cauza ninsorii si a viscolului. In judetele Buzau, Braila si Vrancea circulatia este oprita pe toate drumurile nationale, a anuntat Centrul Infotrafic din.

Doua curse aeriene pe rutele Bucuresti-Roma si Bucuresti-Timisoara, anulate din cauza vremii

Doua curse aeriene pe rutele Bucuresti-Roma, Bucuresti-Timisoara si retur au fost anulate luni, iar mai multe zboruri au intarzieri intre 30 de minute si doua ore, din cauza operatiunilor de degivrare si a deszapezirii, a anuntat Compania Nationala Aeroporturi Bucuresti, potrivit Mediafax.

23 de trenuri spre Galati, Bucuresti si Constanta, ANULATE, din cauza zapezii

23 de trenuri cu rute spre Galati, Constanta si Bucuresti au fost anulate, din cauza vremii, informeaza CFR Calatori, potrivit Mediafax.

Mii de familii ramase in bezna, din cauza viscolului

Peste 5. 000 de familii din judetul Arges si 1. 800 din Dambovita au ramas fara energie electrica din cauza vremii. Avariile s-au produs dimineata devreme, cand a viscolit puternic si mai multi copaci si.

Bucuresti: Zeci de copaci au cazut peste masini, din cauza vantului puternic

Zeci de copaci cazuti pe masini in Capitala, in noaptea de duminica spre luni. 11 masini au fost distruse de copaci intre ora 1 noaptea si 8 dimineata, informaza B1 TV. in cursul noptii au avut loc pe.

Vremea face ravagii in toata Europa. Iata tarile cu viscol si ninsori

Vremea face ravagii nu doar la noi, ci in mare parte din batranul continent. Croatia si Serbia se afla, astazi, sub incidenta codului rosu de ninsori. Ministerul roman al Afacerilor Externe a emis avertizari.

Autostrada A2 a fost inchisa complet din cauza vizibilitatii reduse

UPDATE 11:00 Autostrada Bucuresti-Constanta a fost inchisa complet. UPDATE10:00 Toate drumurile nationale si judetene din judetele Buzau si Braila au fost inchise din cauza conditiilor meterologice.

VIDEO. Aterizare fortata la Londra din cauza unei defectiuni la trenul de aterizare

Boeing-ul 747 al companiei americane Virgin Atlantic a fost nevoit sa efectueze o aterizare fortata pe aeroportul londonez Gatwick din cauza unei defectiune la trenul de aterizare. Jumbo jet-ul urma sa ajunga in Las Vegas. La bordul avionului se aflau 462 de persoane, dar niciuna nu a fost ranita.

CIRCULATIA TRENURILOR LA ORA 17.00. Vezi lista trenurilor anulate din cauza vremii

UPDATE: CFR Calatori informeaza ca, din cauza conditiilor meteo nefavorabile, urmatoarele trenuri sunt anulate:Luni, 29 decembrie: R 7574 Galati plecare 15.

CFR Calatori a anulat alte sase trenuri, din cauza ninsorii si viscolului

CFRCalatori anunta ca alte sase trenuri care ar fi trebuit sa mearga spre Galati, Slobozia, Urziceni, Galati si Bucuresti nu circula luni, din cauza ninsorii si viscolului. Trenurile care nu.

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2151 seconds )