Libnet.ro
UNICEF

22:00

VREMEA. Prognoza meteo pentru duminica, 24 februarie. Veste neasteptata de la meteorologi

Antena3 Antena3,
VREMEA. Prognoza meteo pentru duminica, 24 februarie. Veste neasteptata de la meteorologi

Duminica, 24 februarie, vremea se va incalzi fata de ziua precedenta, dar va ramane mai rece decat in mod normal la aceasta data, chiar geroasa dimineata indeosebi in nordul si centrul. continuă pe Antena3

VREMEA. Prognoza meteo pentru 22-23 februarie, in Capitala. Bucurestenii trebuie sa evite sa iasa din casa

Administratia Nationala de Meteorologie vine cu vesti proaste pentru locuitorii Capitalei, pentru zilele de 22 si 23 februarie. Vineri, dupa amiaza, vremea se va raci si va deveni.

VREMEA. Prognoza meteo pentru Bucuresti.Vreme deosebit de rece,lapovita si ninsoare

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a publicat, joi prognoza meteo pentru Bucuresti. Vineri, vremea se va raci si va deveni vantoasa. Temporar se vor semnala precipitatii.

VREMEA. Prognoza meteo pentru weekendul 23-24 februarie. Vesti extrem de proaste de la meteorologi

Sambata, 23 februarie, vremea va fi deosebit de rece in cea mai mare parte a tarii, geroasa dimineata si noaptea in nord, centru si local in rest. Valorile termice vor avea abateri negative, in gener.

VREMEA. Prognoza meteo pentru 22 februarie. Vesti extrem de proaste de la meteorologi

Vineri, 22 februarie, vremea va fi in general inchisa, se va raci si va deveni vantoasa in cea mai mare parte a tarii. Se vor semnala precipitatii ziua pe arii extinse, iar seara si noaptea in.

VREMEA. Prognoza meteo pentru 21 februarie. Vesti proaste de la meteorologi

Joi, 21 februarie, vremea se va raci usor, dar in cea mai mare parte a tarii valorile termice se vor situa peste mediile multianuale. Astfel, temperaturile maxime se vor situa intre 4 .

VREMEA. Prognoza meteo pentru 20 februarie. Vesti proaste de la meteorologi

Miercuri, 20 februarie, vremea se va mentine calda pentru aceasta data. Cerul va fi variabil, cu innorari si pe arii restranse precipitatii slabe, mai ales sub forma de ploaie, in nordul, estul.

VREMEA. Prognoza meteo pentru urmatoarele zile. Meteorolog: Ne asteptam la vreme deosebit de calda

Administratia Nationala de Meteorologie a anuntat, sambata, ca pe data de 1 martie, temperaturile vor fi ridicate, in mare parte a tarii. Venim cu vesti bune. Dupa acest.

HOROSCOP, cu Mariana Cojocaru, pentru saptamana 24 februarie - 2 martie. Berbecii sunt in pericol sa ajunga la fundul sacului, Leii risca luxatii serioase

Cunoscutul astrolog Mariana Cojocaru a prezentat previziunile astrelor pentru saptamana 24 februarie - 2 martie. HOROSCOP BERBEC Kiron a intrat in constelatia voastra. Cum este un Centaur va trebui sa.

Prognoza meteo: Cum va fi vremea duminica, 24 februarie

Desi temperaturile cresc usor, duminica vremea va continua sa fie geroasa. Conform Administratiei Nationale de MeteorologieANM), ninsori slabe se vor semnala in partea de nord a tarii.

OSCAR 2019. Cea de-a 91-a editie a premiilor Oscar se va desfasura duminica, 24 februarie

Hollywood a desfasurat miercuri, la propriu, covorul rosu in timpul pregatirilor pentru parada starurilor, a regizorilor si a cinefililor care vor participa, duminica, la gala de decernare a premiilor.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2406 seconds )