Libnet.ro
UNICEF

21:31

Vremea o ia razna din nou. Se intorc temperaturile de primavara, dupa episodul de iarna severa

Antena3 Antena3,
Vremea o ia razna din nou. Se intorc temperaturile de primavara, dupa episodul de iarna severa

Vremea se va incalzi fata de intervalul precedent. Cerul va fi variabil in sud-est si senin in rest. Vantul va sufla slab si moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse, in general, intre 2 si 9 grade. continuă pe Antena3

Prognoza meteo: Vremea o ia razna din nou. Ce se anunta in urmatoarele zile

Dupa un episod cu fenomene extreme si ger cumplit, vremea se indreapta si asa se va mentine pana la sfarsitul lunii februarie. De luni, meteorologii anunta valori termice in crestere, care vor atinge 12 grade Celsius in sud-estul tarii. Si ploile vor aparea in urmatoarele zile in majoritatea regiunilor, insa vor fi slabe cantitativ.

Prognoza meteo. Vremea se schimba din nou. Temperaturi surprinzatoare in saptamana ce urmeaza

Schimbari surprinzatoare in ceea ce priveste vremea. Meteorologii anunta valori termice in crestere, care vor atinge 12 grade Celsius in sud-estul tarii. Si ploile vor aparea in urmatoarele zile in majoritatea regiunilor, insa vor fi slabe cantitativ.

Razvan Simion, din nou alaturi de fosta sotie si copii. Totul, dupa ce s-a zvonit ca s-a despartit de Lidia Buble

Relatia lui Razvan Simion si Lidia Buble, conform zvonurilor, ar fi inceput cand matinalul era insurat cu Diana. Au trecut cinci ani de atunci, insa in presa se zvoneste ca cei doi isi traiesc acum povestea de dragoste cu o pietricica in pantof. de cateva zile incoace, circula mai multe zvonuri cu privire la o .

Ludovic Orban, primul anunt dupa ce Iohannis l-a propus din nou premier: Toate ordonantele de urgenta au fost adoptate de un guvern aflat in deplina capacitate. Sunt foarte importante si necesare pentru romani

Ludovic Orban a facut primul anunt dupa ce a fost propus din nou de catre Klaus Iohannis pentru functia de premier. Orban a spus ca cele 25 de ordonante de urgenta adoptate de Guvernul PNL sunt foarte importante pentru romani si ca trebuie publicate in Monitorul Oficial.

Ion Cristoiu: Nu m-am mirat ca Iohannis l-a desemnat din nou pe Orban premier. E clar ca vor anticipate

Ion Cristoiu a avut o prima reactie dupa ce Klaus Iohannis l-a propus din nou pe Ludovic Orban pentru functia de premier.

Ion Cristoiu: Nu m-am mirat ca Iohannis l-a desemnat din nou pe Orban premier. E clar ca vor anticipate

Ion Cristoiu a avut o prima reactie dupa ce Klaus Iohannis l-a propus din nou pe Ludovic Orban pentru functia de premier.

Anamaria Prodan rupe din nou gura targului! in ce tinuta s-a pozat acum impresara

Anamaria Prodan este intr-o perioada de lux si opulenta. Se stie ca atunci cand vine vorba de haine si accesorii, impresara nu se uita la bani, avand tinute de mii de euro care vin de minune. Iata in ce tinuta s-a pozat, mai nou, aceasta. Anamaria Prodan rupe din nou gura targului! Anamaria Prodan este .

in cortul mare al circului de la Casa Poporului s-a jonglat, din nou, cu bile

Lume, lume, circul si varietati Casa Poporului va prezenta, din nou, un numar exceptional de jongler.

Poate Iohannis sa il propuna pe Orban, din nou, premier? Ce spune Constitutia

Presedintele poate desemna pe oricine doreste pentru functia de premier, a explicat Augustin Zegrean, fost presedinte al Curtii Constitutionale, dupa ce prim-ministrulinterimar Ludovic Orban a spus, astazi, ca el este noua propunere de sef al Guvernului din partea PNL.

Victor Alistar, membru CSM, despre decizia lui Iohannis de a-l numi din nou premier pe Orban: inseamna ca infrangi vointa Parlamentului. Este un conflict de natura constitutionala

Victor Alistar, membru CSM, a declarat in emisiunea Exces de Putere, de la Antena 3, ca decizia lui Klaus Iohannis de a numi acelasi prim-ministru da nastere unui conflict de natura constitutionala. Alistar a mai explicat ca formarea unui nou guvern se bazeaza strict pe vointa Parlamentului.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2038 seconds )