Libnet.ro
UNICEF

22:00

Cele mai scumpe 5 orase din lume pentru expati

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Cele mai scumpe 5 orase din lume pentru expati

Fluctuatia valutei si inflatia au pus orasele africane, europene si asiatice in topul celor mai scumpe orase pentru expati. Conform studiului Mercer, Wall-street. ro prezinta topul celor mai scumpe 5 orase ale lumii. continuă pe Wall-Street Ro

Cea mai veche piesa muzicala din lume a fost descoperita in Siria: A fost compusa in urma cu 3.400 ani

Cea mai veche piesa muzicala din lume, gravata in urma cu aproximativ 3. 400 de ani pe o tablita de argila, a fost descoperita in situl Ugarit din Siria, informeaza MaxiSciences. Descifrata de specialisti,.

VIDEO. Cea mai veche piesa muzicala din lume, compusa in urma cu 3.400 de ani

Cea mai veche piesa muzicala din lume, gravata in urma cu aproximativ 3. 400 de ani pe o tablita de argila, a fost descoperita in situl Ugarit din Siria, informeaza maxisciences. com, citat de Mediafax.

AUDIO. Cea mai veche piesa muzicala din lume, descoperita in Siria

Cea mai veche piesa muzicala din lume, gravata in urma cu aproximativ 3. 400 de ani pe o tablita de argila, a fost descoperita in situl Ugarit din Siria, informeaza maxisciences. com. Descifrata de.

TOP Cele mai vizitate orase din lume. Bucurestiul este pe lista

Inovatiile in calatoriile de lux, nevoia tot mai mare pentru deplasari in strainatate, dar si alegerea unui concediu in afara tarii fac ca unele destinatii sa aiba milioane de vizitatori anual. Wall-Street. ro iti arata care sunt cele mai vizitate orase.

Bucurestiul, intr-un top al celor mai vizitate 132 de orase din lume

Bucurestiul se afla printre cele 132 de orase din lume preferate de turistii straini, cu mai putin de un milion de vizitatori estimati pentru acest an, conform raportului MasterCardGlobal Destination Cities Index, lansat miercuri, primul loc fiind ocupat de Londra.

Bucurestiul, la coada topului celor mai vizitate orase din lume

Capitala Romaniei ocupa locul 90 intr-un clasament al celor 132 cele mai vizitate orase ale lumii, la mare distanta de primele clasate, atat in ceea ce priveste numarul de turisti straini atrasi, cat si din punct de vedere al incasarilor obtinute.

Bucurestiul, mai scump ca anul trecut pentru expati

Bucurestiul se afla pe locul 159 in topul celor mai scumpe 211 orase din lume pentru expati, costul vietii din Capitala fiind mai mare anul acesta decat in 2013, potrivit unui studiu realizat de compania de consultanta in resurse umane Mercer.

Faze Tari: Povestea trista a unei fetite de 11 ani captive in trupul unei batrane de 80; Au furat cu TIR-urile marfa de 36.000.000 de dolari; Cea mai plictisitoare slujba din lume. Pentru 2.000 de dolari pe luna trebuie sa stai sa vezi cum se usuca vopse

Prostituatele romance din Irlanda, platite cu 1. 200 de euro sa se intoarca acasa. Patru prostituate din Romania au primit cate 1. 200 de euro. Nu suntem goale, ne-am imbracat in vopsea!Explozie de culoare si femei golase la Festivalul de picturi pe corp din Austria. Gheise, supereroine si sirene.

VIDEO. DESCOPERIRE. Cea mai veche piesa muzicala din lume a fost gasita in Siria. A fost compusa in urma cu 3.400 de ani

Descifrata de specialisti, piesa muzicala atesta ca in urma cu 3. 400 de ani existau teorii muzicale avansate si a unei game de sapte tonuri, anterioare culturii elene.

Cele mai bune sapte carcase cu baterie pentru iPhone-ul vostru [VIDEO]

Posesorii de iPhone au o mare problema de cand au fost lansate prima oara aceste telefoane bateria. Acumulatorul nu este unul de anduranta, iar de multe ori acesta este calcaiul lui Ahile pentru aceste device-uri. Noi va propunem sapte carcase cu baterie inclusa pentru telefoanele voastre. Posesori de Android, nu va ingrijorati, vom avea si pentru voi o lista de carcase cu baterie integrata, doar ca acolo e mai greu de ales, deoarece modelele sunt diferite. Vom lua cele [].

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,211 seconds )