Libnet.ro
UNICEF

19:00

Vulcanul Etna a erupt din nou, dupa trei luni de inactivitate (VIDEO)

B1 B1,
Vulcanul Etna a erupt din nou, dupa trei luni de inactivitate (VIDEO)

Dupa aproape trei luni de inactivitate, vulcanul sicilian Etna a erupt. Raurile de lava aflate in partea de sud-vest a versantului au putut fi observate de la zeci de kilometri distanta. Autoritatile spun ca. continuă pe B1

Vulcanul Etna a erupt din nou, dupa patru luni de inactivitate

Dupa aproape patru luni de inactivitate, cel mai inalt si activ vulcan al Europei a erupt. Raurile de lava aflate in partea de sud-vest a versantului au putut fi observate de la zeci de kilometri.

Vulcanul Etna a erupt din nou. Monstrul din Italia a aruncat rauri de lava

Etna, cel mai activ vulcan de pe batranul continent, a erupt din nou, transmite New York Post. Dupa aproape patru luni de inactivitate, craterul a aruncat rauri de lava intr-un spectacol grandios. Vulcanul continua.

Biofarm a avut profit cu aproape 40% mai mare, in primele trei luni

Biofarm BIO) a raportat pentru primele trei luni ale acestui an un profit net de 13,6 milioane lei, in crestere cu 37% fata de aceeasi perioada a anului trecut, arata un raport transmis Bursei de Valori Bucuresti BVB).

Profitul Nuclearelectrica a crescut in primele trei luni cu 11%, pana la 35,4 milioane lei

Producatorul de energie Nuclearelectrica a inregistrat in primele trei luni ale anului un profit de 35,4 milioane de lei, in urcare cu 11% fata de cel aferent perioadei similare din 2014, la 35,4 milioane lei, a anuntat, joi, compania de stat.

Euro a atins maximul din ultimele trei luni in raport cu dolarul

Euro a atins, azi, cel mai ridicat nivel din ultimele trei luni in raport cu dolarul, sustinut de cresterea randamentelor obligatiunilor guvernamentale din zona euro, care tin cotatiile actiunilor in defensiva, potrivit Reuters.

Euro, la cel mai ridicat nivel din ultimele trei luni

Euro a atins, joi, cel mai ridicat nivel din ultimele trei luni in raport cu dolarul, sustinut de cresterea randamentelor obligatiunilor guvernamentale din zona euro, care tin cotatiile actiunilor in defensiva, transmite Reuters, conform Mediafax.

Consumul de electricitate a scazut cu 3,6% in primul trimestru fata de primul primele trei luni din 2014. Exporturile s-au dublat

Consumul final de energie electrica a scazut cu 3,6% in primele trei luni din acest an fata de acelasi interval al anului trecut, influentat de scaderea cu 21,7% a iluminatului public, potrivit datelor Institutului National de Statistica INS).

Gigi Hadid, din nou singura. S-a despartit de Cody Simpson

Frumoasa Gigi Hadid este din nou singura, dupa ce starul pop Cody Simpson a decis sa se desparta din nou de ea.

Constructiile si consumul sunt din nou motoarele economiei, ca in anii de boom dinaintea crizei

La fel ca in anii dinaintea crizei, consumul populatiei si constructiile de locuinte noi au fost, si in primul trimestru din 2015, cele mai dinamice sectoare economice. Statul a franat din nou avansul PIB, arata jurnalistii de la Adevarul .

Sigura pe ea! Kim Kardashian, din nou goala (fotografii HOT)

Are mai putina importanta ce spune lumea, cand esti Kim Kardashian si posteriorul generos ti-a adus un sot precum rapperul Kanye West. Fostul iepuras a renuntat din nou la hainute.

ştiri de la B1

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2249 seconds )