Libnet.ro
UNICEF

13:45

Vulpita, absenta de la Acces Direct. Ce probleme de sanatate are

Playtech Playtech,
Vulpita, absenta de la Acces Direct. Ce probleme de sanatate are

Nici bine nu s-a reintors la Acces Direct ca a si parasit scena. Vulpita a iesit pentru scurt timp din peisaj din cauza unor probleme de sanatate. Ce s-a intamplat cu Veronica Stegaru? Ce probleme de sanatate are Vulpita? Viorel a ramas din nou singur in atentia telespectatorilor de la Acces Direct. Veronica are probleme . continuă pe Playtech

Motivul nebanuit pentru care Emily Burghelea a rupt legatura cu Vulpita de la Acces Direct. Mai avea putin si incepea sa planga

Emily Burghelea nu a mai comunicat cu Veronica Stegaru, alias Vulpita, din momentul in care asistenta Acces Direct a demisionat in direct. Lui Emily Burghelea ii este frica in continuare, acesta este si unul dintre motivele din care nu a incercat sa mai vorbeasca cu Vulpita. Motivul nestiut pentru care Emily Burghelea a rupt comunicarea .

Vulpita, decizie radicala dupa ce a plecat de la Acces Direct. Toate imaginile au ajuns pe internet

Veronica Stegaru a luat o decizie radicala si s-a intors acasa, lasandu-l pe sotul ei singur. Ce face acum cunoscuta Vulpita si cum isi surprinde din nou fanii? Ce face Vulpita acum, dupa ce a renuntat la Acces Direct? Vulpita a luat decizia pe care multi au asteptat-o sa-l paraseasca pe Viorel, mai ales .

Vulpita, schimbare fara precedent. Cum a aparut la Acces Direct. Parca era alta persoana

Vulpita surprinde cu o noua schimbare de look. Cum l-a intampinat aceasta pe sotul sau care se ruga sa reapara in viata lui? Pare cu totul alta persoana. Vulpita, schimbare de look. Cum si-a facut aparitia la Acces Direct Veronica Stegaru surprinde din nou! Aceasta profita din plin de celebritate, desi cativa au crezut ca .

Suma impresionanta pe care a castigat-o Vulpita, dupa 6 luni in care a aparut aproape zilnic la Acces Direct. Incredibil cati bani a facut si din muzica

Mai bine de sase luni, telenovela Vulpita si Viorel a tinut cu sufletul la gura publicul emisiunii Acces Direct. Astfel, nu este de mirare faptul ca Antena 1 a fost lider de audienta zile la rand, dupa cum chiar Mirela Vaida a tinut sa informeze pe toata lumea. De la prima sa aparitie televizata, Veronica .

Anunt oficial de la Antena 1, dupa ce emisia Acces Direct nu a mai avut azi loc. Informatia cu coronavirus confirmata

S-a dat alarma la Antena 1, acolo unde mai multe vedete sunt suspecte de infectare cu coronavirus. Noul virus se pare ca a lovit in emisiunea Acces Direct, dupa ce Vulpita s-a intors din satul sau natal, unde a stat o saptamana. Se pare ca cei infectati cu coronavirus ar fi chiar Vulpita si Viorel, .

Alerta cu coronavirus la Acces Direct! Detalii nebanuite din culisele emisiunii de la Antena 1. Incredibil ce s-a intamplat azi

Coronavirusul loveste din nou in Antena 1! Chiar inainte de a incepe emisiunea Acces Direct, doi dintre invitatii care au fost prezenti in platou in ultimele zile au fost diagnosticati cu coronavirus! S-a declansat imediat alerta printre angajatii Antena 1! Emisiunea Acces Direct, intrerupta din cauza coronavirusului. Doi invitati au fost confirmati Conducerea Antena 1 .

Ce spune Simona Gherghe despre intoarcerea la Acces Direct de la Antena 1. Acum, lucrurile sunt clare

Fanii Simonei Gherghe abia asteapta sa o revada pe micile ecrane. Ce spune, insa, cunoscuta prezentatoare de televiziune despre revenire pe TV? Mesajul ei a fost unul foarte clar. Simona Gherghe, despre intoarcerea la Acces Direct Fanii Acces Direct ii duc foarte mult dorul fostei prezentatoare de televiziune. Aceasta a plecat din televiziune pentru a .

Pleaca Mirela Vaida de la Acces Direct? De ce nu s-a difuzat astazi emisiunea

Cu doar o ora inainte de intrarea in emisie, doi dintre invitatii care au fost prezenti in ultimele zile in platoul Acces Direct au fost confirmati pozitiv pentru coronavirus. Mirela Vaida a explicat situatia.

Antena 1 anunta cazuri de COVID-19 la Acces Direct

Antena 1 anunta trei cazuri de coronavirus legate de emisiunea tabloida din grupul Intact, Acces Direct, prezentata de Mirela Vaida.

Simona Gherghe, lovitura pentru Acces Direct?! Iata motivul pentru care a renuntat sa mai prezinte emisiunea de la Antena 1

Simona Gherghe s-a aflat timp de ani buni in platoul emisiunii Acces Direct, prezentata in prezent de Mirela Vaida. Frumoasa blonda insa a renuntat sa mai apara pe micul ecran, iar recent a dezvaluit si.

ştiri de la Playtech

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2168 seconds )