Libnet.ro
UNICEF

22:30

Pretul gazelor plafonat de Guvernul Dancila prin OUG 114 a ajuns sa fie mai mare decat cel din pietele liberalizate. Cauzele invocate de expertii din domeniu (FOTO)

B1 B1,
Pretul gazelor plafonat de Guvernul Dancila prin OUG 114 a ajuns sa fie mai mare decat cel din pietele liberalizate. Cauzele invocate de expertii din domeniu (FOTO)

EXCLUSIV ONLINE Desi inainte de decembrie 2018 preturile la gaze din Romania erau mult mai mici decat in alte pietedin Europa, dupa adoptarea OUG 1142018, preturile au crescut vertiginos, astfel ca. continuă pe B1

Pretul gazelor din Romania va fi mai mare decat in alte state europene si anul viitor

Pretul gazelor din Romania va continua sa fie mai mare decat cel de pe pietele europene si in primul trimestru al acestui an, a afirmat Aura Sabadus, expert in domeniul gazelor in cadrul publicatiei de profil ICIS Londra, in cadrul unei conferinte de profil.

Pretul gazelor in Romania va continua sa fie mai mare decat in Europa

Pretul gazelor din Romania va continua sa fie mai mare decat cel de pe pietele europene si in primul.

China, scoasa din jocul energetic de la Cernavoda prin memorandumul cu SUA, primeste la schimb o alta intelegere: Ce document a semnat Guvernul Dancila cu Beijingul

Guvernul Dancila a semnat un memorandum cu China pentru cooperarea in domeniul carantinei plantelor, aproape concomitent cu momentul in care premierul parafa un document de acelasi gen cu SUA in domeniul energiei,.

PNL a initiat motiunea de cenzura: Ca sa reconstruim Romania, Guvernul Dancila trebuie demis de urgenta!

Motiunea de cenzura initiata de PNL si intitulata Ca sa reconstruim Romania, Guvernul Dancila trebuie demis de urgenta! noteaza ca Guvernul Dancila poate sa fie numit guvernul sanselor ratate pentru Romania, PNL reproseaza Guvernului lipsa investitiilor in infrastructura, sanatate si educatie, faptul ca nu a elminat recursul compensatoriu in pofida tragediilor produse in Romania, si ca a transformat Romania intr-o tara nesigura pentru cetatenii sai.

USR: Ca sa reconstruim Romania, Guvernul Dancila trebuie sa plece

USR a transmis, miercuri seara, ca Guvernul Dancila trebuie sa plece pentru ca Romania sa poata fi reconstruita. USR voteaza motiunea de cenzura care va fi depusa zilele viitoare, au anuntat reprezentantii USR.

Korodi: UDMR nu ar trebui sa intre la guvernare daca Guvernul Dancila pica la motiunea de cenzura

Attila Korodi, liderul deputatilor UDMR, sustine ca Uniunea nu ar trebui sa intre la guvernare daca Guvernul Dancila pica la motiunea de cenzura, dar nu exclude ca acest lucru sa se intample dupa alegerile parlamentare.

Gabriela Firea cere Guvernului sa schimbe prin OUG facturarea pentru platile RADET catre ELCEN

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a declarat, miercuri, ca va ruga Guvernul sa dea o ordonanta de urgenta privind plata facturilor ELCEN de catre RADET, deoarece, potrivit actualelor prevederi,.

GIGEL STIRBU: Cred ca pe 8 sau 9 octombrie Guvernul Dancila va fi istorie

Deputatul PNL de Olt, Gigel Stirbu, vicepresedinte al partidului, si-a exprimat joi, intr-o conferinta de presa, convingerea ca motiunea de cenzura ce urmeaza a fi depusa saptamana viitoare, va fi incununata de succes, iar guvernul condus de Viorica Dancila va fi istorie.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2176 seconds )