Libnet.ro
UNICEF

15:46

Washington Post: De ce Rusia este mult mai putin periculoasa decat vrea sa para

România Liberă România Liberă,
Washington Post: De ce Rusia este mult mai putin periculoasa decat vrea sa para

Rusia are o economie slaba, iar acesta este primul motiv pentru care aceasta tara este mult mai putin periculoasa, pentru Occident, decat ar vrea sa para, sustine o analiza publicata de Joss Meakins in ziarul Washington Post. continuă pe România Liberă

Decizia presedintelui Obama de a nu interveni militar a fost devastatoare. COMPARATIE intre atitudinea fata de Siria a lui Barack Obama si a lui Donald Trump |ANALIZA WASHINGTON POST

Decizia fostului presedinte american Barack Obama de a nu ataca Siria in 2013 a fost devastatoare, iar in prezent implicarea armatei americane in conflict este mult mai dificila. Acestea sunt principalele concluzii a unei analize Washington Post.

Rusia trimite CEL MAI MARE submarin din lume in Marea Baltica pentru a inota in ape NATO! Doar 20 de focoase NUCLEARE la bord! (VIDEO, FOTO)

Are 150 m lungime, un tonaj de 200 de arme la bord dintre care 20 nucleare), este cel mai mare submarin militar din lume si e pe punctul de a parasi Marea Alba cu destinatia Marea Baltica, acolo unde NATO si-a re.

Ela Craciun iti spune ce alimente de post sunt periculoase si cu ce le poti inlocui

Ela Craciun a decis ca, timp de doua saptamani inaintea Pastelui, sa tina post, dar, spre deosebire de anii trecuti, este mult mai atenta la ce alimente alege sa consume. Vedeta TV vine in ajutorul cititorilor blogului sau si apeleaza la sfaturile unui nutritionist pentru a analiza ce produse de post sunt bune pentru sanatate si care dintre ele sunt daunatoare sanatatii organismului.

Cum poti sa calatoresti cu mai putin de 100 de euro

Sa calatoresti cu 100 de euro nu este un vis sau o nascocire de marketing, ci este o realitate pe care o poti trai daca esti flexibil si ai ca scop cunoasterea si explorarea cat mai multor locuri din lu.

Care este cea mai tradusa carte din lume, dincolo de textele religioase

Cea mai tradusa carte din lume, in afara de textele religioase, tocmai ce a primit acest titlu in urma cu putin timp. Textele religioase, cum ar fi Biblia, se numara intre cele mai traduse texte din lume, datorita numarului urias de oameni la care acestea ajung. Astfel, este lesne de inteles de ce exista un [].

Si-a pus putina vata cu spirt in buric. Motivul este uluitor. Este cel mai tare truc

Si-a pus o bucata de vata inmuiata in spirt in buric, iar motivul este incredibil. Acest remediu extrem de simplu este probabil una dintre cele mai eficiente metode populare pentru tratarea.

Cat a costat mormantul Ilenei Ciuculete! Locul de veci al regretatei artistei este cel mai spectaculos, dar si cel mai scump din cimitir (FOTO)

Ileana Ciuculescu are cel mai impunator mormant din Cimitirul Straulesti 2, mormant realizat din marmura alba si amplasat intr-un loc plin de verdeata. Este cimitirul care se distinge dinte.

Dumitru Dragomir: Becali este cel mai bogat om din Romania - il depaseste pe Tiriac

Cotat de revista Capital cu o avere de aproximativ 300 de milioane de euro, Gigi Becali ar fi de fapt cel mai bogat roman, a afirmat Dumitru Dragomir. Fostul presedinte al LPF sustine ca terenurile detinute.

NVIDIA Titan Xp este cea mai rapida placa video din lume

Intr-o competitie interna pentru cea mai rapida placa video de pe piata, NVIDIA reuseste din nou sa faca valuri cu proaspat anuntata Titan Xp. Desi nu-mi dau seama exact cat de mare este piata doritorilor de placi video peste 1000 de dolari, se pare ca aceasta justifica investitiile semnificative ale NVIDIA in cercetare si dezvoltare.

Project Scorpio versus PS4 Pro: Care este cea mai rapida consola

Project Scorpio versus PS4 Pro este comparatia pe care trebuie sa o aveti in vedere daca va ganditi sa va luati o consola care sa nu va faca probleme cativa ani. Project Scorpio este numele de cod al urmatoarei console Xbox. in continuare, nu se cunosc foarte multe detalii despre aspectul exterior al viitoarei console, [].

ştiri de la România Liberă

actualitate, 15:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2549 seconds )