Libnet.ro
UNICEF

19:00

Pretul gazelor din Romania va fi mai mare decat in alte state europene si anul viitor

Adevărul Adevărul,
Pretul gazelor din Romania va fi mai mare decat in alte state europene si anul viitor

Pretul gazelor din Romania va continua sa fie mai mare decat cel de pe pietele europene si in primul trimestru al acestui an, a afirmat Aura Sabadus, expert in domeniul gazelor in cadrul publicatiei de profil ICIS Londra, in cadrul unei conferinte de profil. continuă pe Adevărul

Pretul gazelor in Romania va continua sa fie mai mare decat in Europa

Pretul gazelor din Romania va continua sa fie mai mare decat cel de pe pietele europene si in primul.

Pretul gazelor plafonat de Guvernul Dancila prin OUG 114 a ajuns sa fie mai mare decat cel din pietele liberalizate. Cauzele invocate de expertii din domeniu (FOTO)

EXCLUSIV ONLINE Desi inainte de decembrie 2018 preturile la gaze din Romania erau mult mai mici decat in alte pietedin Europa, dupa adoptarea OUG 1142018, preturile au crescut vertiginos, astfel ca.

ANRE: Piata gazelor din Romania va fi complet liberalizata, din nou, la 1 aprilie 2021

Comisia Europeana a acordat Romaniei o amanare pana la finele anului pentru conformarea la legislatia din sectorul gazelor, dupa ce autoritatile romane au propus un nou calendar de liberalizare a pietei, care se va finaliza la 1 aprilie 2021.

Amsterdam va avea cea mai mare taxa turistica din Europa

Orasul are si acum una din cele mai mari taxe din Europa. Dar de anul viitor, Amsterdam va cere si mai multi bani de la turisti: o taxa de 3 euro pentru fiecare noapte petrecuta intr-un hotel. Aceasta se va adauga peste cele 7% din pretul camerei percepute in prezent. inseamna ca o noapte intr-un hotel cu o stea din Amsterdam va aduce o taxa turistica mai mare decat de la cele mai bune hoteluri cu cinci stele din marile capitale europene.

Bucuresti versus Cluj - care este cel mai mare pol de firme IT din Romania?

Firmele IT din regiunea Bucuresti-Ilfov genereaza peste jumatate din veniturile obtinute de companiile care activeaza in acest domeniu la nivel national, acesta fiind principalul pol al domeniului tehnologiei informatiei din Romania, mult mai mare decat cel constituit in jurul Clujului, releva o analiza publicata, miercuri, de Termene. ro, un instrument online de business intelligence.

Nicoleta Luciu si-a facut o noua operatie! Nicio vedeta din Romania nu si-a mai facut asta

Nicoleta Luciu are grija de frumusetea ei si nu se uita la bani cand vine vorba sa isi faca o noua interventie. La 39 de ani, are un fizic de invidiat, dar a facut multe sacrificii si a investit timp si bani in corpul ei. Vedeta a trecut recent pe la stomatolog pentru a-si imbunatati .

Monitorul Educatiei de la Comisia Europeana: Romania cheltuie putin pentru educatie, iar profesorii nu sunt sprijiniti

Procentul tinerilor din categoria de varsta 18-24 de ani care au parasit timpuriu scoala a fost de 16,4% in 2018, arata Monitorul Educatiei si Formarii dar publicitatii de Comisia Europeana. Procentul este mai mare decat in alte state UE, unde media parasirii timpurii a scolii a fost de 10,6% anul trecut. Romania nu a progresat deloc fata de acum 10 ani, cand procentul parasirii timpurii a scolii era la fel.

STUDIU FPPG: Starea sistemului de impozitare specific sectorului upstream al gazelor naturale din Romania

Federatia Patronala Petrol si Gaze a lansat, joi, studiul Starea sistemului de impozitare specific sectorului upstream al gazelor naturale din Romania, se arata intr-un comunicat remis Redactiei noastre.

Edu Networks, un proiect care vizeaza sa aduca Romania in top 10 sisteme educationale din Europa, pana in 2035: Mai multe scoli din Romania vor fi asistate de oameni de afaceri

Un numar de 114 scoli din Romania vor primi asistenta in anul scolar 2019-2020 din partea oamenilor de afaceri si organizatiilor neguvernamentale pentru transformarea lor in medii propice invatarii si dezvoltarii elevilor. Scolile au fost selectate in cadrul proiectului Edu Networks, prima alianta din care fac parte noua ONG-uri si oameni de afaceri care lucreaza impreuna pentru a sprijini transformarea educatiei in scolile romanesti. in total, pentru ca cele 114 scoli cu personaliate juridica au in subordine si alte scoli, numarul scolilor este mult mai mare 276 scoli si deservesc 64. 353 de elevi.

Art Safari 2019: expozitiile de 15 milioane de euro aduse in Bucuresti cu un milion de euro. Programul si pretul biletelor din acest an

Cu un buget de un milion de euro, Art Safari 2019 aduce opere in valoare de 15 milioane de euro, care pot fi admirate timp de zece zile in Palatul Oscar Maugsch BCR, din Piata Universitatii. Editia de anul acesta vine cu cea mai mare expozitie dedicata.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2425 seconds )