Libnet.ro
UNICEF

01:05

Vulcanul Etna a erupt din nou, dupa patru luni de inactivitate

B1 B1,
Vulcanul Etna a erupt din nou, dupa patru luni de inactivitate

Dupa aproape patru luni de inactivitate, cel mai inalt si activ vulcan al Europei a erupt. Raurile de lava aflate in partea de sud-vest a versantului au putut fi observate de la zeci de kilometri. continuă pe B1

Vulcanul Etna a erupt din nou, dupa trei luni de inactivitate (VIDEO)

Dupa aproape trei luni de inactivitate, vulcanul sicilian Etna a erupt. Raurile de lava aflate in partea de sud-vest a versantului au putut fi observate de la zeci de kilometri distanta. Autoritatile spun ca.

Vulcanul Etna a erupt din nou. Monstrul din Italia a aruncat rauri de lava

Etna, cel mai activ vulcan de pe batranul continent, a erupt din nou, transmite New York Post. Dupa aproape patru luni de inactivitate, craterul a aruncat rauri de lava intr-un spectacol grandios. Vulcanul continua.

Gigi Hadid, din nou singura. S-a despartit de Cody Simpson

Frumoasa Gigi Hadid este din nou singura, dupa ce starul pop Cody Simpson a decis sa se desparta din nou de ea.

Constructiile si consumul sunt din nou motoarele economiei, ca in anii de boom dinaintea crizei

La fel ca in anii dinaintea crizei, consumul populatiei si constructiile de locuinte noi au fost, si in primul trimestru din 2015, cele mai dinamice sectoare economice. Statul a franat din nou avansul PIB, arata jurnalistii de la Adevarul .

Sigura pe ea! Kim Kardashian, din nou goala (fotografii HOT)

Are mai putina importanta ce spune lumea, cand esti Kim Kardashian si posteriorul generos ti-a adus un sot precum rapperul Kanye West. Fostul iepuras a renuntat din nou la hainute.

Transgaz propune din nou emisiune de obligatiuni

Transgaz convoaca din nou actionarii pe 15 iunie, pentru a aproba lansarea unei emisiuni de obligatiuni, in valoare de maxim 500 milioane lei, se arata intr-un raport transmis Bursei de Valori Bucuresti BVB).

Petre Roman cere din nou Camerei sa-l repuna in functia de deputat

Petre Roman a solicitat din nou Camerei Deputatilor repunerea sa in functia de deputat. Fostul premier al Romaniei spune ca raportul ANI privind incompatibilitatea sa nu a ramas definitiv si nu exista niciun temei pentru demiterea sa.

Studentii din Cluj au renuntat la proteste dupa patru zile. Ce vor face in continuare

Studentii care au ocupat in ultimele patru zile un amfiteatru al Facultatii de Psihologie a Universitatii Babes Bolyai Cluj, in semn de protest fata slaba finantare a educatiei, au renuntat, luni, la poteste si urmeaza sa organizeze dezbateri saptamanale privind noul proiect al Legii educatiei, conform Mediafax.

in primele patru luni din 2015, Dacia a investit aproape 5 milioane euro in reclame

Potrivit unui raport realizat de mediaTrust, Dacia ocupa primul loc in topul brandurilor auto din Romania cu cele mai multe reclame inregistrate in perioada 1 ianuarie - 30 aprilie 2015, si anume 3. 149 de reclame si un rate card RC) estimat la 4. 716 euro, arata un comunicat transmis redactiei.

Ilie Carabulea, din nou arestat preventiv

Ilie Carabulea va fi judecat in arest preventiv, in dosarul ASF-Carpatica, dupa ce instanta suprema a decis definitiv, marti, inlocuirea controlului judiciar cu aceasta masura restrictiva de libertate, intrucat omul de afaceri a determinat mai multe persoane sa dea declaratii mincinoase.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2056 seconds )