Libnet.ro
UNICEF

23:30

Wall Street a inchis in crestere usoara sesiunea de vineri

Hotnews Hotnews,
 Wall Street a inchis in crestere usoara sesiunea de vineri

Wall Street a incheiat sesiunea de vineri intr-o crestere usoara, investitorii fiind ezitanti dupa publicarea cifrelor bancii Wells Fargo si se afla in expectanta pentru a vedea ce se intampla saptamana viitoare: indicele Dow Jones a castigat 0,17%, iar Nasdaq s-a apreciat cu 0,44%. continuă pe Hotnews

Wall Street Journal: Ritmul de crestere al economiei romanesti il depaseste pe cel al vecinilor sai europeni

Economia romaneasca va inregistra o crestere solida in trimestrul al doilea al acestui an, potrivit unui nou raport al bancii grecesti Eurobank, acesta fiind cel mai recent dintr-un sir de estimari care arata ca Produsul Intern Brut PIB) al Romaniei va inregistra o crestere puternica in acest an, potrivit Wall Street Journal.

Cele mai scumpe 5 orase din lume pentru expati

Fluctuatia valutei si inflatia au pus orasele africane, europene si asiatice in topul celor mai scumpe orase pentru expati. Conform studiului Mercer, Wall-street. ro prezinta topul celor mai scumpe 5 orase ale lumii.

Vacanta in Istanbul, locul in care poti trece prin 1.000 de ani de istorie universala

Florin Stoleriu, business unit manager al diviziei Arhitectural din cadrul Policolor, le povesteste cititorilor Wall-Street. ro despre urmatoarea sa destinatie de vacanta, Istanbul - singurul oras din lume in care se intalnesc doua continente si unde.

TOP Cele mai vizitate orase din lume. Bucurestiul este pe lista

Inovatiile in calatoriile de lux, nevoia tot mai mare pentru deplasari in strainatate, dar si alegerea unui concediu in afara tarii fac ca unele destinatii sa aiba milioane de vizitatori anual. Wall-Street. ro iti arata care sunt cele mai vizitate orase.

Wall Street si bursa canadiana au inchis in scadere

Bursele din Statele Unite si Canada au inchis sedinta de tranzactionare de ieri in scadere.

Wall Street si bursa canadiana au inchis in urcare

Bursele din Statele Unite si Canada au inchis sedinta de tranzactionare de ieri in urcare.

Actiunile Electrica au inchis la minimul zilei, intr-o piata in scadere

Actiunile Electrica EL) s-au mentinut sub pretul de listare de 11 lei in a doua parte a sedintei bursiere de joi si au inchis in coborare cu 1,8%, la 10,8 lei, minimul zilei, intr-o piata in declin, cu scaderi pentru marea majoritate a actiunilor, in.

Cursul BNR a urcat cu puternic vineri, cu peste 2 bani, pe volume ridicate

Cursul de schimb anuntat de BNR a crescut vineri puternic, cu 2,27 bani 0,52%), la 4,4179 lei pe euro. Cotatiile din piata interbancara au atins in prima parte a zilei chiar si cotatia de 4,42 lei/euro, pe volume foarte ridicate la tranzactionare.

Cod galben de ploi si vijelii in aproape toata tara, de joi pana vineri seara

Bucurestiul si 33 de judete din aproape toata tara vor fi, de joi seara pana vineri dimineata, sub avertizare cod galben de ploi si vijelii, iar vineri, intre orele 09. 00 si 21. 00, vor ramane sub avertizare 28 de judete.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2077 seconds )